Itató legelőre 1000 liter egy pillantásra:


  • 1000 literes legelőtálca lovak, pónik és szarvasmarhák számára
  • Rendkívül törhetetlen és formatartó
  • UV- és fagyálló
  • Stabil, befelé görbülő belső perem
  • Ovális alakja lehetővé teszi a furgonokba való könnyű berakodást
  • Nagy lefolyó a gyors ürítéshez

Legelő itatóvályú 1000 liter - Itatóvályú lovak és szarvasmarhák számára.

A törhetetlen vályúnak köszönhetően a lovak és a szarvasmarhák számára mindig friss és tiszta víz áll rendelkezésre a szabadban.

Ez a robusztus vályú különleges anyagból készült, amely rendkívül törhetetlen és méretstabil . A jól átgondolt kialakítás megkönnyíti az állatok itatását a legelőn. A stabil, befelé ívelt belső perem és az optimalizált úszómozgató beállítása tovább javítja a vízszintszabályozást. A vízcsatlakozás és az úszószelep, amely külön megvásárolható, jól védett az állatoktól.

Az 1000 literes legelőtálca felborulásának megakadályozására a talajhoz rögzíthető (a tartozékok nem tartozék). A legelőtál ovális formája megkönnyíti a kisteherautókba való berakodást. A vályúk ráadásul egymásra rakhatók, így különösen könnyen szállíthatók. A nagyméretű lefolyó lehetővé teszi a gyors ürítést, a lekerekített élekkel ellátott sima felületek pedig megkönnyítik a tisztítást, mivel nincsenek hozzáférhetetlen területek.

Legelő vályú egy pillantásra:

  • Rendkívül törhetetlen és formatartó
  • UV- és fagyálló
  • Stabil, befelé görbülő belső perem
  • Ovális alakja lehetővé teszi a kis szállítójárművekbe való könnyű berakodást
  • Nagy lefolyó a gyors ürítéshez (16601-es cikkszámú kivezetés mellékelve)
  • A vízcsatlakozás és az úszószelep védve van az állatoktól
  • Könnyű tisztítás a sima felületeknek és lekerekített éleknek köszönhetően - nincsenek hozzáférhetetlen területek
  • Összeállítható
  • A talajhoz rögzíthető (a tartozékok nem tartozék)
  • Alkalmas a 220P (41 l/min 3 bar nyomáson) és az XtraFlo (250 l/min 3 bar nyomáson) úszóbillentyűhöz.
  • ÚJ: Megerősített belső perem és optimalizált úszópozíció a jobb vízszint-szabályozás érdekében.

Megjegyzés: Az úszószelep nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

Kapacitás:

  • 1000 liter

Méretek:

  • Méretek (hosszúság x szélesség x magasság): 235 x 125 x 58 cm

Szállítási terjedelem:

1x legelő vályú 1000 liter

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: EU
Állatfajok: , Szarvasmarha

1 az 1 értékelésből

3 ki 5 csillagok


0%

0%

100%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2021. június 16. 17:30

Gute Tränke mit Produktionsfehlrt

Gutes Produkt, aber die Tränke hat einen Produktionsfehler am Boden, so etwas sollte der Qualitätssicherung auffallen und nicht ausgeliefert werden. Jetzt haben alle wieder Arbeit bzw. Verdruss, nicht gut

Kád és itató kifolyószelep
Kimeneti szelep karomkádhoz vagy legelőtálhozA kimeneti szelep a Kerbl karomkádhoz, valamint az S60 dupla úszóval ellátott ivótálhoz és a 223623 + 223624 legelőtálakhoz használható. A nagyméretű kifolyó biztosítja a kádak és itatók gyors kiürítését.

8 982 Ft*
db.
XtraFlo úszószelep
XtraFlo úszószelep - vízszintjelző a Kerbl legelőtálcáhozTartozékok a 223624 és 223623 legelőtálcához szarvasmarha- és lólegelőkhöz.Univerzális úszószelep kis beépítési helyekre és nagy áramlási sebességre. A vízszint a magasságban állítható úszókarnak köszönhetően akár 4 cm-rel is beállítható. Az úszószelep könnyen működik a vízszivattyún, mivel a szelep vagy teljesen nyitva vagy zárva van. XtraFlo úszószelep egy pillantással: Hosszú élettartam3/4' csatlakozásNagy áramlási sebességTöltési teljesítmény: 310 l/min 5 bar víznyomáson, 250 l/min 3 bar víznyomásonUV- és korrózióálló

24 609 Ft*
db.
220P úszószelep az S60 dupla úszóval ellátott itatóvályúhoz
220 P úszószelep - dupla úszóval ellátott ivóedényhez S60 Az univerzális úszószelep minden, akár 14 bar víznyomású legelőitatóhoz használható. Az S60-as itatótál kiváló minőségű műanyagból készült, és 58 literes térfogatával akár 40 nagy marha számára is alkalmas. A vízáramlás ezzel az úszószeleppel: 54 l/min 5 bar nyomáson, 41 l/min 3 bar nyomáson, 24 l/min 1 bar nyomáson. Ránézésre: Hosszú élettartam3/4" csatlakozásUV- és korrózióállóVízhozam: 54 l/min 5 baron, 41 l/min 3 baron, 24 l/min 1 baron14 bar víznyomásig alkalmazható (szerelt fúvókával)

14 061 Ft*
Legelői itatóvályú földi rögzítés
Alegelőtálca földi rögzítéseAszarvasmarha- és lólegelőtálca szilárd földbe rögzítéséhez oldalanként egy földi rögzítés elegendő.

9 763 Ft*
db.
Itató legelőre 550 liter
Legelő vályú 550 liter - Legelő vályú lefolyóval lovak és szarvasmarhák számára. A törhetetlen legelőtálca mindig friss és tiszta vizet kínál az állatoknak. A lekerekített élek védelmet nyújtanak a sérülések ellen, és megkönnyítik a tisztítást. A Kerbl 550 literes legelőtálca nagytestű legelő állatok, például szarvasmarhák, lovak vagy pónik számára alkalmas. A legelőtálca speciális műanyagból készül, ezért különösen törhetetlen és méretstabil. A jól átgondolt kialakítás a befelé ívelt peremmel megkönnyíti az állatok itatását a legelőn. A legelőitató ovális alakja megkönnyíti a kisteherautókba való berakodást. Az itatók egymásra helyezhetők, így különösen könnyen szállíthatóak. A nagyméretű lefolyó lehetővé teszi a gyors ürítést, a lekerekített élekkel ellátott sima felületek pedig megkönnyítik a tisztítást, mivel nincsenek hozzáférhetetlen helyek. Legelő vályú egy pillantásra: rendkívül törhetetlen és formatartó UV- és fagyálló stabil, befelé ívelt belső perem Ovális alakja lehetővé teszi a furgonokba való könnyű berakodást Nagy lefolyó a gyors ürítéshez (16601-es cikkszámú kivezetés mellékelve) a vízcsatlakozás és az úszószelep védve van az állatoktól könnyű tisztítás - a sima felületeknek és a lekerekített éleknek köszönhetően nincsenek hozzáférhetetlen helyek egymásba rakható a talajhoz rögzíthető (a tartozékok nem tartozék) alkalmas 220P (41 l/min 3 bar nyomáson) és XtraFlo (250 l/min 3 bar nyomáson) úszóbillentyűhöz. ÚJ: Megerősített belső perem és optimalizált úszópozíció a jobb vízszint-szabályozás érdekében. Megjegyzés: Az úszószelep nem tartozik a szállítási terjedelemhez. Kapacitás: 550 liter Méret: 150 x 115 x 58 cm (L x Sz x H) Szállítási terjedelem: 1x 550 literes legelőtálca

155 881 Ft*
db.