Kerbl mászótáska CLIMBER mennyezetre szerelhető egy pillantásra:


Kerbl mászótáska Mennyezetre rögzíthető hegymászó – a még jobb mászókötél macskáknak!

Ezzel a Kerbl mászótáskával mindent kínálhat macskájának, amire természetesen szüksége van, játszva, mászva és karmok élezve.

A Climber mászótáska egy párnákkal teli szizálcső, amely lehetővé teszi macskája számára, hogy kiengedje a gőzt, természetes módon élesítse a karmait, és ha szükséges, feljusson egy magasabb szintre. A macskája imádni fogja ezt az új mászási lehetőséget, mert a mászókötél enyhe ringató hatása mászás közben lehetővé teszi, hogy macskája megtapasztalja egy fa lengő ágának érzését a szabadban.

A hegymászó mászás. táskaA kiváló minőségű szizál szőnyeg rögzítőanyagok segítségével a mennyezetre akasztható, így szinte minden helyiségben lehetőséget kínál a macskáknak a gőz kiengedésére és a mozgásigényük kielégítésére. Alternatív megoldásként a mászótáska galériákra vagy lépcsőkorlátokra is felakasztható házakban és lakásokban. A macskáknak van egy játékos mászósegéd a következő emeletre, amelyet biztosan szívesen fognak használni.

A mászótáska hossza egyénileg állítható egy rögzítőkötél segítségével. A mászótáska alacsonyabb belmagasságú helyiségekbe is alkalmas, mivel alul könnyen áthajtható. A mászótáskát összeszerelt állapotban szállítjuk. Használat előtt azonban csak a mellékelt töltelékpárnákat kell a szizál szőnyegbe helyezni, és a bevarrt cipzárral lezárni. A mászótáska szél- és időjárásvédett erkélyekre vagy teraszokra is alkalmas, mint kiváló kültéri mászási segédlet magasabb emeletekre. Ha pihenni szeretne macskája mászó tevékenységei között, a mászótáska bármikor könnyen eltávolítható vagy szétszedhető. Ideális mászó- és játszótér minden magassági fejjel rendelkező macskának.

A hegymászótáska áttekintése:

  • A mennyezetre való rögzítéshez
  • Ideális mászóhely macskáknak, ahol játszhatnak és kiengedhetik a gőzt
  • Kiváló minőségű szizál szőnyegből készült
  • Töltve párnázott párnákkal
  • A hossza rögzítőkötél segítségével egyedileg állítható
  • Beleértve Rögzítő anyag a mennyezethez
  • Könnyen felszerelhető a meglévő karcolóoszlopokra a mászóterületek bővítése érdekében
  • Könnyen letehető és levehető horgokkal
  • Szín: Taupe

Méretek:

  • Hossz: 240 cm
  • Ø: 16 cm

Szállítási terjedelem:

1x Kerbl mászótáska Climber
1x rögzítőanyag a mennyezethez

Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

Jellemzők: Falra rögzíthető
Állatfajok: Macska

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.