PHARMAKAS HORSE fitform nyereg és bőr szappan szelet 200 g egy pillantásra:


  • Védi a bőrt zsírosító vegyülettel
  • Puha és rugalmas marad

PHARMAKAS HORSE fitform Nyereg szappan szappanbár

A bőrvédővel ellátott bőrszappan ápolja és extra rugalmassá teszi a bőrárut.

Ez a szappan natív alapon kifejlesztett zsíros vegyületet tartalmaz, amely a bőrt védő és ápoló réteggel veszi körül. Így még az erősen igénybe vett bőr is puha és rugalmas marad.

Ránézésre:

  • még az erősen igénybe vett bőr is puha és rugalmas marad így
  • Bőr védőbevonattal!

Alkalmazás:

Dörzsölje át jól a bőrt egy enyhén nedves szivaccsal és LEDERSEIFE-vel (lehetőleg langyos vízzel).
Az alaposan megtisztított bőrt jól szárítsa meg, és kenje be a HORSE-fitform bőrápoló krémmel.

Tartalom:

  • 200 g

Szállítási terjedelem:

1x PHARMAKAS HORSE fitform LEDERSEIFE 200g

Gyártó "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Származás: Németország
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.