Kerbl állatkábító pisztoly Blitz egy pillantásra:


  • Kábítópisztoly sertések, szarvasmarhák, juhok, borjak és lovak elkábítására.
  • Kiváló minőségű konstrukció
  • Szilárd csavarozás
  • Alacsony visszarúgás a különösen stabil kialakításnak köszönhetően

Kerbl Blitz kábítópisztoly - gyors elkábítás és könnyű kezelhetőség.

Kábítópisztoly a sertések, borjak, szarvasmarhák, lovak és juhok gyors és biztonságos elkábításához.

A Blitz állatkábító pisztolyt a németországi Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) Braunschweig engedélyezte, és kizárólag vágóállatok elkábítására használható.

A hajtóanyagtöltet (hajtóanyagpatron) energiája átadódik az ütőszegnek, és felgyorsítja azt, hogy az a koponyacsonton keresztül behatoljon az állat agyába. A beépített ütőszegrugó és a gumipuffer miatt az ütőszeg nulla sebességig lelassul és visszahúzódik a készülékbe. Az optimális hatás elérése és a készülék védelme érdekében a töltények energiáját (lásd lőszer) az állathoz igazítják.

A készüléket kifejezetten központi tűzpatron (összehajtogatott és vízhatlanul lezárt, 9x17 kaliberű) töltényekhez tervezték - csak ezek a töltények használhatók. A patronok különböző töltőerősséggel állnak rendelkezésre a különböző típusú vágóállatokhoz. Különös figyelmet kell fordítani az állatok típusának és méretének megfelelő kiválasztására. Az adott vágóállatnak megfelelő töltényerő biztosítja a fajnak megfelelő kábítást, és segít csökkenteni az elsütőszeg rugó és a gumipuffer kopását. A lenyomat, a címke színe és a gyutacs színe jelzi a töltet erősségét.

Áttekintés:

  • Nikkelezett, kiváló minőségű, masszív kivitelben
  • A tömör csavaros csatlakozás biztosítja a záróblokk biztonságos illeszkedését
  • Védelem a fejrész véletlen kilazulása ellen tüzelés közben
  • Alacsony visszarúgás a különösen robusztus kialakításnak köszönhetően
  • A véletlen elsütés elleni védelem azáltal, hogy az ütőszeget csak a ravasz teljes lenyomása után engedi ki
  • A hatszög megakadályozza, hogy a készülék véletlenül a kioldókarra guruljon
  • A retesz behatolása ráadásul egy nyomáshullámot indít el, amely közvetlenül és azonnal az állat biztonságos elkábítását eredményezi. Ez lehetővé teszi az állat fájdalommentes levágását
  • Elpusztíthatatlan, megerősített rugókkal a durva használathoz
  • 9 x 17 mm kaliberű, központi tűzzel

Alkalmazás:

A Blitz állatkábító pisztolyok kizárólag vágóállatok elkábítására használhatók. Bármilyen más felhasználás helytelennek minősül. A felhasználónak be kell tartania az EU 1099/2009 számú állatjóléti rendeletét és a nemzeti szinten alkalmazandó előírásokat. A készülékre a 2006/42/EK európai irányelv (gépekről szóló irányelv) 1. mellékletének 2.2.2. pontja "Hordozható rögzítőeszközök és egyéb tüzelőberendezések" vonatkozik. A készüléket úgy kell tárolni, hogy az illetéktelen üzembe helyezés és használat ellen védve legyen.

  • Zöld patronok: Malacok (5 kg-tól 30 kg-ig), sertések, juhok (1 éves korig), borjak.
  • Sárga patronok: Juhok és kecskék (1 éves kortól), tehenek, könnyű ökrök, sertések 100 kg-ig.
  • Kék patronok: Közepes méretű tinók és fiatal bikák
  • Piros patronok: Lovak, legnehezebb ökrök és felnőtt bikák

Új biztonsági funkciók:

  • A biztonsági zár megakadályozza a kar véletlen kioldását
  • A tölténykamrát úgy módosították, hogy megfeleljen a C.I.P. előírásainak. (kézifegyverek vizsgálatával foglalkozó állandó nemzetközi bizottság) követelményeinek megfelelnek, és nem lehet hosszabb töltényeket (pl. 9 x 27 mm) behelyezni.

Szállítási tételek:

1 x Blitz állatkábító pisztoly

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: EU
Állatfajok: Bárány, Disznó, Ló, Szarvasmarha

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2022. május 1. 15:17

solide Ware

Altbewährt und immer noch sehr gut. Robust wartungsfreundlich und sicher. Mehr braucht es nicht um einen schnellen Tötungsvorgang bei einem Tier einzuleiten.

%
50x RWS speciális patronok szarvasmarha kábítóhoz 9x17
50x RWS patronok speciális patronok a 9x17-es kaliberű, kábító hatású állatállományhoz Speciális patronok, amelyek optimálisan illeszkednek a Blitz állatkábítóhoz 50 db csomagban, praktikus dobozban. Legyen szó könnyű vagy nehéz jószágról, az RWS jószágkábító patronokkal bármely jószágot másodpercek alatt elkábíthat. Ezek az RWS Sinoxid patronok malacok, juhok, sertések, ökrök, bikák, tehenek és lovak számára alkalmasak. Különleges biztonság és kiváló minőségű kivitelezés jellemzi ezeket a patronokat. Ezek a speciális töltények alkalmasak a Blitz kilövőberendezéshez és minden 9x17-es kaliberű, elterjedt állatelkábító berendezéshez. Speciális patronok egy pillantásra: kaliber: 9 mm x17 négy méretben kapható Kerner és Blitz fegyverekhez Szarvasmarha kábító patronok bikákhoz, sertésekhez, malacokhoz, kecskékhez stb. Tartalom: 50 töltény 18 éves kortól elérhető! Méret: Zöld: malacok (5 kg-tól 30 kg-ig), sertések, juhok (1 éves korig), borjak. Sárga: juhok és kecskék (1 éves kortól), tehenek, könnyű ökrök esetében. Kék: közepes súlyú ökrök és fiatal bikák esetében. Piros: lovak, a legnehezebb ökrök és kifejlett bikák számára. Szállítási terjedelem: 50x kazetta speciális kazettában FIGYELMEZTETÉS: Tűz- vagy szilánkveszély, robbanóanyagok és eldobott tárgyak veszélye. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon. A vásárlási engedélynek jelen kell lennie.

10 544 Ft* 11 392 Ft*