Natural Plus Active, hidegen préselt kutyaeledel 4 kg egy pillantásra:


  • Teljes értékű eledel aktív, fokozott energiaigényű kutyák számára
  • Ideális bélérzékenységgel, rossz ételelfogadással és intoleranciával rendelkező kutyák számára
  • Monoprotein: 34 % csirkehús értékes energiát biztosít
  • 100 % természetes a kíméletes hidegsajtolásnak köszönhetően
  • Egészséges kutyaeledel "Made in Germany", adalékanyagok nélkül

Natural Plus Active szárazeledel aktív, sportos kutyák számára

A 100 %-ban természetes alapanyagokból készült, hidegen sajtolt Natural Plus Active abszolút kiváló minőségű kutyatáp a fokozott energiaigényű kutyák számára. Ideális a válogatós, érzékeny vagy más húsfajtákra intoleráns kutyák számára is.

A Natural Plus Active egy hidegen sajtolt, magas tápértékű és jól tolerálható teljes értékű eledel felnőtt, enyhén megnövekedett energiaszükségletű kutyák számára. A természetes kutyatáp magas, kiegyensúlyozott energiaellátást és a legjobb elfogadottságot biztosítja. Kiváló emészthetősége miatt a kutyatáp táplálkozási szempontból érzékeny, illetve intoleranciában vagy allergiában szenvedő kutyák számára is kiválóan alkalmas, mivel egyedüli állati fehérjeforrásként csak a legjobb csirkét tartalmazza. A kíméletes hidegsajtolásnak köszönhetően a természetes vitaminok, hatóanyagok és ízek nagymértékben megmaradnak. A "hidegsajtolás" során nyert aromák kellemes illatot és ízt, valamint nagyon jó ételelfogadást biztosítanak a rosszul evő vagy válogatós kutyák számára. Ez a tápanyagokban gazdag kutyatáp ideális olyan kutyák számára is, amelyeknek problémái vannak az élelmiszer-anyagcserével vagy a súlygyarapodás hiányával.

A 34 % szárított csirkehús, az értékes csirkezsír és a kukorica és zab formájában lévő, nagymértékben lebontott növényi fehérjék könnyen metabolizálható energiát biztosítanak. A szója- és lazacolajból származó értékes omega-3 és omega-6 zsírsavak fényesen tartják a kutya szőrzetét és egészségesen ápolják a bőrét. A természetes E-vitamin védi az immunrendszert és aktív sejtvédelmet nyújt a szabad gyökök ellen, míg a benne lévő L-karnitin serkenti a zsíranyagcserét. Gluténmentes, klasszikus gabonafélék, búza, tojáspor, tejtermékek, valamint kémiai színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül.

A hidegen sajtolt kutyatáp garantálja a természetességet: A klasszikus, 120 °C-on történő extrudálással történő gyártási eljárással szemben a kutyatáp alapanyagait hidegen sajtolással dolgozzák fel, mindössze 72 °C-on. Ez a kíméletes gyártási eljárás lényegesen jobb minőségű összetevőket őriz meg. Ez a kíméletes gyártási folyamat azt jelenti, hogy a felhasznált nyersanyagokból származó természetes összetevők (pl. vitaminok, ásványi anyagok, zsírsavak, állati + növényi fehérje összetevők, aromák) lényegesen nagyobb arányban maradnak természetes formában. A hidegen sajtolt kutyatápok emészthetősége ezért lényegesen magasabb, mint a hagyományos tápoké. Ugyanakkor elősegíti a vízfelvételt, ami hozzájárul a veseműködés egészségéhez. A természetes, illatos aroma is megmarad, ami kiváló elfogadottságot és ízletességet biztosít.

Áttekintés:

  • Teljes értékű eledel aktív, kissé megnövekedett energiaszükségletű kutyák számára
  • Optimális táplálkozási szempontból érzékeny, rosszul táplálkozó és allergiás kutyák számára
  • Monoprotein: 34 % csirke mint állati fehérjeforrás
  • 100 % természetes a kíméletes hidegsajtolásnak köszönhetően
  • Nagyon magas elfogadottság a jellegzetes, természetes aromának köszönhetően
  • Omega 3 / Omega 6 zsírsavak a gyönyörű szőrzetért és az egészséges bőrért
  • Természetes nyersanyagokból származó E-vitaminnal tartósítva
  • Az L-karnitin elősegíti az energia- és zsíranyagcserét
  • Erősíti a vízfelvételt és a vese egészségét
  • Búza, glutén, klasszikus gabonafélék, tojáspor és tejtermékek feldolgozása nélkül
  • Kémiai színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül
  • Kutatás és fejlesztés garantáltan állatkísérletek nélkül
  • Premium minőségű kutyatáp Németországból
  • Környezetbarát gyártás a legmodernebb gyártási szabványoknak megfelelően

Táplálási ajánlás:

A kutya súlya / napi etetési mennyiség:

1 - 5 kg / 30 - 100 kg
5 - 10 kg / 100 - 165 g
10 - 20 kg / 165 - 275 g
20 - 40 kg / 275 - 465 g
40 - 65 kg / 465 - 670 g

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: Kukorica (lebontva); csirke, szárítva (34%); zab; csirkezsír; hemoglobin; zselatin; szójaolaj; lazacolaj; omega 3; omega 6; ásványi anyagok; vitaminok és nyomelemek; természetes E-vitamin.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 26%; zsírtartalom 16%; nyersrost 2%; nyershamu 5%; kalcium 1,20%; foszfor 1%; szelén 0,50 mg / kg; omega 3 0,30%; omega 6 3%.

Adalékanyagok kilogrammonként. Táplálkozási adalékanyagok: A-vitamin 18.000 NE; D3-vitamin 1.800 NE; E-vitamin 200 NE; B1-vitamin 15 mg; B2-vitamin 20 mg; B6-vitamin 20 mg; B12-vitamin 210 mcg; C-vitamin 100 mg; kolin-klorid 670 mg; pantoténsav 50 mg; niacin 50 mg; folsav 7 mg; biotin 1. 000 mcg; taurin 100 mg; L-karnitin 300 mg; metionin 4 mg; lizin 4,5 mg; treonin 0,40 mg; vas (vas-szulfát, monohidrát) 50 mg; réz (réz-szulfát pentahidrát) 5 mg; mangán (mangán-oxid) 35 mg; cink (cink-szulfát, monohidrát) 65 mg; jód (kalcium-jodát, vízmentes) 1,50 mg.

Technológiai adalékanyagok: Antioxidáns

Energia: 3,886 kcal/kg

Tartalom:

4 kg
20 kg

Tevékenységi szint: nagyon aktív
Takarmány típusa: Teljes értéku takarmányok
Származás: Németország
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes, Gluténmentes, Hidegen sajtolt
Állat mérete: kis Kutya, közepes Kutya, nagy Kutya
Kor: Felnőtt

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.