Ø 15 mm-es tartalék égetőhegy a szarvtalanító géphez egy pillantásra:


Égő hegy a szarvtalanító készülékhez

Eredeti Ø 18 mm-es csere égetőhegy a Kerbl szarvtalanító készülékhez transzformátorral. A magas koncentrált hőmérséklet és az égőhegy nagy teljesítménytartaléka (a fűtőbetét az égőhegyben található) kiváló eredményt biztosít.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: Németország

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Ø 18 mm-es tartalék égetőhegy a szarvtalanító géphez
Égő hegy a szarvtalanító készülékhez Eredeti Ø 18 mm-es csere égetőhegy a Kerbl szarvtalanító készülékhez transzformátorral. A magas koncentrált hőmérséklet és az égőhegy nagy teljesítménytartaléka (a fűtőbetét az égőhegyben található) kiváló eredményt biztosít.

3 588 Ft*
db.
Forrasztópáka közvetlen csatlakozás 230 V
Forrasztópáka közvetlen csatlakozással 230 V A közvetlen csatlakozású forrasztópáka magas koncentrált hőmérsékletet és a fáklyahegy nagy teljesítménytartalékát kínálja (a fűtőbetét a fáklyahegyben található). Ránézésre: 230 voltos közvetlen csatlakozásTeljes hossza kb. 30 cmÉgő rúd kb. 15,5 cmRozsdamentes acél égőheggyel Ø 18 mmKönnyű kezelhetőség az alacsony súlynak köszönhetőenErgonomikus fogantyúvalRozsdamentes acél tálcával Műszaki adatok: Feszültség: 230 VTeljesítmény: 210 WMax. Hőmérséklet: 620° CBemelegítési idő: kb. 11 perc.Súly kábellel együtt: 630 gKábel hossza: 3 m

33 208 Ft*
db.
Szarvtalanító transzformátorral 24V, 250W, Ø 18 mm-es égetőheggyel együtt
Szarvtalanító egység 24 V-os transzformátorral, Ø 18 mm-es tüzelőheggyel együtt A transzformátorral ellátott szarvtalanító magas koncentrált hőmérsékletet és nagy teljesítménytartalékot biztosít a tüzelőcsúcsnak (a fűtőbetét a tüzelőcsúcsban található). Áttekintés: 24 voltos védőtranszformátorral Kb. 30 cm teljes hossz Égető rúd kb. 15,5 cm Rozsdamentes acél égetőhegy Ø 18 mm Magas koncentrált hőmérséklet és az égetőhegy nagy teljesítménytartaléka (a fűtőbetét az égetőhegyben található). Könnyű kezelhetőség az alacsony súlynak köszönhetően Ergonomikus fogantyúval Rozsdamentes acél tálcával Műszaki adatok: Feszültség: 24 V Teljesítmény: 250 W Max. hőmérséklet: 620° C Bemelegítési idő: kb. 11 perc Súly kábellel együtt: 630 g Teljes súly a transzformátorral együtt: kb. 5,42 kg Kábel hossza: 4 m

86 114 Ft*
db.