Agrarzone A 5000 villanypásztor készülék 12V, 7.5 Joule egy pillantásra:


  • Nagyfokú pásztorbiztonság szarvasmarhák, lovak, juhok és kecskék számára
  • Hosszú, mozgékony, sok növényzettel rendelkező legelőkön
  • 12 V-os akkumulátoros működés a maximális rugalmasság érdekében
  • Két erőteljes kimeneti szint
  • Kiváló minőség, Németországban gyártott

Agrarzone A 5000 villanypásztor készülék 12 V - 7,4 joule akkumulátoros egység robusztus állatok számára.

Ez az Agrarzone villanypásztor készülék nagy teljesítményű, kompakt és tökéletes nagy kerítésekhez, erős növényzettel!

A villanypásztor alapvetően felelős azért, hogy az állatok tiszteletben tartsák a bekerített területett. Ezért a megbízható villanypásztor készülék minden elektromos kerítés szíve. Az állatfajtól, a kerítés hosszától vagy a növényzettől függően a villanypásztor készülék a megfelelő követelményekhez kell igazítani.

Az Agrarzone A 5000 akkumulátoros készülék elektromos kerítésekhez 7,4 joule maximális töltési energiával (max. kisütési energia 5 joule) győz meg, és ideális hosszú kerítésekhez növényzet nélkül vagy növényzettel. A rendkívül nagy teljesítményű, akkumulátorral működő 12 voltos villanypásztor készülék ideális mobil használatra, és használható robusztus állatok, például juhok, szarvasmarhák vagy hasonló állatok esetében. A tökéletes villanypásztor készülék a mobil állatlegeltetéshez!

Két különálló LED fénykibocsátó dióda mindig tájékoztatást ad a kerítés aktuális állapotáról. Ezáltal folyamatosan ellenőrizheti a kerítés feszültségét és az akkumulátort.

A készüléket kerítés és föld nélkül kell üzembe helyezni. A 12 voltos akkumulátor csatlakoztatásakor ügyelni kell a helyes polaritásra. Amint a kerítésvezérlő lámpa zöld színnel villog, a készülék teljesen működőképes. Ha a kerítés lámpája nem villog, ellenőrizze az akkumulátorhoz csatlakozó 12 voltos kábel polaritását. Ha napelemes modullal vagy hálózati adapterrel működik, először távolítsa el a védősapkát az oldal közepén lévő aljzatról.

Ez a készülék három kapcsolóállással rendelkezik:

  • O = OFF
  • I = csökkentett áramfelvétel és kimeneti energia (=50%)
  • II = maximális kimeneti energia- és áramfogyasztás (=100%)

Az oldalán található be-/kikapcsolóval két energiaszint közül választhat. Ha a készüléket I-re kapcsolja, 50%-kal csökkenti az áramfelvételt és a kimenő energiát, és 2,5 joule-lal működteti a kerítést, így megtakarítja az áramköltségeket. Ha a kapcsoló II állásban van, a villanypásztor készülék teljes teljesítményen működik, és 5 joule kimenő energiát biztosít.

Agrarzone A 5000 áttekintés:

  • 12 voltos villanypásztor készülék nagy teljesítményű újratölthető akkumulátorral
  • 7,4 joule energia
  • Rozsdamentes acél akkumulátor csatlakozók
  • Optimalizált kerítéscsatlakozások, könnyen hozzáférhető és védett
  • Tartós és biztonságos
  • Kiváló minoségű kivitelezés
  • UV-védett és teljesen szigetelt
  • Made in Germany - 3 év garancia
  • Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez

Alkalmazási terület:

  • Legelőkerítésekhez és elektromos kerítésekhez 43 km-ig, növényzettel vagy anélkül
  • Mobil legelőkerítések
  • Olyan robusztus állatokhoz, mint a juhok, szarvasmarhák, kecskék és még sok más!

Muszaki adatok:

  • Max. Feszültség: 10,300 V
  • Feszültség üresjáratban: 8,400 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 6,500 V
  • Max. Töltési energia: 7,4 J
  • Max. Kisütési energia: 5 J
  • Elméleti kerítés hossza: 150 km
  • Max. Kerítés hossza növényzet nélkül: 43 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet mellett: 17 km
  • Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 7 km
  • Áramerosség: 12 mA - 440 mA
  • Szükséges 1 m-es földi karók száma: 3 db
  • Alkalmas fuzfahálókhoz legfeljebb: 1,05 km-ig
  • E fajok esetében: szarvasmarha, ló, juh, kecske

Szállítási tételek:

1x Agrarzone A 5000 villanypásztor készülék
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelő kábel
1x Csatlakozókábel 12V
1x Használati útmutató

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Kimenő energia: 5,00 Joule
Töltési energia: 7,40 Joule
Teljesítmény: 10.300 V
Üzemmód: 12V akku, 230V hálózati
Állatfajok: Bárány, Kecske, Ló, Szarvasmarha, Vaddisznó
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 7 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 43 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 17 km

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Földelőrúd kerek profil mobil használatra 75 cm
Speciális földelőrúd kerek profillal - ideális földelés mobil használatra. A speciális, kerek profilú földrúd könnyen összeszerelhető, ezért ideális társ a mobil használathoz. A stabil keresztmerevítő megkönnyíti a földrúd kihúzását. Ránézésre: Hossz: 75 cmHorganyzott acélból készültKeresztmerevítővel a könnyű kihúzás érdekébenCsavarral a földkábel csatlakoztatásához Szállítási terjedelem: 1x földelőrúd kerek profil horganyzott 0,75 m

4 158 Ft*
Nagyfeszültségű földkábel, szigetelve 1,32 mm
Nagyfeszültségű földalatti kábel egyszeres szigetelésű, ónozott rézmaggal (kötegelt rézszálak) kerítés- és földkábelekhez műanyag orsón Szakértői tipp: A földkábeleket mindenképpen műanyag üres csőben kell lefektetni, hogy a kábel ne sérüljön meg! Műszaki adatok: Vezető átmérője: 1,32 mm Vezető keresztmetszete: 1,0 mm2 Külső átmérő 7,0 mm Ellenállás Ohm/m: 0,025 Hosszúságok: 25 m 50 m

9 331 Ft*
Agrarzone Figyelmeztető tábla Vigyázat elektromos kerítés
Figyelmeztető tábla Vigyázat elektromos kerítés!-Legelőkerítés-rendszerek jelöléséreAfigyelmeztető tábla az elektromos kerítésrendszerek jelölésére szolgál.A sárga tábla arra figyelmeztet, hogy ne érintse meg az elektromos kerítést. A VDE szerint a villanypásztorok kötelezően jelölendőek. A figyelmeztető táblákat kb. 100 m távolságban kell elhelyezni, és jól láthatónak kell lenniük. A figyelmeztető tábla gyorsan és egyszerűen rögzíthető a kerítéshez a klipszek segítségével. Részlet a biztonsági szabványból: A közút vagy közút mentén telepített elektromos kerítés minden részét gyakori időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni. Ezeket biztonságosan rögzíteni kell a kerítésoszlopokhoz, vagy szilárdan a kerítésdrótokhoz kell szorítani.Ránézésre: 40 mm-es pántokba, kötélbe, sodronyba és drótba való könnyű beakasztáshoznincs szükség további rögzítőanyagrarobusztus műanyagból készültméretek: 260 x 150 mmmindkét oldalra nyomtatva Aszállítástartalmazza: 1 x Agrarzone Figyelmeztető tábla

1 007 Ft*
db.
Napelemmodul 55 Watt töltésvezérlővel
Napelemes modul 55 Watt töltésvezérlővel Az 55 wattos teljesítményű napelemes modul a villanypásztor készülékhez megbízható áramellátást biztosít a villanypásztor számára. Megfelelő méretezés esetén a modul önmagát szabályozza, hogy villanypásztorainak optimális teljesítményét biztosítsa. Integrált töltésvezérlőt tartalmaz, amely felügyeli és vezérli a csatlakoztatott akkumulátor töltési folyamatát. A töltésvezérlő megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, a mélykisüléstől és a túlmelegedéstől, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A töltésvezérlő emellett lehetővé teszi a napenergia hatékonyabb felhasználását, mivel az akkumulátor igényeihez igazítja a töltési áramot. Ez különösen fontos, ha az villanypásztor kerítés változó energiafogyasztású, vagy ha a napsugárzás ingadozik. A biztonságos rögzítéshez 4 rozsdamentes acél rögzítőlemezt és M8-as csavarokat szállítunk. Ezek biztosítják a napelemmodul stabil rögzítését.  Ezenkívül a modul a 26858-as spirális földhorgonykészlettel is felszerelhető, de ez nem tartozik a szállítási terjedelemhez. A napelemmodul közvetlenül a 12 voltos akkumulátorhoz csatlakozik. 200 cm hosszú napelem kábel segítségével rugalmasan alkalmazkodhat a telepítéshez. Könnyen elérheti az akkumulátort, és a napelemmodul optimális pozícióba helyezhető. A napelemhez 5 év teljesítménygarancia tartozik. Áttekintés: Megbízható áramellátás villanypásztor készülékekhez Önszabályozó (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 55 watt Töltésszabályozó a hosszú akkumulátor élettartamért Közvetlenül a 12 voltos akkumulátorhoz csatlakoztatható Közte 4x rozsdamentes acél rögzítőlemez + M8-as csavarok Megoldható a 26858-as spirális talajhorgonykészletre történő rögzítés (nem tartozék) Megfelelő pl. Agrarzone A 5000, Kerbl TITAN A 7500, AKO Duo Power Xi 8000 és sok más készülékhez Napelem kábel hossza 200 cm 5 év teljesítménygarancia Méret: Szélesség: 54 cm Magasság: 68 cm Mélység: 2,5 cm Szállítási tételek: 1x Napelemmodul 55 watt töltésvezérlővel 4x Rozsdamentes acél rögzítőlemez + M8-as csavarok 1x Napelem kábel kábel 200 cm

100 738 Ft*
db.