Talapzat itató vályúhoz 30x40cm egy pillantásra:


  • Itató vályú magasítása
  • Becsavarozáshoz és betonba helyezéshez
  • Alkalmas fűtött itató vályúkhoz:
  • STALCHO és LAKCHO

Talapzat 30x40cm-es itató vályúkhoz

A praktikus magasítás a fűthető itató vályúkhoz.

A szelepes nyelvvel (Stalcho) vagy úszószeleppel (Lakcho) ellátott fűthető itató vályúk így megemelt helyzetben is felszerelhetők. Az elektromosan fűtött itató vályú minden nap, még télen is friss vízzel látja el az állatokat.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű polietilénből (PE) készült
  • Csavarozáshoz vagy betonba helyezéshez
  • Alkalmas a STALCHO és LAKCHO fűthető itató vályúkhoz

Szállítási tételek:

1x Talapzat 30x40 cm-es itató vályúkhoz

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: EU
Anyag: Muanyag

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Itató vályú fűthető LAKCHO
Fűthető itató vályú Lakcho - szarvasmarháknak Itató vályú LACHKO, 50 W, fagymentes -20 °C-ig, úszószeleppel Elektromosan fűthető itató vályú polietilénből, úszószeleppel. Ez azt jelenti, hogy az állat számára mindig elegendő víz áll rendelkezésre. A kiegészítő elektromos fűtésnek köszönhetően a víz télen nem fagy be. Fűtési teljesítmény 50 watt 24 voltos üzemmódban. Alkalmas polietilén alapra (222715 vagy 222716 cikkszámú) vagy 300 mm belső átmérőjű betoncsőre történő felszerelésre. Csatlakozás 1/2" alulról rozsdamentes acél tömlővel (a szállítás tartalmazza). A működési állapotot jelző ellenőrző lámpa. A fűtőmedence 15 nagy szarvasmarha befogadására alkalmas. Áttekintés: Elektromosan fűtött, polietilénből készült itató vályú úszószeleppel Fűtési teljesítmény 50 watt 24 voltos működés Alkalmas polietilén alapra vagy 300 mm belső átmérőjű betoncsőre történő felszerelésre Csatlakozás 1/2" alulról rozsdamentes acél tömlővel (a szállítás tartalmazza) Működési állapotot jelző visszajelző lámpa 15 nagy szarvasmarha számára alkalmas Szállítási tételek: 1x Fűthető itató vályú Lakcho Megjegyzés: Transzformátorral működtetendő (nem tartozik a szállítási terjedelemhez).

144 157 Ft*
db.