Kerbl Delizia MultiVital Pellet kiegészítő takarmány 4 kg egy pillantásra:


Kerbl Delizia MultiVital Pellets kiegészítő takarmány 4 kg

A Delizia MultiVital Pellet egy ízletes kiegészítő takarmány a lovak számára, amely számos fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz.

Ez a multivitális készítmény átfogóan fedezi a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek szükségletét, különösen az energiaszegény táplálkozás, valamint a nagy fizikai megterhelés idején. A szervesen kötött ásványi anyagok aránya miatt ennek az ásványi takarmánynak az emészthetősége különösen magas. A MultiVital Pelletek erősítik az egész szervezet vitális ellenálló képességét. Támogatja és optimalizálja a keringést, az anyagcserét, a termékenységet és a növekedést. A MultiVital Pellets így növeli a ló jólétét és teljesítményét.

Minőség Bajorországból!

A-, D3-, E-, C-, B1-, B2-, B6-, B12-vitaminnal; nikotin-, foli- és pantoténsavval, valamint fontos nyomelemekkel, mint például biotin, vas, cink, jód stb.

Táplálási ajánlás:

Napi 10-20 g 100 kg testtömegenként.

Tartalom:

  • 4 kg
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Takarmány típusa: Kiegészíto takarmányok
Származás: Németország
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.