Lélegeztető pumpa borjakhoz egy pillantásra:


  • Különösen robusztus szellőztetőszivattyú borjak számára
  • A szájból és az orrból származó váladék eltávolítására
  • Könnyű kezelhetőség
  • Egyetlen felhasználó által is működtethető
  • Dr. Bron állatorvos szerint

HK szellőzőszivattyú borjakhoz

Ez a lélegeztető pumpa (köznyelvben "borjúmentőnek" is nevezik) különösen súlyos borjúszüléseknél alkalmas a keringés újraélesztésére. A nyálka kiszívódik a szájból és az orrból, majd levegőt pumpálnak a légutakba.

A szellőzőszivattyú különösen robusztus. A fémhenger érzéketlen az ütésekkel szemben, a tapadókorong pedig kemény műanyagból készült, és a gumiszegélyhez hasonlóan nehezen tönkremehet. Ez teszi a Dr. Bron HK lélegeztetőszivattyút ideálisvá a sürgősségi helyzetekben történő hektikus használatra.

A HK vádli újraélesztő szivattyú egy pillantásra:

  • Különösen robusztus szellőztetőszivattyú borjak számára
  • A nyálka eltávolítására a szájból és az orrból
  • A vérkeringés élénkítésére különösen nehéz borjúszüléseknél.
  • Könnyű kezelhetőség
  • Egyetlen felhasználó által is működtethető
  • Dr. Bron állatorvos szerint

Megjegyzés: A HK lélegeztetőszivattyút minden használat után gondosan meg kell tisztítani és fertőtleníteni kell. Kérjük, tiszta és száraz helyen tárolja.

Működési mód:

Dr. Bron szerint a HK légzőszivattyú egy nagy légszivattyúhoz hasonlít. A szivattyú egy kemény műanyagból készült szívócsészéből, gumiszájjal és egy nagyon robusztus fémhengerből áll. A szívóharangot a borjú orra és szája fölé vezetjük. A váladékot egy erőteljes ütéssel távolítják el a légutakból. Ezután a lélegeztetőgép szivattyúját leeresztik, és levegőt pumpálnak a légutakba. Az alveolusok és a tüdő most kitágulhat.

Ez a folyamat többször is megismételhető, amíg a borjú magától lélegzik. Ha a borjú az oldalán fekszik, a pumpálás többször is elvégezhető elválasztás nélkül, anélkül, hogy a nyálka visszakerülne a légutakba. Ha a borjú 4-5 ütés után sem lélegzik magától, meg kell fordítani, és meg kell ismételni az eljárást. Ez lehetővé teszi, hogy az a tüdő, amely korábban közelebb volt a talajhoz, és amelyet a súly esetleg összenyomott, szintén feljöjjön és kibontakozzon.

Fontos megjegyzés: A HK újraélesztő szivattyút minden használat után gondosan meg kell tisztítani és fertőtleníteni kell. Kérjük, tartsa tisztán és szárazon.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: Németország
Állatfajok: Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.