Csere kefe szarvasmarha keféhez 50x10 cm, műanyag, piros-kék egy pillantásra:


  • EuroFarm szarvasmarha kefe csere kefe EuroFarm
  • Nylon sörték
  • flexibel, mégis masszív
  • 50cm x 10cm

Csere kefe szarvasmarha keféhez kék-piros

A cserekefe alkalmas az EuroFarm, Texas és Agrarzone szarvasmarha kefékhez. A speciális nejlon sörték biztosítják a szőrzet optimális tisztítását és ápolását.

Szállítási terjedelem:

1x csere kefe szarvasmarha keféhez 50cm x 10cm

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: Németország
Anyag: Nylon

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl szarvasmarha kefe EuroFarm
Kerbl EuroFarm szarvasmarha kefe - rendkívül stabil és flexibel A szarvasmarha kefe biztosítja, hogy az állatok optimálisan meg tudják súrolni magukat. A Kerbl EuroFarm szarvasmarha kefe tehenek számára egy stabil kaparókefe. A teheneknek szükségük van arra, hogy súrolják és vakarják magukat. Így tisztítják meg magukat, és szabadulnak meg a parazitáktól, zuzmóktól és atkáktól. A marhabőr kefével történő kefélés serkenti és élénkíti a vérkeringést. A tehenek jólétéhez jelentősen hozzájárul az istállóban lévő keféhez való hozzáférés, és így a magas tejhozam alapfeltétele. Az állatok nyugodtabbak lesznek, javul a közérzetük . Ránézésre: Teljesen rugóval A kefe különösen robusztus szerkezete magas szintű felhasználói kényelmet biztosít. A különböző méretű állatok tökéletesen súrolhatók A hatalmas flexibilitás rendkívüli terheléseknek is ellenáll. (pl. állatok felugrása) Speciális nejlon sörték a szőr tisztításához és ápolásához Stabil rugós felfüggesztés Ecset színe: kék/piros Szállítási terjedelem: 1x Kerbl Állati kefe EuroFarm

54 227 Ft*
db.