Agrarzone kutyakerítés szett N700 230V, 1J, 250m, narancssárga egy pillantásra:


  • Tökéletes egy nagyon biztonságos elektromos kutyakerítéshez
  • Alkalmas kis és nagytestű kutyák számára
  • Hatékonyan védi kutyáját a veszélytől
  • Teljes készlet árelőnnyel - könnyen beállítható!
  • 250 m szál egyedi kerítéshosszhoz és magassághoz

Kutyakerítés komplett villanypásztor szett N 700 - Villanypásztor 250 m zsinórral kutyák, macskák és kisállatok számára.

Ez az olcsó kutyakerítés villanypásztor szett 250 méternyi feszültség alatt álló zsinórral tökéletes kerítés a kutyák és más kisállatok számára a kertben. Kerítse el az egész kertet a nagyobb mozgás érdekében, vagy védje meg a kert egyes területeit a kóborolni szerető kutyáktól.

A kutyák szeretnek a szabadban játszani, még akkor is, ha gazdáiknak nincs idejük szemmel tartani őket. Ezzel a komplett kutyakerítés villanypásztor készlettel nyugodtan hagyhatja, hogy kedvence a kertben szaladgáljon, anélkül, hogy aggódnia kellene. A kutyakerítés készlet mindent tartalmaz, ami a hatékony kerítéshez és egy nagyon biztonságos kutyafuttató építéséhez szükséges. A készlet minden elemét gondosan válogatták össze szakértőink, és kizárólag az Ön számára állították össze. Kerítse el az egész kertet, hogy négylábú barátjának több mozgást biztosítson, vagy különítse el az egyes területeket, hogy kutyája ne tudja például átrendezni a virágágyást, vagy ne essen bele a kerti tóba. Tökéletes arra is, hogy távol tartsa a vadállatokat, például a gímszarvasokat, rókákat, vagy távol tartsa a kócsagokat a tótól.

A készlet tartalmazza a 230 voltos, csökkentett teljesítményű AKO N700 villanypásztor készüléket, amelyet kifejezetten a háziállatok és kisállatok fajoknak megfelelő tartására fejlesztettek ki. A készlet tartalmaz továbbá 250 m jól látható villanypásztor zsinórt és 10 műanyag karót 8 lyukkal a zsinór rögzítéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a kerítés magasságát és hosszát egyéni igényeihez igazítsa, akár 8 sor vagy 250 m hosszúság is lehetséges!

Megjegyzés: A kerítés magasságát a kutya méretéhez igazítsa. Kistestű kutyafajták (vállmagasság legfeljebb 39 cm) esetében a kerítés alsó részén legalább 3 sor kerítés ajánlott, míg az ugrani szerető kutyák és a nagyobb, 60 cm vagy annál magasabb vállmagasságú kutyafajták esetében kb. 6 sor kerítés ajánlott. Ha szükséges, a kutyakerítést könnyen meghosszabbíthatja további villanypásztor zsinórral. A kerítés optimális áramellátásának biztosítása érdekében a kutyakerítésen nem lehet erős növényzet. Azt is javasoljuk, hogy használjon külső villanypásztor villámvédőt.

Áttekintés:

  • Kis- és nagytestű, rövid vagy hosszú szőrű kutyák, macskák és kisállatok számára
  • Érzékeny kutyák és kölykök számára is alkalmas
  • Virágágyások, tavak és egyéb kerti területek elkerítéséhez
  • Hatékony védekezés a vadon élő állatok, például nyulak, nyestek, mosómedvék vagy kócsagok ellen
  • Tartalmaz mindent, ami a biztonságos kerítéshez szükséges
  • 230 V-os villanypásztor készülék csökkentett kimeneti teljesítménnyel
  • Jól látható vezérlő LED a készülék működésének ellenőrzéséhez
  • Rövidebb, kevés növényzettel rendelkező kerítésekhez ajánlott
  • Megbízható védelmet nyújt, és könnyen bővíthető további szálakkal és oszlopokkal
  • Egyénileg választható kerítésmagasság és hossz

Előnyök a normál kerítéssel szemben:

  • Maximális biztonság: kutyája nem tud átmászni az elektromos kerítésen, mert a célzott áramimpulzusok által okozott büntetés/elrettentés megakadályozza, hogy átugorja, aláássa vagy megrongálja a kerítést.
  • Védelem a vadállatoktól: A villamosítás miatt az Ön állatai a kertben maradnak, a vadállatok és a hívatlan látogatók pedig távol maradnak a kerttől. Ez kettős védelmet biztosít.
  • Kombinálható más hálókkal: A kisállat villanypásztorok nagyon jól kombinálhatók más kisállat-hálókkal. Ezáltal a kerítés alkalmas például baromfi, nyulak és más rágcsálók számára. Ugyanakkor a ragadozók, például a nyestek vagy a rókák nem tudnak bejutni.
  • Mobil használat: Sok kisállat-kerítésünk rugalmasan magával vihető, ezért ideális nyaralásokhoz, rendezvényekhez és versenyekhez.
  • Készpénz megtakarítás: A villanypásztor egy kicsit drágább, mint egy normál kerti kerítés, de idővel sok pénzt takarít meg, mert az elektromos kerítést nem rongálja meg olyan könnyen egy állat, mint egy normál kerti kerítést.

Szállítási tételek:

  • 1x AKO villanypásztor készülék N700 230 V
  • 1x föld / tartó karó Duo Power X készülékekhez
  • 1x kerítéscsatlakozó kábel szívszorító 125 cm
  • 1x földelőcsatlakozó kábel, 2 szem M8, 100 cm
  • 10x műanyag oszlop 105 cm, dupla futófelület, fehér
  • 1x Agrarzone villanypásztor zsinór Basic 3x0.20 Niro, sárga-narancssárga 250 m
  • 1x Euro villanypásztor teszter 6 kV
  • 1x Agrarzone figyelmeztető tábla
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Egyes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 0,55 Joule
Földelőrúd 1 m: 1 db
Származás: EU
Töltési energia: 1,00 Joule
Teljesítmény: 10.000 V
Üresjárati feszültség: 8.500 V
Feszültség 500 Ohm-on: 4.000 V
Üzemmód: 230V hálózati
Energiafogyasztás: 5 W
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Baromfi, Kutya, Macska, Nyúl
Állat mérete: kis Kutya, közepes Kutya, nagy Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


AKO villanypásztor villámvédelem
AKO Elektromos kerítés villámvédelem Védje elektromos kerítésegységét a kerítésrendszerre ható villámcsapások okozta túlfeszültségtől. a kerítésoszlopra történő rögzítéshez A "villámvédelem" a kerítésrendszerből érkező túlfeszültséget egy rögzített szikraközön keresztül közvetlenül a földbe vezeti.

7 057 Ft*
db.
Agrarzone villanypásztor zsinór Basic 3x0.20 Niro, sárga-narancssárga 250 m
Méret: 250 m
Agrarzone villanypásztor zsinór BASIC, sárga-narancs színű Olcsó, szabványos villanypásztor zsinór rövid kerítésrendszerek és részleges legelők gyors, egyszerű bekerítéséhez. Az Agrarzone Basic villanypásztor zsinór segítségével rövid idő alatt egyszerű, olcsó kerítést állíthat fel legelő állatai számára. Ez a villanypásztor zsinór évek óta a legkelendőbb, és a gyakorlatban is bizonyított. Nagyszerű vezetőanyag kis, egyszerű ló- és póni legelőkhöz és könnyen terelhető állatállományhoz. A villanypásztor zsinór rozsdamentes acél vezetőkkel van ellátva, amelyek biztosítják a tartósan optimális áramáramlást. Az erős vezetők és az UV-álló műanyag teszi a vezeték anyagát strapabíróvá és tartósabbá. A sárga-narancssárga, figyelemfelkeltő jelzőszín jól látható az állatok számára, és további védelmet nyújt a pásztorok számára. Áttekintés: Ideális egyszerű, kis kerítésrendszerekhez és részlegek legelőihez A könnyen terelhető állatok (pl. lovak, pónik, kisállatok stb.) biztonságosan bekeríthetőek Rozsdamentes acél vezetékek a megbízható áramáramláshoz Jó láthatóság a feltűnő színnek köszönhetően Robusztus és tartós vezető anyag Egyszerű és gyors telepítés Villanypásztor zsinórok előnyös áron 3 év garancia az UV-állóságra Részletek: Hossz: 250 m / 1000 m Ellenállás: 7,74 Ohm/m Rozsdamentes acél vezeték: 3 x 0,20 mm Törőterhelés: 90 kg Maximális ajánlott kerítéshossz: 250 m Szín: sárga-narancs Szállítási tételek: 1x Agrarzone villanypásztor zsinór BASIC, sárga-narancs

Tartalom: 250 Méter (2 266 Ft* / 100 Méter)

-től 5 665 Ft*