Alagút alakú szénaháló egy pillantásra:


  • Kerbl Széna alagút lóistállóhoz
  • Stabil pántok karabinerrel és gyűrűkkel a rögzítéshez
  • Könnyen nyitható a cipzárnak köszönhetően

Kerbl Alagút alakú szénaháló

Erős, puha műanyag kötélből készült, kerek, speciális szénaháló.

Ez a modern szénaháló a stabil hevedereknek és karabinereknek köszönhetően mindkét oldalon a ló boxához rögzíthető. A szénaháló a cipzár kinyitásával tölthető és újratölthető. A 3 merevítő gyűrű a végén és a közepén segít a szénaháló könnyebb feltöltésében a Kerbl oldalról.

Szénaalagút egy pillantásra:

  • praktikus széna alagút mindkét oldalról történő feltöltéshez
  • Stabil pántok karabinerekkel az oldalakon a könnyű rögzítéshez
  • Merevítő gyűrűk a végén és a közepén a könnyű töltés érdekében
  • könnyen nyitható a feltöltéshez és újratöltéshez a cipzár segítségével
  • szakadásbiztos és tartós

Méretek:

  • Hossz x szélesség: 150 x 50 cm
  • kis etetőnyílások: 5x5 cm

Szállítási terjedelem:

1x alagút alakú szénaháló

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok:

1 az 1 értékelésből

3 ki 5 csillagok


0%

0%

100%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2021. szeptember 20. 16:58

Schwachstelle Reißverschluss

Es ist uns ein Anliegen als Rückmeldung zu geben, dass das Füttern mit Ihrem Produkt super funktioniert ABER der Reißverschluss bereits kaputt ist, was unserer Meinung nach ein Konstruktionsfehler ist, denn er trägt das gesamte Gewichtdes Inhalts und ist dem Zug bereits nach 4 Tagen nicht mehr gewachsen gewesen. Da ich handwerklich geschickt bin, huaben wir das jetzt adaptiert und nun klappt es. Anscheinend gibt es so Ausgleichs-Clips, die den Druck (Zug) vom Reißverschluss nehmen...das wäre auch eine Idee. Für mich und meine 3 Pferde habe ich eine andere Möglichkeit gefunden, dass das Netz noch verwendet werden kann. Vielleicht können auch Sie das überdenken. Wäre schade um ein eigentlich tolles Produkt wenn es schlechte Rezessionen bekommt.