ARDAP kártevő elleni spray 750 ml egy pillantásra:


  • Azonnali és hosszú távú hatással
  • Akár 6 hetes védelem
  • Akut kártevő- és rovarfertőzések elleni védekezésre
  • Hatékony szúnyogok, darazsak stb. ellen.

ARDAP kártevő spray 750 ml

Az ARDAP kártevő spray hatékony univerzális kártevő spray mindenféle rovar és kártevő ellen. A spray az első alkalmazás után azonnal kifejti hatását, és akár 6 hétig is hatásos marad, anélkül, hogy kellemetlen szagot hagyna maga után! Különösen hatékony az állatok közvetlen közelében, valamint a gazdaságokban és a háztartásokban előforduló akut kártevőfertőzések esetén. A termék fára, kárpitra vagy egyszerűen a helyiségbe permetezhető, és optimálisan terjed a sarkokban és résekben.

ARDAP kártevő spray 750 ml egy pillantásra:

  • Az Ardap spray egy praktikus univerzális készítmény mindenféle élősködő és rovar ellen, azonnali és akár hat hétig tartó hosszú távú hatással - hatékony gyógyír az otthonokban.
  • Mindenkor mindenes: a permet segít a háztartásban, a háztartási helyiségekben vagy az állatok, például az istállók környezetében előforduló akut élősködőfertőzés esetén, és hosszú időre távol tart minden rovart.
  • A permetrin hatóanyag azonnal elpusztítja a legyeket érintkezéskor; fára, kárpitra és a helyiségben teríthető, és foltok nélkül szárad ki.
  • A rovarriasztó optimálisan terjed a sarkokban és résekben - egyszerűen permetezze be a kívánt területeket, hogy távol tartsa a bosszantó rovarokat és élősködőket.
  • Szállítási terjedelem: 1 x 750 ml kártevőirtó spray; Hatékony környezeti spray minden típusú rovar ellen; Kerülje a közvetlen érintkezést állatokkal és gyerekekkel.

Alkalmazás:

Használat előtt jól rázza fel a dobozt, és kb. 30 cm távolságból permetezze be az élősködők és rovarok által kedvelt helyeket, amíg azok felülete enyhén nedvesnek nem tűnik . A felhordás után gondoskodjon megfelelő szellőzésről, és nagyon érzékeny felületek esetén először óvatosan végezzen próbát.

Az ARDAP permetlé legyeket pusztító hatása azonnal jelentkezik, miután a kártevővel érintkezésbe került. A tárgyak és felületek egyszeri befújása akár 6 hétig tartó tartós hatást tesz lehetővé. Használat előtt jól rázza fel a dobozt. Alkalmazás közben nincs kellemetlen szag.

Alkalmazás után gondoskodjon megfelelő szellőzésről. Nagyon érzékeny és fényezett felületeknél először óvatosan végezzen próbakezelést, ne permetezzen látható nedvességig és csöpögő, csíkos bevonatig. Könnyű spray bevonat foltok nélkül szárad meg.

Az ARDAP-ról:

AzARDAP az Ardap Care márkája, amely több mint 40 éve foglalkozik kisállatoknak szánt takarmányok és higiéniai termékek gyártásával és forgalmazásával, valamint kártevőirtással. A tenyésztőkkel, állattartókkal és a nemzetközi forgalmazó partnerekkel folytatott folyamatos információcsere révén a termékek folyamatosan alkalmazkodnak a háziállatok, a háziállatok környezetének és a háztartások igényeihez, továbbfejlesztik és a világ több mint 50 országában forgalmazzák őket. Az ARDAP-ot kártevők elleni védekezésre használják, és a folyamatos továbbfejlesztésnek köszönhetően az egyik piacvezető rovarölő szer Németországban. Ez különösen a termékek különleges összetételéből és magas minőségéből adódik.

Figyelmeztetések:

  • Használja biztonságosan a rovarölő szereket
  • Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Származás: Németország
Állatfajok: Hangya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.