Patacipő TUBBEASE S egy pillantásra:


  • Forradalmi megoldás a lovak pata problémáinak széles skálájára
  • Megakadályozza a nedvesség behatolását
  • A vastag EVA talpbetét csökkenti a nyomási fájdalmat
  • A levegő elszökhet a tetejére
  • Az istálló gyógyszertárának tökéletes kiegészítője

Tubbease Patazokni - Megkönnyíti a pata káderezését.

ATubbease címet Új-Zélandon fejlesztették ki azzal a céllal, hogy egy légáteresztő patkót hozzanak létre a problémás paták (pl. talpfekélyek) kezelésére a lovak számára.

A Tubbease pata zokni és talpbetéteket úgy tervezték, hogy a lovak kezelése során könnyen és gond nélkül használhatóak legyenek. Használja az alábbi mérési útmutatót, hogy lova vagy pónija számára megfelelő és kényelmes illeszkedést biztosítson. A mellékelt tépőzáras hevederrel könnyen rögzíthető a Tubbease a ló lábára.

A Tubbease patazoknit Új-Zélandon tervezte egy helyi kovács, és a Shoof International Ltd. fejlesztette ki. Más zárt borítások és nedves patazoknik megakadályozhatják a pata légzését, ami viszont felpuhítja a patát és gátolja a gyógyulási folyamatot. Tubbease A PVC-formázott patazokni "lélegzik", védi és átitatja a sérült patát, és gyorsan és egyszerűen, kötés vagy ragasztószalag nélkül alkalmazható . A

Tubbease a végső kezelési segédeszköz számos gyakori patabetegség, többek között laminitis, tályog, kopott lábujjak, szájpenész, vékony talp és sérült vagy sérült paták kezelésére. A PVC-formázott patazokni lehetővé teszi a különböző gyógymódok használatát, és nedves vagy sáros körülmények között a patacsomagolás és a kötszerek fölött is használható a további védelem és a tisztaság érdekében.

Az EVA talpbetét (külön megvásárolható) extra kényelmi réteget biztosít az érzékeny talpaknak, enyhíti a fájdalmat és meghosszabbítja a Tubbease élettartamát. (Más speciális talpbetétek jelenleg fejlesztés alatt állnak.) Lássuk be - a patabetegségek hagyományos kezelése stresszes lehet mind a ló, mind a kezelő számára. A patacipő áztatása és felhúzása nehéz, időigényes és fenntarthatatlan lehet.

Tubbease könnyű használatot és következetes kezelést kínál, függetlenül a felhasználói tapasztalattól és képességektől . A karcsú, elegáns kialakítás kényelmes illeszkedést biztosít lovának vagy pónijának, anélkül, hogy további felhúzásra és tekercselésre lenne szükség. A

Tubbease az Ön stabil gyógyszertárának tökéletes kiegészítője. Szerelje fel az istállót még ma a pataproblémák ellen, mielőtt azok tönkretennék Önt és lovát vagy póniját.

Hogyan kell mérni a Tubbease:

Egyszerűen mérje meg lova patatalpának legnagyobb átmérőjét (ez lehet a hossz vagy a szélesség, amelyik nagyobb), és illessze be az alábbi Tubbease méretek egyikébe. A patazokni illeszkedésének a lehető legközelebb kell lennie a patához. A Tubbease a patkók fölé is felvehető. Megjegyzés: Az alábbiakban feltüntetett Tubbease méretek a Tubbease csésze maximális belső átmérőjét jelzik, nem pedig a pata átmérőjét.

A Tubbease előnyei:

  • nincs forró és párás klíma a cipő belsejében, mivel a levegő felfelé távozhat.
  • A gumibevonatú alsó rész megbízhatóan megakadályozza a nedvesség behatolását, ugyanakkor biztosítja, hogy a kezelőfolyadék a patán maradjon.
  • a pata megőrzi természetes erejét a cipőben lévő optimális klímának köszönhetően
  • a vastag EVA talpbetét csökkenti a lóra nehezedő nyomási fájdalmat (pl. talpfekély esetén) és meghosszabbítja a Tubbease élettartamát.
  • különböző gyógymódok használhatók tályogok, szájpenész, pata sérülések, pata kitörések stb. kezelésére a Tubbease oldalon.
  • ATubbease formatervezési minta oltalom alatt áll (NZ 417646).

Fontos megjegyzés: A Tubbease pataszoknyák nem használhatók tartósan, és csak rövid távú használatra szolgálnak az érintett állatok istállójában.

Alkalmazás:

  1. Húzza át a patát: A pata előkészítése vagy kezelése után a zoknit a lehető legszélesebbre kell nyitni, és a pata fölé kell húzni a Tubbease címet.
  2. Ellenőrizze az illeszkedést: Ellenőrizze a Tubbease oldalon, hogy a zokni megfelelően illeszkedik-e, majd húzza fel a zoknit.
  3. Tegye fel a pántot: Rögzítse a zoknit a tépőzárral a durva oldalával lefelé, ügyelve arra, hogy a pánt alatt körülbelül egy ujjnyi széles hely maradjon.
  4. A kezelőoldat hozzáadása: Töltse meg a Tubbease oldatot a kezelőoldattal a képen látható módon, és egyszerűen helyezze a lábat a kezelőfolyadékkal töltött vödörbe.

Méretek:

  • S: Ø 11,0 cm (rózsaszín)
  • M: Ø 14,5 cm (piros)
  • L: Ø 15,5 cm (kék)
  • XL: Ø 16,5 cm (narancssárga)
  • XXL: Ø 17,5 cm (sárga)

Szállítás:

1x Tubbease pata zokni

Gyártó "Tubbease"

Tubbease patacipő

A Tubbease patacipő a végső kezelési segédeszköz a különféle gyakori patabetegségek és fertőzések Kezelésére. Fedezze fel a Tubbease számos előnyét az Ön és lovai számára

.

Állatfajok:

1 az 1 értékelésből

1 ki 5 csillagok


0%

0%

0%

0%

100%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2021. június 11. 19:13

Enttäuschendes Produkt

Der Hufschuh war nach einem Tag auf der Wiese bereits kaputt. Allenfalls für die Box zu empfehlen.

%
Tubbease tartozékok EVA talpbetét
Cseretermék a patacipőhöz Tubbease A Tubbease lópatkót Új-Zélandon fejlesztették ki azzal a céllal, hogy a problémás paták (pl. talpfekélyek) kezelésére szolgáló, légáteresztő patkót hozzanak létre lovaknál. A tépőzáras pántok lehetővé teszik a Tubbease optimális rögzítését a ló lábához. A Tubbease előnyei : a cipő belsejében nincs forró és párás klíma, mivel a levegő felfelé távozhat.A gumibevonatú alsó rész megbízhatóan megakadályozza a nedvesség behatolását, ugyanakkor biztosítja, hogy a kezelőfolyadék a patán maradjon.a pata megőrzi természetes erejét a cipőben lévő optimális klímának köszönhetőena vastag EVA talpbetét csökkenti a lóra nehezedő nyomási fájdalmat (pl. talpfekély esetén) és meghosszabbítja a Tubbease élettartamát.különböző gyógymódok használhatók tályogok, szájpenész, pata sérülések, pata kitörések stb. kezelésére a Tubbease oldalon.ATubbease formatervezési minta oltalom alatt áll (NZ 417646). Modell: Csere tépőzáras rögzítő a Tubbease EVA betét Tubbease S (rózsaszín) EVA betét Tubbease M (piros) EVA betét Tubbease L (kék) EVA betét Tubbease XL (narancssárga)

4 684 Ft* 5 856 Ft*
%
Tubbease patacipő csere tépőzár
Patacipő pótlási cikkek Tubbease Csere tépőzárak a Tubbease patacipők biztonságos lezárásához. A Tubbease lópatkót Új-Zélandon fejlesztették ki azzal a céllal, hogy a problémás paták (pl. talpfekélyek) kezelésére alkalmas, légáteresztő patkót hozzanak létre a lovak számára. A mellékelt tépőzáras pántokkal a Tubbease optimálisan rögzíthető a ló lábához. Különböző színekben kapható a megfelelő mérethez. Modell: Csere tépőzár a Tubbease S-hez (rózsaszín)Csere tépőzár a Tubbease M (piros) számára.Csere tépőzár a Tubbease L-hez (kék)Csere tépőzár a Tubbease XL (narancssárga) számára.Tartalék tépőzáras rögzítő a Tubbease XXL (sárga) számára. Szállítási terjedelem: 1x csere tépőzár

2 457 Ft* 2 926 Ft*