Agrarzone kutyakerítés szett N700 230V, 1J, háló 25m x 106cm, zöld egy pillantásra:


  • Ideális egy biztonságos, elektromos kutyakerítéshez
  • Alkalmas különböző méretű kutyák számára
  • Hatékonyan védi kutyáját a veszélytől
  • Teljes készlet árelőnnyel - könnyen beállítható!
  • 25 m x 106 cm-es kerítés háló 230 V-os villanypásztor készülékkel

Kutyakerítés komplett villanypásztor szett N 700 - 25 m-es villamosítható kerítés villanypásztor készülékkel kutyák, macskák és kisállatok számára.

Nagyszerű ár, gyors felállítás és a legjobb védelem: Olcsó kutyakerítés villanypásztor készlet a kis és nagytestű kutyák biztonságos és hatékony elkerítéséhez. A védőkerítés villamosítása segít távol tartani a vadon élő állatokat az Ön birtokától.

A kutyák szeretnek a szabadban játszani, még akkor is, ha gazdáiknak nincs idejük szemmel tartani őket. Ezzel a teljes kutyakerítés villanypásztor készlettel nyugodtan engedheti kedvencét a kertben szaladgálni, anélkül, hogy aggódnia kellene. A kutyakerítés villanypásztor szett mindent tartalmaz, ami a hatékony kerítéshez és egy nagyon biztonságos kutyafuttató építéséhez szükséges. A készlet összetevőit gondosan válogattuk ki és állítottuk össze kizárólag az Ön számára. Vagy kerítse el az egész kertet, hogy négymancsú barátjának elegendő hely maradjon a szaladgálásra, vagy különítse el az egyes területeket, hogy a kutya ne tudja például átrendezni a virágágyást, vagy ne essen bele a kerti tóba.

A készlet tartalmazza a 230 voltos, csökkentett teljesítményű AKO N700 villanypásztor készüléket, amelyet kifejezetten a háziállatok és kisállatok fajoknak megfelelő tartására fejlesztettek ki. A készlethez tartozik egy 25 m hosszú és 106 cm magas, szorosan behálózott, stabil, dupla csúcsú villanypásztor háló is. A dupla csúccsal ellátott karó nagyon jól megállja a helyét a földes és homokos talajokon. A szilárd talajhorgonyok, a talajdugók és a nem áramvezető, megerősített földszál szilárd állást és tartósan optimális áramáramlást biztosítanak.

Ha szükséges, a kutyakerítést könnyen meghosszabbíthatja egy másik kutyahálóval. A kiváló áramáramlás akkor is biztosított, ha több villanypásztor hálót fűznek össze, legfeljebb kb. 50 m hosszúságig. A kerítés optimális áramellátásának biztosítása érdekében a kutyakerítésen nem lehet erős növényzet. Javasoljuk továbbá egy külső villanypásztor villámvédő használatát.

Áttekintés:

  • Kis- és nagytestu, rövid vagy hosszú szoru kutyák, macskák és kisállatok számára
  • Érzékeny kutyák és kölykök számára is alkalmas
  • Virágágyások, tavak és egyéb kerti területek elkerítéséhez
  • Hatékony védekezés a vadon élő állatok, például nyulak, nyestek, mosómedvék vagy kócsagok ellen
  • Tartalmaz mindent, ami a biztonságos kerítéshez szükséges
  • Max. lehetséges kerítéshossz: 50 m
  • 230 V-os villanypásztor készülék csökkentett kimeneti teljesítménnyel
  • Jól látható vezérlő LED a készülék működésének ellenőrzéséhez
  • Megbízható védelmet nyújt és könnyen bovíthető további hálókkal
  • Rövidebb, kevés növényzettel rendelkező kerítésekhez ajánlott

Elonyök a normál kerítéssel szemben:

  • Maximális biztonság: Kutyája nem tud átmászni a villanypásztor kerítésen, mert a célzott áramimpulzusok által okozott büntetés/elrettentés megakadályozza, hogy átugorja, aláássa vagy megrongálja a kerítést.
  • Védelem a vadállatoktól: A villamosítás miatt az Ön állatai a kertben maradnak, a vadállatok és a hívatlan látogatók pedig távol maradnak a kerttől. Ez kettős védelmet biztosít.
  • Kombinálható más hálókkal: Az elektromos kisállat kerítések nagyon jól kombinálhatók más kisállat-hálókkal. Ezáltal a kerítés alkalmas például baromfi, nyulak és más rágcsálók számára. Ugyanakkor a ragadozók, például a nyestek vagy a rókák nem tudnak bejutni.
  • Mobil használat: Sok kisállat-kerítésünk rugalmasan magával vihető, ezért ideális nyaralásokhoz, rendezvényekhez és versenyekhez.
  • Készpénz megtakarítás: A villanypásztor egy kicsit drágább, mint egy normál kerti kerítés, de idővel sok pénzt takarít meg, mert a villanypásztort nem rongálja meg olyan könnyen egy állat, mint egy normál kerti kerítést.

Szállítási tételek:

  • 1x AKO villanypásztor készülék N700 230 V
  • 1x föld/tartó karó Duo Power X készülékekhez
  • 1x kerítéscsatlakozó kábel szívszorító 125 cm
  • 1x földelőcsatlakozó kábel, 2 szem M8, 100 cm
  • 1x villanypásztor háló 25 m, 106 cm, dupla csúcs, zöld, villamosítható
    (tartalmazza: 9x műanyag oszlop, 4x földhorgony, 9x földdugó, 1x kerítéscsatlakozó, 1x javítókészlet).
  • 1x Euro villanypásztor teszter 6 kV
  • 1x Agrarzone figyelmeztető tábla
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Kettes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 0,55 Joule
Földelőrúd 1 m: 1 db
Származás: EU
Töltési energia: 1,00 Joule
Max. 50m-es hálók száma: 1 db
Teljesítmény: 10.000 V
Üresjárati feszültség: 8.500 V
Feszültség 500 Ohm-on: 4.000 V
Üzemmód: 230V hálózati
Energiafogyasztás: 5 W
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Baromfi, Kutya, Macska, Nyúl
Állat mérete: kis Kutya, közepes Kutya, nagy Kutya

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. november 13. 8:42

impeccable pour mes chats fugueurs

très bon produit facile a installer et efficace

AKO villanypásztor villámvédelem
AKO Elektromos kerítés villámvédelem Védje elektromos kerítésegységét a kerítésrendszerre ható villámcsapások okozta túlfeszültségtől. a kerítésoszlopra történő rögzítéshez A "villámvédelem" a kerítésrendszerből érkező túlfeszültséget egy rögzített szikraközön keresztül közvetlenül a földbe vezeti.

7 057 Ft*
db.
Agrarzone csirkeháló Classic villamosítható, dupla csúcsú, zöld 25 m x 106 cm
Méret: 25 m x 106 cm
Agrarzone csirkeháló Classic, villamosítható, zöld Megrendelés + felállítás + baromfik védelme: A baromfitartáshoz készült top villanypásztorral biztonságosan bekerítheti csirkéit. Villanypásztor készülékkel opcionálisan villamosítható. Az Agrarzone baromfi kerítéssel egy kiváló árú terméket kap remek áron! A stabil baromfikerítés könnyen felállítható, meghosszabbítható és leszerelhető. Az baromfi villanypásztor kerítés könnyen bővíthető más hálókkal vagy villanypásztor kapuval. A villanypásztor kerítés háló másodpercek alatt fel- és leszerelhető, így az elektromos kerítésháló tökéletes a rövid legeltetési időszakokra. Könnyen feltekerhető és helytakarékosan tárolható. A csirkehálónak az alsó részén szűk hálószemek vannak, ami különösen vonzóvá teszi a hálót baromfik, például csirkék, pulykák vagy kacsák terelésére. De más kisebb állatok is kiválóan terelhetők a mobil kerítéssel, például sertések, kecskék, kutyák, vagy juhok. A keskenyebb szemek mellett a háló megereszkedését a megerősített felső szál megakadályozza. A dupla csúccsal ellátott, stabil műanyag karók biztosítják, hogy a kerítés földes vagy homokos talajon is jól álljon. A jó terelési tulajdonságokat ezenfelül minden egyes háló keresztpontjánál egy műanyag tömítés biztosítja, amely nem leválasztható módon van hegesztve. A kerítés zöld szálakkal van ellátva, így különösen harmonikusan illeszkedik a környezetébe. Az extra stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a háló minden sarkában helyezzen el egy-egy faoszlopot. Áttekintés: Villanypásztor kerítés háló számos baromfifajta számára Csirkék, libák, pulykák, kacsák vagy akár kutyák és bárányok számára A legmegfelelőbb földes vagy homokos talajhoz Villanypásztor készülékkel opcionálisan villamosítható Stabil műanyag karók horganyzott dupla csúccsal A fejszigetelő és a földdugó biztos tartást biztosít a baromfihálónak Különösen kis szembőség az alsó hálórészben Extrémen szorosan hegesztett csomópontok 12 vízszintes műanyag szál, amelyek közül a felső szál megerősített Gyors és egyszerű csatlakoztatás a szálkapoccsal Kellemes színkombináció, amely jól illeszkedik a tájba vagy a kertbe A műanyag szálakra 3 év garancia jár az UV-károsodás ellen Méretek: 15 m x 106 cm, 6 műanyag karóval 25 m x 106 cm 9 műanyag karóval 50 m x 106 cm 15 műanyag karóval 25 m x 112 cm 9 műanyag karóval 50 m x 112 cm 15 műanyag karóval

Tartalom: 25 Méter (1 536 Ft* / 1 Méter)

Változatok 25 851 Ft*
38 404 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő Könnyű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelés a kerítés hálóknál (125 cm magasságig)! Használja a Twist Butler feltekerhető segédeszközt, és hagyja, hogy a kerítés hálók és villanypásztor hálók könnyű kezelhetősége, minősége és helytakarékos tárolási lehetősége meggyőzze Önt. A Twist Butler egyedülálló, és egy orsószerű, 2 egységből - a tárolóelemből és a kurbliból - álló feltekerhető rendszer jellemzi. A forgattyú levehető. A hálócsévélő különösen alkalmas kis és közepes méretű legelők bekerítésére. A Twist Butler kerítés hálókhoz és villanypásztor hálókhoz használható 125 cm kerítésmagasságig. Ajánlatos kerítéshálónként egy alapelemet (amely siklóból és rúdból áll) használni. A forgattyú univerzális, és több alapelemhez is használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló rendezetten és szisztematikusan tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítéshálók időigényes kibogozása a Twist Butler kerítés csévélővel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés hálók gyors fel- és leszerelése. Kis és közepes méretű kerítés hálók felhajtási támogatása Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m magasságig (alsó ponttal együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálóhenger

26 671 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő, 3 darabos szett
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő 3 darabos készlet A kerítés háló (125 cm magasságig) egyszerű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelése! Használja a Twist Butler háló csévélőt, és győződjön meg kerítéseinek és hálóinak könnyű kezelhetőségéről, minőségéről és helytakarékos tárolási lehetőségéről. A Twist Butler háló csévélő egyedi, és egy orsószerű tekercselőrendszer jellemzi, amely 2 egységből - a tárolóelemből és a forgattyúból - áll. A Twist Butler 3 darabos készlet három alapelemből és egy kurbliból áll. A felgöngyölíthető támogatás elsősorban kis és közepes méretű legelők csévélésére szolgál. A kerítéssegéd 125 cm kerítésmagasságig használható hálókhoz és kerítésekhez. Hálónként egy alapelemet ajánlunk, amely siklóból és rúdból áll. A kurbli kivehető, és a 3 darabos készlet minden alapeleméhez használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló szisztematikusan és rendezetten tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítés hálók időigényes kibogozása a Twist Butler csévélő segédeszközzel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés háló gyors összeszerelése és szétszerelése Twist Butler készlet, amely 3 alapelemből + 1 kurbliból áll Hálócsévélő kis és közepes méretű kerítés hálókhoz Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m-es méretig (földi tüskével együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálócsévélő 3 darabos készlet

45 108 Ft*
db.