uvex gyerek lkobak onyxx shiny 3XS-S egy pillantásra:


  • uvex onyxx shiny gyerek kobak
  • In-mould technológia
  • uvex Monomatic komfortos záródás
  • EU szabvány VG1 01.40 2014-12

uvex onyxx shiny gyerek kobak - stílusos lovagló sisak gyerekeknek és tinédzsereknek.

Az uvex onyxx gyerek lovagló sisak sorozat kompromisszumok nélküli biztonságot kínál családbarát áron. Ebben a gyerek szériában minden megvan ahhoz, hogy tökéletesen megvédje a következő generációs lovasokat, és a megjelenésük is megdobogtatja a kis lovasok szívét.

A gyermek sorozatban minden megvan ahhoz, hogy tökéletesen megvédje a következő generációs lovasokat, és a megjelenésük is megdobogtatja a kis lovasok szívét. Az uvex onyxx lovagló sisak gyerekeknek: Új szabványok a biztonság és a stílusos fekete fényes megjelenés tekintetében. A gyermekeknek szánt kobakok minden olyan technológiát és biztonsági funkciót kínál, mint a felnőtteknek szánt sisakok.

Az uvex onyxx gyermekeknek szánt kobak alacsony súlyával, kivételesen jó szellőzésével nyűgöz le - és a klímaszabályozó belső résznek köszönhetően rendkívül kényelmes is. A Fast Adapting System (FAS) biztosítja, hogy a sisak minden helyzetben könnyen beállítható legyen.

Áttekintés:

  • In-mould technológia
  • Gyermekek és tizenévesek számára
  • 1 héj méret
  • 3D IAS méretbeállítás
  • Monomatikus zárás
  • FAS hevederrendszer
  • Kiváló szellőzés
  • Alkalmas szemüvegviselők számára

Szín:

  • fekete matt
  • navy matt

Méretek:

  • 3XS/S (49-54)

Szállítási tételek:

1x uvex onyxx shiny gyerek kobak

Gyártó "uvex"

uvex lovassisak & Lovaskesztyű

"Mindig tökéletes védelem érdekében" - ez a mottója a német családi cégnek, Azuvexnek. Az uvex 1930 körül minden sportág Beszállítója. 2009-ben az uvex új termékcsoportot dobott piacra a lovassportban, amely a legjobb minőségű lovaglókesztyűket és lovassisakokat Kínálja.

Az vuex lovassisakok biztosítják a sportolók megfelelő védelmét minden versenyen és Eseményen. Az uvexa lovassisakok termékfejlesztése során több éves tapasztalatot és a professzionális sport tudását használja Fel. Itt a cég szorosan együttműködik a profi sportolókkal, hogy a lovassisakokat optimálisan az igényeikhez Igazítsa. Az uvex sportolók tapasztalata így minden egyes termék hasznára Válik.

A fejlesztés és gyártás Németországban és Európában összpontosul. A kezdeti ötlettől a kutatáson és fejlesztésen át a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazó gyártásig a teljes értéklánc az uvex kezében Van. Ily módon a know-how fenntartható védelmet élvez, és megvalósítják ambiciózus Elképzelésüket: „Szeretnénk a legjobbak lenni iparágunkban!" Minden uvex terméket a technológiai innováció, a magas viselési kényelem és a jellegzetes dizájn Jellemzi.

Az uvex technológiák egy pillantással

  • Hardshell Technológia: A sisak befecskendezett külső héjból és EPS belső héjból áll a maximális biztonság és kényelem érdekében. Nagyon hatékony biztonsági Kombináció: ütésálló kívülről, belülről Ütéscsillapító és Hidegszigetelő.

  • uvex lovassisak inmould Technológia: könnyűvé és rendkívül stabillá teszi a lovassisakot Egyben. Az EPS közvetlenül az ütésálló polikarbonát héjba van Habosítva. Olyan könnyű, mint nagyon stabil Sisakkonstrukcióhoz. Elválaszthatatlan ragasztott héj EPS belső rétegből és polikarbonát külső rétegből

  • uvex IAS 3D: Nyomja, forgassa, érezze jól Magát. Minden fejnek megvan a maga egyedi formája, és ha egy sisak tökéletesen illeszkedik, akkor nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell Lennie. A sisak pillanatok alatt milliméteres pontossággal a fejhez állítható.

  • Szellőztetés: A hideg Fejért. A tökéletes illeszkedés mellett rendkívül fontos a jó szellőzés, hogy a lovaglósisak ne érezze idegen testnek a Fejét. A szellőzőnyílások helyzetét pontosan az optimális aerodinamikai formához Igazították. Ez kellemes fejklímát Garantál.

Jellemzők: 3D IAS méretbeállítás, Alkalmas szemüvegeseknek, Disc-System, Inmould-technológia, Légáteresztő, Monomatikus zárás, R-FAS hevederrendszer, Sisakvédő
Anyag: Polikarbonát
Kor: Gyerekek

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
uvex lovagló kesztyű ceravent
uvex Ceravent lovaglókesztyűExtrém tartósság a minimális kopás révén, valamint ideális illeszkedés és flexibilitás - ez az új uvex ceravent."A lovasok sportolók" - ez a hitvallás szerint készült ez az új, feltűnően rövid lovaglókesztyű. A modern lovaglóruhák markolatszegélyére emlékeztető innovatív kialakítás az igazi sportolók szívétis megdobogtatja. A uvex új lovaglókesztyűje a tartós könnyedséget képviseli. Első pillantásra a lovaskesztyűk közül a sportos sportkesztyűt innovatív megjelenése különbözteti meg. Második pillantásra meggyőző a rendkívül funkcionális anyagával és az általa garantált hosszú élettartamával: a kerámia bevonattal ellátott ceraspace technológia, amely kívülről teljesen körülveszi a kesztyűt, és a résekbe is beépül, rendkívül tartóssá teszi a kesztyűt. Az innovatív, nagy kopásállóságú szintetikus bőr biztosítja a szükséges tapadást a kesztyű érintkezési pontjain - ez az anyagkombináció teszi a ceraventet abszolút könnyűvé. A teljesítményorientált lovas sportolók imádni fogják ezt a kesztyűt! A rövid sportkesztyű szűk mandzsettája alig észrevehető, és ideálisan kombinálható minden lovaglóruhával. Mint minden uvex lovas lovaglókesztyű, a uvex ceravent is érintőképernyő-kompatibilis és mosható.uvex Ceravent lovaglókesztyű egy pillantásra: 4D stretchKopásállóKiváló tapadásStretch szellőzésNedvességszabályozásÉrintőképernyő kompatibilisMosható 30°C-on Anyag: Felső kéz: kerámiabevonatú sztreccs anyag (80% poliamid, 20% elasztán).Tenyér: 70% poliuretán, 30% nylon Szállítási terjedelem:1x uvex ceravent lovaglókesztyű

21 571 Ft* 23 517 Ft*