10x AKO ovális üvegszálas karó extra hosszú üvegszálas szög 110 cm egy pillantásra:


  • ÚJ: poliészter gyapjú bevonattal
  • Alacsony súly, hihetetlen stabilitás és kezelhetőség
  • Szarvasmarha-, ló- és juhtenyésztéshez

10x Ovális üvegszálas karó, 110 cm, ovális, extra hosszú alsó csúcs 22 cm.

Ezek az új üvegszálas karók nagyon tartósak és könnyen kezelhetők. Különösen alkalmas juhok, sertések, kecskék, szarvasmarhák és nagytestű kutyák bekerítésére.

Az ovális üvegszálas karó fémheggyel, kiválóan alkalmas szarvasmarhák, lovak és juhok tartására. Ezt bizonyítja számos olyan felhasználó visszajelzése is, akik a legszélsőségesebb felhasználási területeken is sok éven át próbára tették ezeket a karókat.

A kerítésoszlop szállítási terjedelme egy fejszigetelőt és egy további, magasságban állítható szigetelőt tartalmaz. Ez lehetővé teszi az állatok egyszerű, de hatékony kétsoros bekerítését. Ez megkönnyíti a szálak, kötelek és akár 20 mm-es szalagok használatát.

Az új kiegészítő poliésztergyapot bevonatnak köszönhetően az ovális üvegszálas karó tulajdonságai a jó nyúlási teljesítmény, a kiváló hőstabilitás, az erős szúrásállóság, a nagy szakítószilárdság és a nyomószilárdság.

A karók másik nagy előnye az alacsony súlyuk és kellemes kezelhetőségük. Ezáltal gyerekjáték néhány tucat mobil fűzfa szállítása és "beállítása" sokkal gyorsabb idő alatt, mint valaha. Ezek a botok alacsony súlyukkal és térfogatukkal, valamint hihetetlen tartósságukkal, stabilitásukkal és kezelhetőségükkel is lenyűgöznek!

"Az állandó szállítás, a gyakori mozgatás és a köves, kemény talajon történő rögzítéskor néha nagy ellenállással járó nagy UV-hatás és a nagy igénybevétel ellenére a karók egyáltalán nem sérültek" - ahogyan arról egy svájci alpesi művelési területről származó gazdálkodó beszámolt.

Ránézésre:

  • 5 év garancia az UV-állóságra
  • A fejszigetelő és az állítható magasságú kiegészítő szigetelő a szállítás részét képezi.
  • alacsony súly és térfogat
  • hihetetlen tartósság, stabilitás és kezelhetőség!

Méretek:

  • Teljes magasság: 110 cm
  • földszög: 22 cm, fém
  • Ovális karó: 10 x 8 mm

Szállítási terjedelem:

10x ovális üvegszálas karó 110 cm, 22 cm-es üvegszálas földszög, sárga.

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Anyag: Üvegszálas

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.