Dupla úszóval ellátott itatóvályú S60 csore/falra szerelheto egy pillantásra:


  • falra és csőre szerelhető
Dupla úszóval ellátott S60 ivócső falra és csőre szerelhető. Az itatótál kiváló minőségű műanyagból készült, és 58 literes térfogattal rendelkezik. Az ivótál alkalmas magas és alacsony nyomásra. A szelephez való gyors hozzáférés érdekében a tetején van egy patent.
  • akár 40 nagymarha számára
  • magas és alacsony nyomáson történő használatra alkalmas
  • belső peremmel a vízpazarlás elkerülése érdekében
  • vízcsatlakozás felülről, alulról vagy hátulról
  • 2 leeresztő dugóval a könnyű tisztításhoz
  • nagyobb kivezetés (16601 cikkszám) utólag is felszerelhető
  • 3/4" csatlakozóval

Vízáramlás: 54 l/min 5 bar-on, 41 l/min 3 bar-on, 24 l/min 1 bar-on
Súly: 15 kg
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: EU
Állatfajok: Szarvasmarha
Anyag: Muanyag

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kád és itató kifolyószelep
Kimeneti szelep karomkádhoz vagy legelőtálhozA kimeneti szelep a Kerbl karomkádhoz, valamint az S60 dupla úszóval ellátott ivótálhoz és a 223623 + 223624 legelőtálakhoz használható. A nagyméretű kifolyó biztosítja a kádak és itatók gyors kiürítését.

8 982 Ft*
db.
220P úszószelep az S60 dupla úszóval ellátott itatóvályúhoz
220 P úszószelep - dupla úszóval ellátott ivóedényhez S60 Az univerzális úszószelep minden, akár 14 bar víznyomású legelőitatóhoz használható. Az S60-as itatótál kiváló minőségű műanyagból készült, és 58 literes térfogatával akár 40 nagy marha számára is alkalmas. A vízáramlás ezzel az úszószeleppel: 54 l/min 5 bar nyomáson, 41 l/min 3 bar nyomáson, 24 l/min 1 bar nyomáson. Ránézésre: Hosszú élettartam3/4" csatlakozásUV- és korrózióállóVízhozam: 54 l/min 5 baron, 41 l/min 3 baron, 24 l/min 1 baron14 bar víznyomásig alkalmazható (szerelt fúvókával)

14 061 Ft*