Öntapadó kötés EquiLastic lila egy pillantásra:


  • Nagyon rugalmas, öntapadó kötés
  • 4,5 m kifeszítve, 10cm széles
  • Nagyon ellenálló a hosszirányú szakadással szemben, de könnyen szakad keresztirányban
  • Nem ragad a szőrhöz és a sörényhez, csak önmagához
  • Egyszerűen alkalmazható még a nehéz helyeken is

Öntapadós kötés EquiLastic 10 cm

A Kerbl rendkívül rugalmas és öntapadós EquiLastic kötés nem hiányozhat egyetlen istálló elsősegélycsomagból sem. Nem számít, hogy egy kisebb sérülésről van szó, amelyet állatorvos nélkül is el lehet látni, vagy ha szükséges, az állatorvos megérkezéséig tartó várakozási időre. Gyakran van szükség öntapadós kötésre, amelyet nagyon könnyű alkalmazni, még a nehéz helyeken is. Az EquiLastic ragtapasz 4,5 m hosszú, kifeszített formában nagyon ellenálló a hosszirányú szakadással szemben, de keresztirányban könnyen szakad. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás során nincs szükség ollóra. A kötés nem tapad a szőrhöz vagy a szőrzethez, csak önmagához, ezért könnyen eltávolítható anélkül, hogy ragasztómaradványt hagyna maga után. Mivel eldobható termékről van szó, használat után el kell dobni.

Az öntapadós kötést nem szabad közvetlenül nyílt sebeken használni! A kötést ne alkalmazza túl szorosan, mert az elszoríthatja a tagokat.

Tipp! A kötés a szállítás során farokvédőként is használható, fontos, hogy ne legyen túl szoros a kötés.

Áttekintés:

  • Nagyon rugalmas, öntapadó kötés
  • All-season kötés a támogatáshoz + más kötésekhez
  • Max. 4,5 m kinyújtva, 10 cm szélességben
  • Nagyon ellenálló a hosszirányú szakadással szemben, de könnyen szakad keresztirányban
  • Nem ragad a szőrhöz és a sörényhez, csak önmagához
  • Egyszerűen alkalmazható még a nehéz helyeken is

Szállítási tételek:

1x Öntapadós kötés Equilastic 10 cm

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Vattatekercs 8 db
Tekercselt pamutkötés Szintetikus anyagból készült vattakötés a legkülönbözőbb kötszerek alatti párnázáshoz. Összegöngyölt, nem nedvszívó poliészterszálakból készült. Különösen puha és formatartó Nagyon könnyen letekerhető, és bőrbarát tulajdonságai miatt alkalmas zárt bőrre történő közvetlen felvitelre. Gyorsan és könnyen alkalmazható a test minden részén A szálas szerkezetnek köszönhetően az egyes kötések jól tapadnak egymáshoz, és nem csúsznak ki a helyükről. Különösen ajánlott a VetLastic for hoof és a pata kötésekkel kombinálva a szükséges párnázáshoz. Kézzel letéphető Hosszúság: 3 mSzélesség: 10 cm Szállítási terjedelem: 8 darab klinikai csomagban

7 028 Ft*
db.
5x VisCotto vatta tekercs 10 cm x 6 m
5 x VisCotto tekercses vatta 10 cm x 6 mA VisCotto tekercses vatta sokoldalúan felhasználható a patkók kitömésére és ápolására. Extra puha, volumenes vatta tekercs formában30 % pamutból és 70 % viszkózból készült.A legnagyobb nedvszívó képességért Tartalom: 5 darab

12 889 Ft*