Agrarzone baromfi villanypásztor szett N3500 230V, 5,5J, háló 50m x 112cm, narancssárga egy pillantásra:


  • Csirke kerítés komplett készlet árelőnnyel.
  • Alkalmas csibék, tyúkok, pulykák, nagytestű baromfifajták & társaik számára.
  • Azonnal használatra kész, és szükség esetén bővíthető.
  • Legelőkerítés tápegység 230 V 5,5 J, rendkívül nagy teljesítményű
  • 2 x 25 m-es elektronikus háló, magasság 112 cm, 9 karóval és dupla tüskével

Agrarzone Baromfi kerítés komplett készlet N3500 - 50 m villamosított baromfi kerítés 230 voltos legelőkerítés egységgel.

A könnyen felállítható, mobil baromfi kerítés mindent tartalmaz, ami a csirkék és más baromfik biztonságos elektromos kerítéséhez szükséges: 2 x 25 m-es 112 cm-es csirkekerítés, 230 V-os legelőkerítés egység és még sok más!

A Agrarzone teljes baromfikerítés-készletünkkel biztonságosan bekerítheti a kacsákat, libákat, pulykákat, csirkéket, sőt még a csibéket és a kisállatokat is. A baromfikerítés a rendkívül erős 230 V-os Agrarzone N3500 elektromos kerítésnek köszönhetően magas szintű terelési biztonságot nyújt . Egyszerűen állítsa be és kezdje el: A teljes csirkeháló készlet azonnal és könnyedén, speciális szerszámok nélkül fel állítható. A hálózati áramellátásnak köszönhetően az elektromos kerítés közvetlenül használható. Szükség esetén a legelőhálót könnyen bővítheti más hálókkal. Az optimális áramlás akkor is biztosított, ha több elektronikus hálót fűznek egymáshoz, legfeljebb kb. 450 m hosszú ságig (növényzet nélkül) .

Az elektromos kerítés az ellenőrzött kifutás mellett az állatok védelmét is szolgálja. Az elektromos baromfi kerítésnek köszönhetően az ellenségek, mint például a róka, a márna vagy a nagytestű patkányok nem tudnak többé átjutni a baromfihoz. A háló alsó részén lévő keskeny hálószemeknek és a kerítés villamosításának köszönhetően tollas barátai biztonságban maradnak a kerítésen belül, a nem kívánt látogatók pedig kívül maradnak.

A baromfi kerítéskészlet 2 x 25 m-es hálóból áll. Ezek 112 cm magasak, és egyenként 9 oszlop tartja őket 2 csúcsos oszlopokkal. Ez a dupla tüske nagyobb stabilitást biztosít a földes és homokos talajokon, mint az egyszerű tüske . A tizenkét műanyag szál közül a felső tizenegy élő. A földszál nem feszültség alatt áll, hogy ne szakítsa meg az áram áramlást a füveken keresztül.

Ránézésre:

  • Nagy hatású 230 V-os elektromos kerítés "Made in Germany".
  • Ideális kacsák, libák, csirkék, pulykák, nagytestű baromfik és kisállatok számára.
  • Legelőháló maximális lehetséges hossza: 450 m
  • Vonzó tartozékokat tartalmaz egy teljesen biztonságos baromfi kerítéshez
  • LED funkcióvezérlő lámpa és vizuális akkumulátor figyelmeztető jelzés
  • Hegesztett csomópontok és megerősített felső szál
  • 18x stabil, jól látható műanyag karó
  • Könnyen összeszerelhető, gyorsan csatlakoztatható a Litzclip segítségével
  • Különösen kis szemméret az alsó részen (5,9 x 5,9 cm)
  • Háló magassága 112 cm, háló hossza 50 m (2 x 25 m)

Szállítási terjedelem:

  • 1x elektromos kerítés N3500
    (tartalmazza: 1x kerítés csatlakozókábel, 1x földelő kábel, 1x használati utasítás)
  • 2x baromfiháló 25 m, 112 cm-es dupla tüskével, narancssárga, villamosított
    (tartalmazza: 9x műanyag oszlop, 4x földhorgony, 9x földdugó, 1x kerítéscsatlakozó, 1x javítókészlet).
  • 2x talajkaró 1 m
  • 1x földelési csatlakozókábel 3 m
  • 1x kerítésvizsgáló 9 V
  • 1x figyelmeztető tábla, mindkét oldalra nyomtatva
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Kettes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 3,50 Joule
Földelőrúd 1 m: 2 db
Származás: EU
Töltési energia: 5,50 Joule
Max. 50m-es hálók száma: 9 db
Teljesítmény: 11.000 V
Üresjárati feszültség: 10.000 V
Feszültség 500 Ohm-on: 5.700 V
Üzemmód: 230V hálózati
Energiafogyasztás: 7 W
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Baromfi, Fürj, Kacsa / Liba, Kecske, Pulyka

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Csere karó villanypásztor hálóhoz, dupla tüskével, fekete 112 cm
Méret: 112 cm
Csere karó villanypásztor hálóhoz, dupla tüskével, fekete A villanypásztor háló pótkaró alkalmas a meglévő, 90 cm és 112 cm közötti magasságú elektromos és nem elektromos villanypásztor háló, például baromfiháló, csirkeháló, juhháló vagy kisállatháló meghosszabbítására vagy megerősítésére. A masszív muanyag karó fekete színben és dupla tüskével kerül forgalomba. A kiegészítő karó optimális földes vagy homokos talajhoz, és kézzel könnyen leszúrható. Áttekintés: Csirke-, juh- és kisállat-hálókhoz helyettesítő karóként Különböző méretekben kapható Egyszeruen behelyezhető a talajba Robusztus és tartós muanyag Stabil villanypásztor háló karó dupla tüskével Méretek: 90 cm 106 cm 108 cm 112 cm

Változatok 1 922 Ft*
2 668 Ft*
db.
Csere talajdugó kerítés hálóhoz
Csere talajdugók kerítés hálókhoz Csere földdugók Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil és nyúlhálókhoz, valamint vad- és farkashálókhoz. Ezekkel a talajdugókkal a hálót az oszlophoz lehet rögzíteni, hogy a háló a helyén maradjon. Szállítási tételek: 1x csere talajdugó

193 Ft*
db.
Csere talajrögzítő kerítés hálóhoz
Műanyag talajrögzítő fonott kerítés hálóhoz Hossza: 15 cm

939 Ft*
db.
Agrarzone csirkeháló Classic villamosítható, dupla csúccsal, narancssárga színben 25 m x 112 cm
Méret: 25 m x 112 cm
Agrarzone csirke háló Classic villamosítható, narancssárga A baromfitartáshoz készült top csirke háló biztonságos helyet kínál csirkéinek a futáshoz, és világos jelzőszínének köszönhetően rendkívül jól látható. Opcionálisan villamosítható villanypásztor készülékkel. Az Agrarzone baromfi hálóval egy kiváló terméket kap egy remek áron! A stabil baromfikerítés könnyen felállítható, meghosszabbítható és lebontható. Az elektromos baromfi kerítés könnyen bővíthető más hálókkal vagy villanypásztor kapuval. A villanypásztor háló másodpercek alatt fel- és leszerelhető, így a kerítés háló tökéletes a rövid legeltetési időszakokra. Könnyen feltekerhető és helytakarékosan tárolható. A csirkehálónak az alsó részén keskeny hálószemek vannak, ami különösen vonzóvá teszi a hálót baromfi, például csirkék, pulykák vagy kacsák terelésére. De más kisebb állatok is kiválóan terelhetők a mobil kerítéssel, például sertések, kecskék, kutyák vagy birkák. A keskenyebb szemek mellett a háló megereszkedését a megerősített felső szál megakadályozza. A dupla talajcsúccsal ellátott, stabil műanyag karók biztosítják, hogy a kerítés földes vagy homokos talajon is jól álljon. A kerítés narancssárga színű szalaggal van ellátva, ami különösen jól láthatóvá teszi az emberek és az állatok számára. A szín természetes elrettentő hatást is gyakorol, és hatékonyan növeli a pásztorkodás biztonságát. A jó terelési tulajdonságokat a műanyag tömítés is biztosítja minden egyes háló keresztpontján, amelyet eltávolíthatatlanul hegesztenek. A nagyobb stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a háló minden sarkába helyezzen egy-egy faoszlopot. Áttekintés: Villanypásztor háló baromfi számára Csirkékhez, libákhoz, pulykákhoz, kacsákhoz vagy kutyákhoz, bárányokhoz is A legmegfelelőbb a földes vagy homokos talajhoz Opcionálisan villamosítható villanypásztor készülékkel Stabil műanyag karók horganyzott dupla csúccsal A fejszigetelő és a földdugó biztos tartást biztosít a baromfihálónak Különösen kis hálószemek az alsó hálórészben Extrémen szorosan hegesztett csomópontok 12 vízszintes műanyag szál, amelyek közül a felső szál megerősített Gyors és könnyű csatlakoztatás Litzclip segítségével Jó láthatóság a fényes jelzőszínnek köszönhetően 3 év garancia a műanyag szálak UV-károsodására Méretek: 50 m x 106 cm 15 műanyag karóval 25 m x 112 cm 9 műanyag karóval

Tartalom: 25 Méter (1 413 Ft* / 1 Méter)

35 329 Ft*
db.