Milky Midi pasztőröző gép, sajt- és joghurtfőző FJ 30 egy pillantásra:


  • Készítsen saját sajtot, joghurtot, gyümölcsleveket és tejtermékeket
  • Multifunkciós vízforraló 30 L professzionális és otthoni használatra
  • Egyéni idő és vízhőmérséklet beállítása
  • Hőmérséklet 4 °C és 100 °C között szabályozható
  • Osztrák minőségi termék

Milky Midi pasztőröző, sajt- és joghurtfőző FJ 30, 230 V

Mindig is szeretett volna pasztőrözni, sajtot vagy joghurtot készíteni? A Milky Midi pasztőröző géppel ezt most egyszerűen és könnyedén megteheti. Ideális kis gazdaságok és otthoni használatra!

A Milky Midi Pasteuriser FJ 30 nagyszerű társ a házi készítésű friss sajtok, joghurtok vagy tejszínes termékek készítéséhez. A pasztőrözés a tejszínt sajttá és joghurttá alakítja. Az FJ 30 nagyon népszerű gyümölcs- és gyümölcslevek, mézviasz, borjútejmelegítő vagy méz cseppfolyósítására is. A 30 literes rozsdamentes acélbojlerrel ellátott elektromos pasztőrözőgép népszerű társ a magánháztartásokban, a professzionális kisvállalkozásokban és a direkt marketingben. A Midi pasztőrkészüléket gondosan fejlesztették ki Ausztriában, és a folyamatos minőségellenőrzés biztosítja a figyelemre méltóan magas színvonalú kivitelezést.

A sajt- és joghurtforraló külső edénye egy darabból készült, és speciális belső szigeteléssel rendelkezik. A különösen vékony falak és az elektronikus fűtésszabályozás az új LE-effektus (Low Energy Effect) révén óriási energia- és fűtési költségmegtakarítást biztosít. A praktikus elektronikus vezérlés lehetővé teszi a vízhőmérséklet (max. 100 °C-ig - a kívánt végterméktől függően) és a kívánt pasztőrözési vagy gyártási idő beállítását. A 2,5 kW-os fűtőelem max. 90 °C-ra melegíti a tejet, így minden baktériumot elpusztít. Az elektronikán beállított hőmérséklet a víz hőmérsékletét jelzi, nem pedig a közeg hőmérsékletét. Kérjük, ellenőrizze a közeg hőmérsékletét egy további hőmérővel.

Áttekintés:

  • Készítsen saját sajtot, joghurtot, gyümölcsleveket és tejtermékeket.
  • Ideális borjútejmelegítőnek, méz újraöntözéséhez, méhviasz készítéséhez stb.
  • Multifunkciós vízforraló 30 L professzionális és otthoni használatra
  • Elektronikus vezérlés
  • Egyéni idő és vízhőmérséklet beállítása
  • Hőmérséklet 4 °C és 100 °C között szabályozható
  • Közepes hőmérséklet 90 °C-ig
  • RESET gomb az egyszerű újraindításhoz
  • Poliuretán öntött szigetelés
  • A LE-hatásnak köszönhetően rendkívüli energia- és fűtési költségmegtakarítás.
  • Könnyen tisztítható és higiénikus
  • Osztrák minőségi termék

Sajtkészítési útmutató:

A sajt akkor készül, amikor a tej savanyúvá válik, és a szilárd anyag elválik a savótól. Különböző típusú sajtok léteznek, de a sajtok előállítása nagyon hasonló:
1. Elkészítés: a tejet pasztőrözik, kivéve a nyers tejből készült sajtok készítése esetén. A kívánt zsírtartalmat a tejszín hozzáadásával vagy elválasztásával határozzák meg.
2. A tej aludtá alakítása: A tejhez tejsavlevet vagy tejsavbaktériumokat (starterkultúrákat) adnak, vagy mindkettőt kombinálják a tej aludtá alakítása érdekében. Kialakul az úgynevezett "Dickete" vagy "Gallerte".
3. Az alvadék feldolgozása: Miután az alvadék elérte a megfelelő szilárdságot, sajtkeményítő hárfával vágják fel. Minél finomabb az alvadék, annál több savó rakódik le, és annál keményebb a kész sajt. Ahhoz, hogy még több savó jöjjön ki, az alvadékot a végén néha óvatosan felmelegítik.
4. Amikor a megfelelő sajttípusnak megfelelő állagot elérték, a sajtot a típusra jellemző sajtformákba töltik. A megmaradt savót préseléssel és lecsöpögtetéssel választják el az alvadéktól.
5. Sósfürdő: A sósfürdő több vizet távolít el a sajt külső faláról, ami elősegíti a héj kialakulását, fokozza az ízt és természetes módon tartósítja a sajtot. Sok kemény sajt is kap egy védő sajtviaszréteget.
6. Az érlelés során alakul ki a fajtára jellemző aroma - a friss sajtot nem kell érlelni. Az érlelés típusa a sajt típusától függ. A sajtot fajtától függően forgatják, kefélik, gyógynövényekbe hempergetik vagy például nemespenésszel kezelik.
7. Tárolás: A sajt tárolása szempontjából fontos az ideális, állandó hőmérséklet és a magas páratartalom. A túl hűvös vagy túl meleg tárolás és a fény károsíthatja a minőséget és az ízt.

Műszaki adatok:

  • Méretek: 40 x 40 x 50 cm
  • Feszültség: 230 V
  • Hűtés: Kézi
  • Keverő: Nem
  • LE hatás: Igen
  • Fűtés: Elektromos
  • Max. közepes hőmérséklet: 90 °C
  • Hőmérséklet beállítása: 4 - 100 °C
  • Az idő beállítása: 1 - 999 perc.
  • Min./max. töltési mennyiség: 5 l / 29 l
  • Max. kapacitás: 30 l
  • Fűtési teljesítmény: 2,5 kW
  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Nettó súly: 7 kg

Szállítási tételek:

1x Milky Midi pasztőröző, sajt- és joghurtfőző FJ 30, elektromos.

Származás: Ausztria
Tápegység: 230 Volt
Anyag: Rozsdamentes acél

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.