T-Post sarok megoldás T-karóhoz egy pillantásra:


  • A T-oszlopos rögzített kerítés stabil sarkaihoz
  • A szög egyedileg állítható, flexi
  • Biztonságos stabilitás a fix kerítésrendszerhez
  • Tűzihorganyzott és nagy terhelésre alkalmas

Agrarzone T-oszlopos sarokmegoldás készlet T-oszlopos legelőkerítéshez

A praktikus T-oszlopos sarokmegoldás-készlettel rendkívül stabillá teheti T-oszlopos fix kerítésrendszerének sarkait. A saroktartó innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a T-oszlopokat bármilyen kívánt szögben elhelyezze flexibel.

A jó, bevált faoszlopok helyett a gyakorlatban bevált, stabil T-Post fémoszlopok a modern, csordabiztos legelőkerítéshez. Még a nagy terhelésnek is ellenállnak, és könnyen behelyezhetőek és rögzíthetőek a talajba. Különösen a T-oszlopos kerítés sarkai vannak kitéve nagy húzóerőknek. Ezért fontos, hogy a sarkokat is rögzítsük.

A Agrarzone T-oszlopokhoz való sarokmegoldó készlettel rövid idő alatt, könnyedén stabilizálhatja a legelőrendszer kerítéssarkait. A kiváló minőségű, tűzihorganyzott fémből készült variálható sarokmegoldás tartós és biztonságos rögzítési lehetőséget kínál a T-oszlopos legelőkerítéshez .

A saroktartó innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a T-oszlopok bármilyen kívánt szögben elhelyezhetők legyenek. Ez különösen előnyös a hosszú, aszimmetrikus lefolyású legelők és nehéz talajviszonyok, például egyenetlen vagy nagyon puha talaj esetén. Ideális minden elterjedt T-oszlopos rendszerhez, mint ló-, juh- és szarvasmarha kerítés és még sok más!

A T-oszlop sarok vonzó komplett készlete mindent tartalmaz, ami a T-oszlop rendszer gyors és egyszerű felszereléséhez szükséges: 1x univerzális saroktartó T-oszlopokhoz, 2x stabil tartó a fémoszlopok átlós csatlakozásához, rögzítőcsavarok anyákkal és a hozzá illő védősapkák. Ideális minden elterjedt T-oszlopos rendszerhez, mint ló-, juh-, szarvasmarha-, kutya- és sok más kerítés!

Fontos: sarokmegoldásonként két további T-oszlopra van szükség. Ezek nem tartoznak a szállítási terjedelembe.

Ránézésre:

  • Praktikus készlet a T-oszlopok sarkaihoz
  • T-oszlopok átlós csatlakozása
  • Stabilizálja a kerítés sarkait
  • Tűzihorganyzott, nagy terhelésre alkalmas
  • Változó minden szögben és minden talajviszonyra
  • Alkalmas puha talajon és egyenetlen terepen is.
  • Minden hosszúsághoz használható
  • Gyors, egyszerű telepítés

Egy sarok beépítése T-cölöpökkel:

  1. A sarokcölöpöt kb. 40-50 cm mélyen üsse a talajba.
  2. A másik két sarok- vagy sorcölöpöt egyenként 1,50 m távolságban üsse be.
  3. Távolítsa el az alaplemezeket a két átlós tartócölöpről.
  4. Telepítse a sarokoldat készletet a sarokcölöpökre.
  5. Helyezze be az átlós tartócölöpöket a hüvelybe és igazítsa őket - kész!

Szállítási terjedelem:

  • 1x univerzális saroktartó
  • 2x konzolok az átlós merevítőkhöz
  • Tartalmazza a rögzítőcsavarokat anyákkal és védősapkákkal
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Állatfajok: Alpaka, Bárány, Disznó, Farkas, Kecske, Kutya, Láma, Ló, Póni, Szarvasmarha, Teve
Anyag: Fém

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


100x T-karó fém oszlop T-Post
100x T-Post fémoszlop - A rendkívül stabil T Post Premium acéloszlop. A kiváló minőségű T-Post fémoszlopok sínacélból készülnek, és könnyű szerelhetőségükkel és rendkívül hosszú élettartamukkal nyűgöznek le! A T-oszlopos fémoszlopok egyre népszerűbbek, mivel az egyedülálló T-oszlopos rendszer magas flexibilitást biztosít rendkívüli stabilitással és tartóssággal. Az oszlopok ugyanolyan népszerűek a dróttal rögzített kerítésekhez, mint a legelőkerítéshez használt szalagok, kötelek vagy zsinórok esetében. A T-oszlopokat általában 4 méterenként állítják fel. Dombos terepen célszerű az oszlopokat egymáshoz közelebb állítani. Az alkalmazási területtől függően azonban a 2 T-oszlop közötti távolság nem haladhatja meg az 5-6 métert. Ránézésre: Robusztus acélból készült Zöldre/fehérre festett Szilárd alaplemezzel Beillesztési mélység kb. 40 cm Ideális lovak karámjába, szarvasmarha- és vadkerítésekhez. Már 1000-szer bizonyított! Méretek: 152 cm (magasság) 167 cm (magasság) 182 cm (magasság) 213 cm (magasság) 240 cm (magasság) Megjegyzések a szállításhoz: Legyen készenlétben egy euro raklap a cserére a begyűjtéskor/szállításkor . A rendeléskor kérjük, adja meg telefonszámát , hogy a szállítmányozó cég egyeztetni tudja Önnel a szállítási időpontot. Szállítási terjedelem: 100x T-oszlopos fém karó

Tartalom: 100 darab (3 334 Ft* / 1 darab)

333 438 Ft*
200x T-karó fém oszlop T-Post
200x T-Post fémoszlop - A rendkívül stabil T Post Premium acéloszlop. A kiváló minőségű T-Post fémoszlopok sínacélból készülnek, és könnyű szerelhetőségükkel és rendkívül hosszú élettartamukkal nyűgöznek le! A T-oszlopos fémoszlopok egyre népszerűbbek, mivel az egyedülálló T-oszlopos rendszer nagy flexibilitást biztosít rendkívüli stabilitás és tartósság mellett. Az oszlopok ugyanolyan népszerűek a dróttal rögzített kerítésekhez, mint a legelőkerítéshez használt szalagok, kötelek vagy zsinórok esetében. A T-oszlopokat általában 4 méterenként állítják fel. Dombos terepen célszerű az oszlopokat egymáshoz közelebb állítani. Az alkalmazási területtől függően azonban a 2 T-oszlop közötti távolság nem haladhatja meg az 5-6 métert. Ránézésre: Robusztus acélból készült Zöldre/fehérre festett Szilárd alaplemezzel Beillesztési mélység kb. 40 cm Ideális lovak karámjába, szarvasmarha- és vadkerítésekhez. Már 1000-szer bizonyított! Méretek: 152 cm (magasság) 167 cm (magasság) 182 cm (magasság) 213 cm (magasság) 240 cm (magasság) Megjegyzések a szállításhoz: Legyen készenlétben egy euro raklap a cserére a begyűjtéskor/szállításkor . A rendeléskor kérjük, adja meg telefonszámát , hogy a szállítmányozó cég egyeztetni tudja Önnel a szállítási időpontot. Szállítási terjedelem: 200x T-oszlopos fém karó

Tartalom: 200 darab (3 140 Ft* / 1 darab)

628 040 Ft*
T-Post kerítés kezdő készlet T-karóhoz
T-oszlopos kerítés Starter Set T-oszlopos legelőkerítéshez A praktikus T-oszlop indítókészlettel rendkívül stabillá teheti a T-oszlopos fix kerítésrendszer kerítés elejét és végét. Ideális a legelőkapu körüli kerítés területére is, és még több biztonságot nyújt az állatok számára. A jó, bevált faoszlopok helyett a gyakorlatban bevált, stabil T-Post fémoszlopok a modern, csordabiztos legelőkerítéshez. Még a nagy terhelésnek is ellenállnak, és könnyen behelyezhetőek és rögzíthetőek a talajba. A T-oszlopos legelőkerítés bizonyos fontos pontjain, például a kerítés kezdeténél, végénél vagy a legelőkapu telepítésekor a praktikus Agrarzone T-oszlopos kerítésindító készletünk segít stabilizálni a fix kerítésrendszert . A kerítés kezdő szettünk rendkívül robusztus, tűzihorganyzott fémből készült, így különösen strapabíró és tartós. A T-oszlopok átlós kapcsolata kiváló feszességet és stabilitást biztosít a legelőkerítésnek , és segít az állatok biztonságos bekerítésében. A vonzó komplett készlet a T-Post kerítésindításhoz mindent tartalmaz, ami a T-Post rendszer gyors és egyszerű felszereléséhez szükséges: 2x erős konzol a fémoszlopok átlós összekötéséhez, 4x rögzítő csavar anyákkal és a hozzá illő védősapkákkal. Ideális minden gyakori T-oszlop rendszerhez, mint ló kerítés, juh kerítés, szarvasmarha kerítés, kutya kerítés és még sok más. Ránézésre: A T-oszlopok stabilizálására a kerítés elején, végén és a kerítés megszakításainál (pl. T-oszlopos kapu). T-oszlopok átlós csatlakoztatásához Robusztus, ideális nagy terheléshez Tűzihorganyzott prémium fémből készült Nagy tartósság és időjárásállóság Teljes készlet a gyors, egyszerű telepítéshez Egyszerű és biztonságos használat Telepítése a kerítés kezdődik T-cölöpök: A kaput vagy az ágtartó oszlopot kb. 40-50 cm mélyen üsse a földbe. Vezesse be a következő szekcionált oszlopot 1,50 m távolságban. Távolítsa el az átlós tartóoszlop alaplemezét. Szerelje fel a kerítésindító készletet a kapu- vagy ágoszlopra és a vonaloszlopra. Szerelje be az átlós tartóoszlopot a hüvelybe és igazítsa ki - kész! Szállítási terjedelem: 1x Agrarzone T-oszlopos kerítés starter szett T-oszlopokhoz. 4x rögzítőcsavar anyákkal és védősapkákkal

8 234 Ft*
db.