Lábfertőtlenítő szőnyeg 55 x 45 cm egy pillantásra:


  • 3,0 cm vastag
  • Növeli a biztonságot
  • Bármilyen fertőtlenítő vagy tisztítószer használható.
  • Nincs folyadékveszteség

Az istállók és udvarok lábfertotleníto szonyegét a betegségre érzékeny istállók bejáratánál kell használni. A robusztus, átereszto felso anyag lehetové teszi, hogy a folyadék behatoljon a magba. Az alján és oldalán lévo vízhatlan anyag megakadályozza a folyadékveszteséget!

Könnyen feltöltheto és újratöltheto. Tisztításhoz álljon fel, és öblítse le jól vízzel. Bármilyen fertotleníto vagy tisztítószer használható.

Méretek/ urtartalom:

  • 55 x 45 x 3 cm / 6 L
  • 85 x 60 x 3 cm / 8 L
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Rhodasept istálló fertőtlenítőszer
Rhodasept fertőtlenítőszer istállók, állatorvosi rendelők és egyéb létesítmények számára. A RHODASEPT istálló fertőtlenítőszer kiválóan alkalmas az állattartás, állatorvosi rendelők, kisállat ketrecek, szállító járművek, csizmák, padlószőnyegek stb. felületeinek fertőtlenítésére. A Rhodasept stabil fertőtlenítőszer egy pillantásra: Alkalmazás: nedves törléssel vagy permetezés nagynyomású vagy permetező berendezéssel.Hatékony burkolt és nem burkolt vírusok, mikoplazmák, baktériumok (beleértve a szalmonellát) és gombák ellen.Az európai állatgyógyászati felhasználási szabvány szerinti hatékonyság baktériumok (EN 1656/14349), élesztőgombák (EN 1657) és vírusok (EN 14675) ellen + 10 °C-on és alacsony terhelés mellett, független szakértők által megerősítve.SzagcsökkentettFormaldehid nélkülHatékony a madárinfluenza vírus ellen 5 perc alatt 0,5 %-ban. Kórokozók: RHODASEPT + víz = használjon oldatot / expozíciós idő: Élesztő: 25 ml + 10 liter (0,25 %) / 30 percBaktériumok, gombák: 100 ml + 10 liter (1 %) / 30 percVírusok: 200 ml + 10 liter (2 %) / 30 perc Hatóanyag: Glutaral Tartalom: 250 g1 kg10 kg

4 176 Ft*