Automatikus rögzítő heveder 3 m x 25 mm S-kampó egy pillantásra:


  • A terhelés gyors és egyszerű rögzítése
  • Lépésről lépésre kihúzható és behúzható
  • Felhajtáshoz - nyomja meg a gombot
  • Az időjárástól és szennyeződésektől védett szíj
  • Minőségi heveder, mint az autó biztonsági övek (poliészter)
  • Megfelel a DIN EN 12195-2 szabványnak
Az automata rögzítőheveder behúzható funkcióval 3 m x 25 mm-es S-kampóval könnyen és gyorsan rögzíti a rakományt. A 3 m hosszú heveder lépésről lépésre kihúzható és behúzható. A heveder visszahúzása nagyon egyszerű egy gombnyomással. Kiváló minőségű heveder megfizethető áron.

Az S-kampóval ellátott rögzítőheveder hosszú élettartamát annak köszönheti, hogy a heveder védve van az időjárástól és a szennyeződésektől. A minőségi heveder ugyanabból az anyagból készült, mint az autó biztonsági hevederek (poliészter), és megfelel a DIN EN 12195-2 szabványnak.

Az automatikus visszatekerés funkciónak köszönhetően nincs többé laza heveder!

Szín: kék
Forma: S-kampó
Hosszúság: 3 m
Szélesség: 25 mm
Megengedett szakítóerő közvetlenül: 300 kg
Megengedett szakítóerő összehajtva: 600 kg
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.