Csőcsatlakozó szett itatóvályúhoz párban egy pillantásra:


  • Csőrögzítő bilincsek itatótálakhoz
  • Csőátmérő 30 és 120 mm között
  • Alkalmas a Kerbl itató vályúkhoz

Csőcsatlakozó szett - az itató tálak biztonságos csőbeépítéséhez.

A rögzítőkonzollal az itatóvályú közvetlenül a csőre rögzíthető!

Az itató tál közvetlenül a csőre szerelhető a rögzítőkonzolok segítségével. A különböző hosszúságú csavarok, amelyek a csomagban szerepelnek, lehetővé teszik az itató vályúk 30-120 mm átmérőjű csövekhez való rögzítését. A szükséges anyákat és alátéteket a szállítás tartalmazza.

A tartókonzolok például a következő Kerbl itató tálakhoz alkalmasak: K75, S30, H10, HP20, SH30, S30, ...

Áttekintés:

  • Tartókonzol, 2 db
  • Öntöttvas, zománcozott
  • Alkalmas Kerbl itatók számára
  • Átmérő 30 és 120 mm között
  • Egyszerű csavaros rögzítés

Szállítási tételek:

  • 2x rögzítő konzol
  • 4x csavar, 120 mm
  • 4x csavar, 80 mm
  • 4x csavar, 50 mm
  • 4x alátét
  • 4x anya
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok: , Szarvasmarha
Anyag: Öntöttvas

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


H10 fűthető itatóvályú csőszeleppel 24 V 80 W
H10 fűthető itató vályú csőszeleppel 24 V, 80 W - fűthető önitató vályú lovak és szarvasmarhák számára. A robusztus öntöttvasból készült fűthető lóitató vályú / marhaitató vályú még -20 °C-os hőmérsékleten is fagymentes marad. A kiváló minőségű öntöttvasból készült, zománcozott, fűthető ivóvályú nagy, 80 wattos fűtőteljesítménnyel rendelkezik. Ezáltal az állatitató -20 °C-ig fagymentes marad. Az önitatót könnyű összeszerelni, a szelepet nem kell eltávolítani a beszereléshez. A fagyálló itató alkalmas cső- és falra szerelésre, és G1/2" belső menettel alulról vagy felülről csatlakoztatható. A tápellátást egy legalább 100 W-os transzformátor biztosítja (nem tartozék!) és a külső csatlakozódobozon keresztül történő tápcsatlakozás, és alkalmas keringtető fűtési rendszerekhez . A vízáramlás a csőszelepen keresztül könnyen szabályozható. Áttekintés: Fűthető önitató vályú, 80 W Robusztus szürke öntöttvasból készült, fekete zománcozással Súly 11,5 kg Vályú térfogata 1,6 liter Állítható vízáramlás Szelep fűtés Csatlakozás alulról és felülről is lehetséges G1/2" belső menet Alkalmas cső- és falra szerelésre Alkalmas cirkulációs fűtési rendszerekhez Egyszerű tápcsatlakozás a külső csatlakozódoboznak köszönhetően Fagyálló kb. -20 °C-ig Melyik transzformátor illik az itató vályúhoz? Ha egy itató vályút 80 wattos teljesítménnyel szeretne üzemeltetni, elegendő egy 100 wattos transzformátor. Ha 24 voltos fűtőkábelt is szeretne csatlakoztatni, egyszerűen adja hozzá a kábel energiafogyasztását (= teljesítményét). A transzformátor kimenetéhez kb. 15%-os puffert kell beépíteni. Szállítási tételek: 1x H10 fűthető itató vályú csőszeleppel 24 V, 80 W

71 491 Ft*
db.
Kerbl itatóvályú K75 műanyag 1/2 hüvelyk
Ivóvályú K75 műanyag - önitató vályú lovak és szarvasmarhák számára. A K75 szarvasmarha- és lóitató sima járású sárgaréz szeleppel ideális legelőre és istállóba. A kiváló minőségű műanyagból készült K75 szarvasmarha- és lóitató az istállóban és a legelőn egyaránt használható. A vízáramlás szabályozható (max. 11 liter/percig) az önitató medencénél sima járású sárgaréz csőszeleppel. Az öntözőmedence vízmennyisége kb. 2,8 liter, és a leeresztő dugónak köszönhetően könnyen tisztítható. A ló- és marhaitató a 4 pontos rögzítésnek köszönhetően közvetlenül a csőre vagy a falra is felszerelhető. Az 1/2"-os vízcsatlakozás felülről és alulról is lehetséges. Áttekintés: K75 ivóedény kiváló minőségű műanyagbólSima járású sárgaréz csőszelepÁllítható vízáramlás ( max. 11 liter / perc)Csatlakozás felülről és alulról is lehetségesKönnyű tisztítás a leeresztő dugónak köszönhetőenCső- és falra szerelés2,8 literes medencetérfogat Méretek: Kültéri medence - 16 x 26 cmIvómedence - 2.8 literes1/2" vízcsatlakozás Szállítási terjedelem: 1x Kerbl K75 ivómedence műanyag 1/2" vízcsatlakozó. Megjegyzés: A rögzítőanyagot nem tartalmazza a szállítás!

20 702 Ft*
db.
Műanyag itatóvályú fűthető HP20
A HP20 itató vályú beépített fűtőkábellel és fagyvédelmi termosztáttal optimálisan fagymentes marad télen! A kiváló minőségű műanyagból (PP) készült fűthető szarvasmarha- és lóitató beépített és könnyen cserélhető fűtőkábellel rendelkezik. A szintén beépített, külső fagyvédelmi termosztát +5 °C-on bekapcsol, és kb. +13 °C-on kikapcsol. A medence alján lévő burkolat és a szelep bemenetének területén lévő zárt kialakítás szigetelő hatású, és megakadályozza a fűtőkábel által leadott hő távozását. A fűtött adagoló alkalmas keringető fűtési rendszerekhez, és a könnyű és gyors tisztítás érdekében leeresztő dugóval van ellátva. A Kerbl fűthető önitatója felül és alul ½ hüvelykes csatlakozóval rendelkezik, és cső- és falra szerelhető. A fagyálló itató vályú kétféle feszültséggel (230 V vagy 24 V) és opcionálisan csővezeték-fűtéssel is rendelhető. A fűthető itató kb. -25 °C-ig fagyálló. Áttekintés: Kiváló minőségű műanyagból (PP) készült itató vályú Beépített fűtőkábellel Könnyen cserélhető fűtőkábel Beépített fagyvédelmi termosztát Sima járású sárgaréz csőszelep Állítható vízáramlás (akár 11 liter/perc) ½ hüvelykes csatlakozás felülről és alulról Falra és csőre szereléshez Beleértve a leeresztő dugót Alkalmas cirkulációs fűtési rendszerekhez Választható: csővezetékfűtés Méretek: Súly: kb. 2 kg Medence térfogata: 2,8 liter Modellek: Itató vályú csőnyomó fűtéssel, 73 watt, 24 Volt Itató vályú csőnyomó fűtéssel, 73 Watt, 230 Volt Itató vályú csőnyomó fűtés nélkül, 31 Watt, 24 Volt Itató vályú csőnyomó fűtés nélkül, 31 Watt, 230 Volt Megjegyzés: A 24 V-os változathoz transzformátor szükséges (nem tartozik a szállítási terjedelemhez!). Szállítási tételek: 1x Fűthető műanyag itató vályú csőszeleppel HP20 1x Szelep 1x Használati útmutató Opcionális: 1x Csőfűtés (fűtőkábel kb. 2 méter csőhöz)

50 394 Ft*
Kerbl itatóvályú K75 műanyag 3/4 hüvelykes csatlakozó
Ivóvályú K75 műanyag - önitató vályú 3/4" csatlakozóval A K75 lóitatóval / szarvasmarha itatóval az Ön állatai mindig friss vízzel vannak ellátva. A kiváló minőségű műanyagból készült önitató medence sima járású sárgaréz szeleppel van ellátva. Ezenkívül az itatótál kapacitása 2,8 liter. A vízáramlás maximum 11 liter/percig szabályozható. A kerek formának és a leeresztő dugónak köszönhetően a szarvasmarha- és lóitató könnyen tisztítható. Az itató ugyanúgy használható a legelőn, mint az istállóban. A 4 pontos rögzítési rendszernek köszönhetően az itatóvályú falra vagy csőre szerelhető. A vízcsatlakozás felül és alul 3/4"-os csatlakozóval lehetséges. A nagy stabilitás miatt az itatómedence ideális lovak és szarvasmarhák számára. Áttekintés: K75 ivóedény kiváló minőségű műanyagbólSima járású sárgaréz csőszelepÁllítható vízáramlás ( max. 11 liter / perc)Csatlakozás felülről és alulról is lehetségesKönnyű tisztítás a leeresztő dugónak köszönhetőenCső- és falra szerelés2,8 literes medencetérfogat3/4" vízcsatlakozás Méretek: Kültéri medence: 16 x 26 cmIvómedence: 2,8 literes3/4" vízcsatlakozás Szállítási terjedelem: 1x Kerbl K75 műanyag ivómedence 3/4" vízcsatlakozással. Megjegyzés: A rögzítőanyagot nem tartalmazza a szállítás!

21 874 Ft*
db.