Covalliero masszázs kefe Flex3 egy pillantásra:


  • Tisztító és masszázs kefe egyszerre
  • Elősegíti a vérkeringést és enyhíti a feszültséget
  • Anatómiailag formázott a még jobb masszázshatás érdekében
  • Ideális, állítható, poliamidból készült tartószíj

Covalliero masszázs kefe Flex3

A Covalliero új masszázs keféje, a Flex3 egyszerre masszázskefe és tisztítókefe. A kefe eltávolítja a makacs szennyeződéseket, és egyúttal kellemes masszázst nyújt lovának. A csomók elősegítik a vérkeringést és enyhítik a feszültséget. A lovaknak szánt masszázskefe rendkívül felhasználóbarát a kétszeresen hajlítható hátnak köszönhetően, és így anatómiailag igazodik a még jobb masszázshatáshoz. A csúszásgátló betétek különösen jó tapadást biztosítanak, ráadásul a poliamid tartószíj ideálisan a kéz méretéhez igazítható.

Áttekintés:

  • Tisztító és masszírozó kefe egyszerre
  • Elősegítik a vérkeringést és enyhíti a feszültséget
  • Különösen felhasználóbarát a dupla rugalmas hátlapnak köszönhetően
  • Anatómiailag igazított alátámasztás a csomópontoknál a még jobb masszázshatás érdekében
  • A csúszásgátló betéteknek köszönhetően rendkívül csúszásmentes felület
  • Egyszerűen állítható, poliamidból készült tartószíj

Szállítási tételek:

1x Covalliero masszázskefe Flex3

Gyártó "Covalliero"

Covalliero lovaglónadrág, lovagló sisak és nyeregalátét olcsón

A Covalliero lovas márka kiváló minőségű, kipróbált és divatos lovascikkeket kínál ló és lovas számára, és kiváló ár-érték arányával nyűgöz Le. Minden, amire lónak és lovasnak szüksége van, megtalálható itt a Covalliero Online Shopban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Covalliero izzadságtörlő
Covalliero izzadságtörlő A Covalliero izzadságtörlő lovaknak nem hiányozhat egyetlen lóistállóból sem. Akár edzés után az izzadtság letörléséhez, akár a ló mosásakor a szennyeződések eltávolításához és a felesleges víz letörléséhez. A ló sokkal gyorsabban megszárad az izzadságtörlő használata után. A puha, ergonomikusan formázott, rendkívül rugalmas gélből készült markolat fáradtságmentes munkát tesz lehetővé. A félkör alakú gumiszegély tökéletesen illeszkedik a ló testéhez, és ideális keménységű - nem túl kemény és nem túl puha. Áttekintés: Edzés után és a ló mosásához. Puha és rugalmas gélből készült fogantyú Ergonómikus fogantyúforma és alkalmazkodó gélbetét az alacsony fáradtságú munkavégzéshez Félkör alakú, gumiszegéllyel Szállítási terjedelem: 1x Covalliero izzadságtörlő

3 239 Ft*
db.