Fedél keverővel a MilkPot 50-hez egy pillantásra:


Fedél keverővel a MilkPot 50-hez

A nagy teljesítményű keverő biztosítja a tejhelyettesítő csomómentes keverését. Ha a friss tej melegítése közben rövid időre bekapcsolja a keverőt, a melegítési idő lerövidíthető.

A beépített keverővel ellátott fedelet egyszerűen a Kerbl MilkPot 50 készülékre kell helyezni és szorosan rácsavarozni.

Ránézésre:

  • 1,000 fordulat/perc
  • 370 W
  • Készen áll a csatlakoztatásra

Megjegyzés: A MilkPot 50 nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Tejmelegítő Milk Pot 50
MilkPot 50 tejmelegítő - tejmelegítő 50 literig. A fiatal borjak takarmányozása pozitív hatással van az állatok egészségére, fejlődésére és ezáltal későbbi teljesítményére. A Kerbl MilkPot 50 tejmelegítő ideális segítség a borjúneveléshez, különösen a közepes méretű gazdaságok számára. A tejmelegítő a merülő melegítők és az összetett berendezéssel rendelkező mobil tejtartályok közötti rést zárja le. Akár 50 liter tej vagy tejpótló keverék is gyorsan és sok munka nélkül felmelegíthető . A tejet kíméletesen és égetés nélkül, vízfürdőn melegítjük. A tejmelegítő ideális a tej pasztőrözésére is. A MilkPot 50 tejmelegítő egy pillantásra: Élelmiszerbiztos rozsdamentes acélból készültKönnyen tisztítható a teljesen nyitható fedélnek köszönhetőenA belső oldalon mennyiségi skálávalVízfürdő: külön be- és kivezetés, látóüveg a töltöttségi szint ellenőrzéséreFokozatmentes termosztátPasztőrözés lehetséges1 hüvelykes kivezetés tárcsás szeleppel az élelmiszeriparbólFedéllel együtt Méretek: Átmérő: 455 mmMagasság: 630 mmFűtés: 2500 W Megjegyzés: A keverővel ellátott fedél és a lábak nem tartoznak a szállítási terjedelemhez, és opcionálisan rendelhetők. Szállítási terjedelem: 1x Kerbl MilkPot 50 tejmelegítő.Fedéllel együtt

529 186 Ft* 547 231 Ft*
Állványok a Milk Pot 50 tejmelegítőhöz
Támasztólábak a MilkPot 50 tejmelegítőhöz A lábak a Kerbl MilkPot 50 tejmelegítőhöz alkalmasak. Megjegyzés: A MilkPot 50 nem része a szállításnak!

46 285 Ft*
db.