Csere szelep E21 itatóvályúhoz egy pillantásra:


  • Eredeti pótalkatrész
  • Alkalmas a Kerbl E21 ivóedényhez.

Csere szelep az E21 ivócsészéhez

A csere szelep a Kerbl rozsdamentes acélból készült E21 ivóedényhez használható.

Szállítási terjedelem:

1x Kerbl Csere szelep rozsdamentes acél ivóedényhez E21

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Nemesacél itatóvályú E21 csoszeleppel 1/2 hüvelyk
Rozsdamentes acél ivótál E21 - csőszeleppel, csatlakozó 1/2". Ezzel az itatómedencével bármikor - az istállóban és a legelőn is - friss vízhez juttathatja állatait. A rozsdamentes acélból készült E21 rozsdamentes acélból készült itatótál ideálisan alkalmas arra, hogy az istállóban vagy a legelőn a lovak és a szarvasmarhák vízzel való ellátása egyszerű módon történjen. Az 5 literes űrtartalmú önitatómedence különösen alkalmas a tejelő tehenek számára, mivel a csőszelep nagy vízáramlást biztosít . A nagy és széles itatótál lekerekített a sérülések elkerülése érdekében. Ezenkívül az alakja megkönnyíti a tisztítást is. Az optimális vízhigiéniát a rozsdamentes acél garantálja. A 4 pontos rögzítéssel a tehén- és lóitatótál falra vagy csőre rögzíthető (a rögzítőanyag nem tartozék). A vízcsatlakozás az 1/2"-os csatlakozóval felülről és alulról is lehetséges. Ránézésre: Rozsdamentes acélból készült ivómedence1/2" csatlakozásCsőszelepRobusztus öntöttvas testLovak és szarvasmarhák számáraNagy vízhozam, ideális a tejelő tehenek számáraExtra nagy és széles ivótál5 literes kapacitásFalra és csőre szerelhetőAlulról és felülről is csatlakoztatható Méretek: Ivóedény - Ø 27 cm, magasság 12 cm, 5 literes űrtartalom Külső méretek - 23 x 31 cm1/2" csatlakozás Szállítási terjedelem: 1x rozsdamentes acél ivóedény E21 csőszeleppel és 1/2" csatlakozóval. Megjegyzés: A rögzítőanyagot nem tartalmazza a szállítás!

29 564 Ft*
db.
Rozsdamentes acél itatóvályú E21 3/4 hüvelykes csőszeleppel
Rozsdamentes acél ivóedény E21 - csőszeleppel, 3/4" csatlakozóval. Ezzel az önitató medencével mindig friss vízhez juthatnak az állatok a legelőn és az istállóban. Az E21 rozsdamentes acél ivóedény 3/4"-os csatlakozóval ideális a lovak és szarvasmarhák egyszerű vízellátásához az istállóban vagy a legelőn. Az 5 literes űrtartalmú önitatómedence különösen alkalmas a tejelő tehenek számára, mivel a csőszelep nagy vízáramlást biztosít . A nagy és széles itatótál könnyen tisztítható, a lekerekített forma pedig megakadályozza a sérüléseket. A rozsdamentes acél garantálja az optimális vízhigiéniát. A 4 pontos rögzítéssel a tehén- és lóitatótál falra vagy csőre rögzíthető (a rögzítőanyag nem tartozék). A vízcsatlakozás a 3/4"-os csatlakozóval alulról és felülről is lehetséges. Ránézésre: Rozsdamentes acélból készült ivómedence3/4" csatlakozásCsőszelepRobusztus öntöttvas testLovak és szarvasmarhák számáraNagy vízhozam, ideális a tejelő tehenek számáraExtra nagy és széles ivótál5 literes kapacitásFalra és csőre szerelhetőCsatlakozás alulról és felülről is lehetséges Méretek: Ivómedence - Ø 27 cm, magasság 12 cm, 5 literes űrtartalom.Külső méretek - 23 x 31 cm3/4" csatlakozás Szállítási terjedelem: 1x rozsdamentes acél ivóedény E21 csőszeleppel és 3/4" csatlakozóval. Megjegyzés: A rögzítőanyagot nem tartalmazza a szállítás!

30 731 Ft*
db.