Föld besorolású kutyakakizsák adagoló szagtalan kakizsákkal egy pillantásra:


Ez a zöld kutyakakil-adagoló a legaranyosabb a piacon!

Kézreálló tartó a Föld besorolású utántöltő tekercsekhez, 15 illatmentes zacskót tartalmaz. Ez az adagoló minden szabványos orsóra illeszkedik, és állítható pánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen pórázra rögzítse. A felcsavarható teteje biztonságosan tartja a zacskókat (nem esik le vagy veszít el!), az adagoló hátulján található egyedi horog pedig egy nagyszerű funkció, amely megtartja a használt táskát a kéz nélküli szállításhoz, amíg megfelelően el nem lehet dobni. A Föld besorolású termékek a minőség és – ami a legfontosabb – a megfizethetőség terén vezetik az iparágat.

  • Zöld adagoló csavaros kupakkal
  • 1 tekercs 15 illatmentes tasakot tartalmaz
  • A táskák mérete 9 x 13 hüvelyk
  • Kényelmes horog a hátoldalon a táska ingyenes szállításához
  • Az állítható pánt bármilyen pórázhoz illeszkedik
Gyártó "Earth Rated"

Earth Rated kutyakaki zacskók - nagyobbak, vastagabbak, strapabíróbbak és teljesen szivárgásmentesek

A különböző kakis zacskók választéka óriási - Lavendula illatú, illatmentes vagy ! Minden zacskó szivárgásmentes és extra erős, így bármilyen méretű kakit felvehetsz vele, és tökéletesen elférnek a zacskóban - Earth Rated garantálja a nagy, strapabíró és abszolút szivárgásmentes kutyakaki zacskót!

a piacon, amely praktikus tartó a Earth Rated zacskóink (vagy más márkák, ha valaki meri) Számára. Az állítható pánt minden vászonmérethez igazítható, a hátulján lévő praktikus kampó pedig megtartja a használt táskákat a következő Rakodásig.

Állatfajok: Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.