Kerbl automata csirkeól ajtó napelemes tolóajtó nélkül egy pillantásra:


  • Automatikus, önnyíló csirkeól ajtó napelemmel
  • Vezérlés időzítővel, fényérzékelővel vagy manuális gombbal
  • 230V-os hálózati, akkumulátoros vagy napelemes működésnek köszönhetően rugalmasan használható
  • Integrált vészleállító funkcióval
  • Kényelmes és biztonságos

Kerbl napelemes automata csirkeól ajtó - Soha többé nem kell elemet cserélni!

Az automata tyúkól ajtóval a baromfiólak csirkeajtói, tolóajtói automatikusan nyithatók és zárhatók a napszaktól vagy a fényviszonyoktól függően. A beépített újratölthető akkumulátorral ellátott napelemes panel kiküszöböli az elemek cseréjének szükségességét.

A csirkeól ajtó automata szükség szerint nyitja és zárja a csirkeól ajtót. A tyúkól ajtó automata kinyitja a baromfi vagy csirkeól függőleges csúszkáját, amikor világosodik, és amint besötétedik, ismét bezárja az ajtót. Ezenkívül a készülék kézi működtetése is lehetséges. Ezt közvetlenül a készüléken vagy a kézi gomb segítségével teheti meg. A beépített szürkületkapcsoló érzékenysége egyedileg állítható, így megakadályozható a véletlen nyitás zivatar, villámok, a közeli fények vagy a csarnok reflektorai esetén. Amennyiben az automata csirkeól ajtó zárási folyamata közben egy állat a csúszka alá kerül, az automata motorja automatikusan leáll, majd amikor az állat kiszabadult, tovább záródik.

A csirkeól ajtó funkciója:

A fényérzékelő kapcsoló segítségével vezérelhető az automata csirkeól ajtó beépített motorja, így a függőleges tolóajtó nyitása vagy zárása egy kábelhúzás segítségével valósul meg. Kézi működtetés is lehetséges. A tyúkól ajtó automata háza rendkívül stabil, és megvédi a finom elektronikát a nedvességtől, a szennyeződéstől és a napfénytől. A kissé védett helyen elhelyezett automata rendkívül tartós alkatrészeinek köszönhetően nagyon hosszú ideig működik.

A csirkeól ajtó automata több funkcióval rendelkezik az ajtó nyitására vagy zárására:

  • Fényérzékelő: A tolóajtót a nappali fény fényérzékelővel vezérli.
  • Időzítő: A csirkeól ajtót az idő függvényében vezérli. Különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között.
  • Kézi vezérlés: Közvetlenül a készüléken vagy egy csatlakoztatott gombon keresztül.

Automatikus csirkeól ajtó áttekintése:

  • Automatikus csirkeól ajtó
  • Hálózati, akkumulátoros és napelemes üzem lehetséges
  • Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel
  • Időfüggő ellenőrzés
  • Kézi vezérlés, a készüléken vagy csatlakoztatott nyomógombon keresztül

Napelemes csirkeól ajtó automata áttekintése:

  • Évente mindössze 7 nap napsütés elegendő a biztonságos folyamatos működéshez
  • Szerelőkészlet a napelem variálható felszereléséhez
  • Összesen 5 m kábel a rugalmas telepítéshez
  • Egy LED jelzi, ha a napsugárzás elegendő a töltési folyamathoz
  • Kültéri használatra alkalmas

Szállítási tételek:

  • Elektromos vezérlőegység beépített motorral és kábelhúzással
  • 230V hálózati adapter
  • Elemek (4 x AA, már a készülékben)
  • Fényérzékelő
  • Csigakészlet (4 db)
  • Használati utasítás
  • Napelem akkumulátorral (2200 mAh)

Az automata csirkeól ajtó felszerelése a tyúkólra:

Az elektronikus csirkeajtó összeszerelése nagyon egyszerű: Először szerelje fel a tolóajtót, húzza nyitott helyzetbe, szerelje fel a csirkeól ajtó automata készüléket úgy, hogy a hurokkal (feltekert zsinór = szállítási állapot) csatlakoztatható legyen a tolóajtóhoz. Ezután helyezze be az elemeket - kész. Tervezze meg a telepítési helyzetet és különösen a vezeték elvezetését a csirkeól ajtótól a készülékig. Mérje ki a tyúkól ajtó nyílását, és gondoskodjon megfelelő tolóajtóról vezetősínnel. A megfelelő tolóajtók és kiegészítő csigák tartozékként megtalálhatók üzletünkben.

Ha az automata csirkeól ajtót hálózati feszültséggel kívánja ellátni, győződjön meg arról, hogy a közelben van-e 230 voltos konnektor. A tápegységet és a készülék felszerelési helyét védeni kell az esőtől. A csirkeól ajtó automata nem kompatibilis az önzáró mechanizmussal rendelkező tolóajtókkal.

Műszaki adatok:

  • Tolóajtó minimális súlya: 0,5 kg
  • Tolóajtó maximális súlya: 2,5 kg
  • Max. emelési magasság: 60 cm
  • Energiaellátás: Napelemes üzem, 230 voltos hálózati üzem (hálózati adapter 12 voltos üzemhez) vagy elemes üzem (4 x AA).

Modellek:

  • Kerbl napelemes csirkeól ajtó automata tolóajtó nélkül
  • Kerbl napelemes csirkeól ajtó automata tolóajtóval 22 x 33 cm
  • Kerbl napelemes csirkeól ajtó automata tolóajtóval 30 x 40 cm
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Üzemmód: 9V elem, 12V szolár, 230V hálózati
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Baromfi

3 az 3 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2015. december 25. 23:11

Automatische Hühnerklappe

Warum nicht schon viel früher? Die Hühner lieben sie, ich auch. Warum habe ich so lange mit dem Kauf gezögert? Weil ich nicht wusste, wie unkompliziert, einfach und verlässlich der Einbau und Betrieb läuft.

2019. október 16. 18:11

Super Produkt

Alles Bestens. Es braucht einige Tage und Versuche bis es richtig eingestellt ist, aber dann funktioniert es wunderbar. Hätte ich schon viel früher einbauen sollen.

2022. szeptember 17. 22:24

Porta automatica pollaio

Funziona benissimo. La consiglio

Csere zsinór gyöngyökkel automata csirkeól ajtóhoz
Csere zsinór gyöngyökkel az automata csirkeól ajtóhoz. Csere zsinór az automata tyúkól ajtóhoz. Az automata csirkeajtóval a baromfiólak ajtajai vagy tolóajtajai automatikusan nyithatók és zárhatók. A csere zsinór az Agrarzone és a Kerbl márkájú csirkeól ajtókhoz alkalmas.

938 Ft*
db.
%
Tolóajtó automata csirkeól ajtóhoz
Tolóajtó az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtókhoz való tolóajtó az automata csirkeól ajtók tartozéka A tolóajtókat kifejezetten az automata tyúkól ajtókhoz tervezték, és két különböző méretben kaphatók. Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólaknál automatikusan nyithatók és zárhatók a tolóajtók. Méretek: 220 x 330 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt). 300 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) 430 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) Megjegyzés: A vezérlőegység nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

8 234 Ft* 9 803 Ft*
Csatlakozókábel 12V-os autó akkumulátorhoz/villanypásztor akkumulátorhoz
Csatlakozókábel az autó akkumulátorához és a villanypásztor akkumulátorához Az autóakkumulátorok és a villanypásztor akkumulátorainak csatlakozókábele 12 voltos eszközök, például automata csirkeól ajtók működtetésére is használható. Áttekintés: Kompatibilis az összes akkumulátoros készülékkel a Kerbl, AKO, Corral vagy szabványos autó akkumulátorokkal. 2 A biztosítékkal a túlfeszültség elleni védelemhez Az 1 Ah = 1000 mAh kapacitású akkumulátor kb. 1 év üzemidőnek felel meg (az akkumulátorok tipikus önkisülési hatásainak figyelembevétele nélkül). Üreges dugó 5,5 x 2,1 mm Műszaki adatok: Feszültség: 12 V DC Biztosító: 2 A Kábel hossza: 3 m Súly: 180 g

7 057 Ft*
db.
%
Napelemkészlet automata csirkeól ajtóhoz
Napelemes készlet elektromos tyúkól ajtóhoz - automatikusan kinyílik a csirkeajtó. Soha többé ne cseréljen elemet! Tegye teljesen energiafüggetlenné automata csirkeól ajtóját az automata csirkeajtóhoz való napelemes komplett készlettel. A napelemes készlet mindent tartalmaz, ami a csirkeajtó napenergiával történő működtetéséhez szükséges. Napelem a csirkeól ajtóhoz - áttekintés: Évente mindössze 7 nap napsütés elegendő a biztonságos folyamatos működéshez. Tartalmazza a napelemmodul variálható felszereléséhez szükséges szerelőkészletet Összesen 5 m kábel a rugalmas telepítéséhez Egy LED jelzi, ha a napsugárzás elegendő a töltési folyamathoz Kültéri használatra alkalmas Az automata csirkeól ajtó 1.3-as verziójától (2018-tól) alkalmazható Műszaki adatok: Napelemes modul feszültsége: 6 V DC Napelemes modul teljesítménye: 10 W Az akkumulátor feszültsége: 3,7 V Kapacitás: 2,200 mAh Akkumulátor technológia: LiPo Súly: 1,18 kg Védelmi osztály: IP65 Méretek: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (hosszúság x szélesség x magasság)

23 141 Ft* 23 533 Ft*
db.
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtó tolóajtajához való utólagos felszereléssel a rókáknak, mosómedvéknek és társaiknak többé nincs esélyük. Az alsó ütköző elérésekor a csavarok reteszelik az ajtót. A tolóajtó most már nem emelhető fel, és az állatok biztonságban vannak a potenciális támadóktól. Önzáró az automatikus csirkeól ajtóhoz áttekintés: Utángyártott készlet a csirkeól tolóajtajához Az alsó ütközőt elérve a spirálrugók kifelé nyomják a csavarokat, és rögzítik az ajtót, így azt nem lehet tovább emelni Könnyű összeszerelés az összeszerelési tervnek köszönhetően Teljes készlet az összes szükséges csavarral Megjegyzés: A csirkeól ajtó nem része a szállításnak.

7 449 Ft*
db.
Csere görgők automata csirkeól ajtóhoz
Csere görgők az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtóhoz való terelőgörgőkkel megváltoztathatja a zsinór menetét, ha a tolóajtó nem közvetlenül a vezérlőegység alatt van rögzítve. 4 darabos csomag Műanyag Szín: piros

1 369 Ft*
db.
Csere fényérzékelő automata csirkeól ajtóhoz
Csere fényérzékelő az automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólak ajtajai tolóajtói automatikusan nyithatók és zárhatók. Az automata tyúkól ajtó több funkcióval rendelkezik az ajtó nyitására/zárására. Áttekintés: Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel Időfüggő ellenőrzés, különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között. Kézi vezérlés, a készüléken vagy a csatlakoztatott nyomógombon keresztül Akkumulátoros és hálózati működés egyaránt lehetséges. Hossza: 98 cm Szállítási tételek: 1 x fényérzékelő, pl. Kerbl automatikus csirkeól ajtóhoz alkalmas.

2 624 Ft*
db.