2x borjú szopásgátló SuckStop Müller M egy pillantásra:


  • Különösen könnyű kezelés
  • Hosszú távú tanulási hatás
  • Az állatjólét javítása

Szarvasmarha szemű elválasztó SuckStop Müller.

Az innovatív és új típusú SuckStop Müller szarvasmarha szopókás elválasztó

nagyon könnyen használható. Az

újonnan rögzített gyűrűkkel rendelkező állatok rövid idő után újra felveszik a takarmányt és a vizet, mert nem éreznek fájdalmat. A bimbó- és nyelvitatót is gond nélkül használják az állatok a SuckStop Müller szarvasmarha szemnyugtatóval. Ez azt jelenti, hogy az állomány teljesítménye nem csökken.

Különösen könnyen használható:

A szarvasmarha szemlágyítót különösen könnyű behelyezni és eltávolítani. A gyűrűnek van egy bizonyos rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy szerszámok nélkül rögzíthető legyen. A szarvasmarha szemű elválasztót az orr egyik oldalára akasztják, és a gyűrű megnyújtásával a másik oldalra illesztik. A nyúlványok e folyamat során felfelé mutatnak.

Hosszú távú tanulási hatás:

A hagyományos szopókagyűrűk kifelé néző tüskékkel rendelkeznek, amelyek irritálják a másik állatot, és védekező reakcióra késztetik azt.Az erős szopási kényszerrel rendelkező állat nem tanul ebből a helyzetből. Más a helyzet az új és innovatív SuckStop Müller szarvasmarha-szívó berendezéssel. Ez korrigálja a szopó állatot. A befelé mutató, lekerekített nyúlványok az állat orrát nyomják, amikor az állat egy másik állatot szopogat. Ez az impulzus megszakítja a cselekvést, és megállítja a helytelen viselkedést. A hosszú távú tanulási hatás már néhány hét elteltével is megfigyelhető.

Javítja az állatok jólétét:

Az innovatív szarvasmarha szemű elválasztó szerszámok nélkül felhelyezhető és rögzíthető. A gyűrű nem illeszthető túl szorosan, és nem sérülhet meg az orrsövény.

méret

:
  • S - borjak és fiatal szarvasmarhák esetében
  • M - fiatal és nagytestű szarvasmarhák számára
  • L - nagymarhák esetében

Szállítási terjedelem

:
  • 2 db szarvasmarha szemlágyító csomagonként
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: Németország
Állatfajok: Szarvasmarha

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. február 21. 10:39

Viehsaugentwöhner SuckStop

Haben zwei Kälber (3 und 4 Monate) entwöhnt und es hat funktioniert (wider Erwarten, da die Entwöhner relativ unauffällig sind). Können wir nur weiterempfehlen.