Agrarzone baromfi villanypásztor szett Sun Power S1500 SOLAR 12V, 2,3J, háló 50m zöld egy pillantásra:


  • Agrarzone baromfi villanypásztor szett napelemmel
  • Alkalmas csibék, tyúkok, pulykák és nagytestű baromfifajták számára
  • Azonnal használatra kész és rendkívül energiatakarékos a napelemes működésnek köszönhetően
  • Villanypásztor készülék akkumulátorral, 15 W-os napelemmel, 2,3 J
  • 2 x 25 m elektromos csirkeháló, 112 cm magas, 9 karó és dupla csúcs

Agrarzone baromfi villanypásztor szett Sun Power S1500 SOLAR - 50 m elektromos baromfihálóval, 12 V-os napelemes villanypásztor készülékkel

Rendkívül rugalmas és azonnali használatra kész a mi jól látható napelemes baromfi villanypásztor szettünk. Nem kell többé csatlakoztatni vagy tölteni az akkumulátort. Szuper energiatakarékos és tökéletes mobil használatra - gyors beállítás és máris indulhat!

Ha mobil, költségtakarékos baromfi villanypásztort keres, akkor ez a napelemes baromfi villanypásztor szett pontosan az, amire szüksége van! A napelemes készülékkel ellátott Agrarzone baromfi villanypásztor szett biztonságosan bekerítheti a kacsákat, libákat, pulykákat, csirkéket, csibéket és még a kisebb állatokat is. A mellékelt napelemes készülék beépített 18 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, és egy 15 wattos napelemmel működik. Ez azt jelenti, hogy többé nincs szükség konnektorra vagy az akkumulátor rendszeres kézi feltöltésére. A napenergiának köszönhetően a villanypásztor működése rendkívül energiatakarékos - nincs drága karbantartási vagy utólagos költség! A villanypásztor készülék még egy teljes hét közvetlen napfény nélküli tartózkodás után is elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy a kerítést elegendő árammal lássa el.

A teljes villanypásztor szett könnyen összeszerelhető és azonnal használatra kész, mivel a gyors összeszereléshez és a karbantartásmentes működéshez szükséges minden megtalálható a szállítási terjedelemben: villanypásztor készülék, 2 x csirkeháló, csatlakozó kábel, indítókábel és még sok más! A villanypásztor az ellenőrzött kifutás mellett különösen arra szolgál, hogy megvédje az állatokat a nemkívánatos vendégektől, például a rókáktól, a nyestektől vagy a nagytestű patkányoktól. A háló alsó részén lévő keskeny hálószemeknek és a napelemes készülékkel történő villamosításnak köszönhetően tollas barátai biztonságban maradnak a kerítésen belül, a hívatlan látogatók pedig távol maradnak.

A baromfi kerítéskészlet 2 x 25 m-es hálóból áll. A csirkehálók élénk zöld jelzőszínnel rendelkeznek, amely természetes elriasztást és jobb láthatóságot biztosít. Ezek 112 cm magasak, és egyenként 9 darab 2 csúcsos karó tartja őket. Ez a dupla csúcs nagyobb stabilitást biztosít a földes és homokos talajokon, mint a szimpla tüske. A tizenkét műanyag szál közül a felső tizenegy élő. Az alsó szál nem feszültség alatt van, hogy ne szakítsa meg az áram áramlást a füveken keresztül. Szükség esetén a csirkehálót könnyen bővítheti más hálókkal. Az optimális áramlás több elektromos kerítéshálóval is adott, amelyek kb. 250 m hosszúságig (növényzet nélkül) egymás mellé vannak fűzve.

Áttekintés:

  • Ideális kacsák, libák, csirkék, pulykák, nagytestű baromfik és kisállatok számára
  • Villanypásztor kerítés maximális lehetséges hossza: 250 m
  • Nagy teljesítményű 12 V-os villanypásztor készülék "Made in Germany" 18 Ah akkumulátorral és 12 V-os, 15 Wattos napelemmel
  • A napenergiának köszönhetően nincs drága karbantartás vagy utólagos költség
  • Integrált villámvédelem
  • Karbantartásmentes működés tavasztól őszig!
  • LED funkcióvezérlő lámpa és optikai akkumulátor figyelmeztető jelző
  • Hegesztett csomópontok és megerősített felső szálak
  • 18x stabil, jól látható műanyag rúd
  • Könnyen összeszerelhető, gyorsan csatlakoztatható a Litzclip segítségével
  • Különösen kis szemméret az alsó részen (5,9 x 5,9 cm)
  • Háló magassága 112 cm, háló hossza 50 m (2 x 25 m)

Szállítási tételek:

  • 1x Sun Power S1500 villanypásztor készülék teljesen felszerelve
    (tartalmazza: 1x fixen rögzített monokristályos napelemmodul 15 Watt, 1x földelő/szerelő tüske két részből, 1x 12 V AGM akkumulátor, 1x kerítés csatlakozókábel, 1x földelő kábel).
  • 2x baromfiháló 25 m, 112 cm-es dupla csúccsal, zöld, villamosított
    (tartalmazza: 9x műanyag oszlop, 4x talajrögzítő, 9x földdugó, 1x kerítéscsatlakozó, 1x javítókészlet).
  • 2x talajkaró 1 m
  • 1x földelési csatlakozókábel 3 m
  • 1x kerítésvizsgáló 9 V
  • 1x figyelmeztető tábla, mindkét oldalra nyomtatva
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Kettes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 1,50 Joule
Földelőrúd 1 m: 2 db
Származás: EU
Töltési energia: 2,30 Joule
Max. 50m-es hálók száma: 5 db
Teljesítmény: 10.000 V
Üresjárati feszültség: 10.000 V
Feszültség 500 Ohm-on: 4.800 V
Üzemmód: 12V akku, 12V szolár, 230V hálózati
Energiafogyasztás: 65-135 mA
Tápegység: 12 Volt
Állatfajok: Baromfi, Fürj, Kacsa / Liba, Kecske, Pulyka

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő Könnyű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelés a kerítés hálóknál (125 cm magasságig)! Használja a Twist Butler feltekerhető segédeszközt, és hagyja, hogy a kerítés hálók és villanypásztor hálók könnyű kezelhetősége, minősége és helytakarékos tárolási lehetősége meggyőzze Önt. A Twist Butler egyedülálló, és egy orsószerű, 2 egységből - a tárolóelemből és a kurbliból - álló feltekerhető rendszer jellemzi. A forgattyú levehető. A hálócsévélő különösen alkalmas kis és közepes méretű legelők bekerítésére. A Twist Butler kerítés hálókhoz és villanypásztor hálókhoz használható 125 cm kerítésmagasságig. Ajánlatos kerítéshálónként egy alapelemet (amely siklóból és rúdból áll) használni. A forgattyú univerzális, és több alapelemhez is használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló rendezetten és szisztematikusan tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítéshálók időigényes kibogozása a Twist Butler kerítés csévélővel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés hálók gyors fel- és leszerelése. Kis és közepes méretű kerítés hálók felhajtási támogatása Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m magasságig (alsó ponttal együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálóhenger

26 719 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő, 3 darabos szett
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő 3 darabos készlet A kerítés háló (125 cm magasságig) egyszerű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelése! Használja a Twist Butler háló csévélőt, és győződjön meg kerítéseinek és hálóinak könnyű kezelhetőségéről, minőségéről és helytakarékos tárolási lehetőségéről. A Twist Butler háló csévélő egyedi, és egy orsószerű tekercselőrendszer jellemzi, amely 2 egységből - a tárolóelemből és a forgattyúból - áll. A Twist Butler 3 darabos készlet három alapelemből és egy kurbliból áll. A felgöngyölíthető támogatás elsősorban kis és közepes méretű legelők csévélésére szolgál. A kerítéssegéd 125 cm kerítésmagasságig használható hálókhoz és kerítésekhez. Hálónként egy alapelemet ajánlunk, amely siklóból és rúdból áll. A kurbli kivehető, és a 3 darabos készlet minden alapeleméhez használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló szisztematikusan és rendezetten tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítés hálók időigényes kibogozása a Twist Butler csévélő segédeszközzel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés háló gyors összeszerelése és szétszerelése Twist Butler készlet, amely 3 alapelemből + 1 kurbliból áll Hálócsévélő kis és közepes méretű kerítés hálókhoz Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m-es méretig (földi tüskével együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálócsévélő 3 darabos készlet

45 189 Ft*
db.