Autó védőborítás hátsó ülés egy pillantásra:


Gépkocsi védőtakaró hátsó ülés – kutyaautó hátsó üléstakaró utazási ivópalackkal

Ez a praktikus védőtakaró megvédi a kárpitot a szennyeződéstől, és könnyen felszerelhető és eltávolítható. Alkalmas minden fejtámlával ellátott járműhöz (elöl és hátul). 2 nyílás található a biztonsági öv csatokhoz. A cipzár helyet biztosít egy harmadik személy számára a hátsó ülésen. Tartalmaz egy praktikus utazó ivópalackot, amely biztonságosan és kényelmesen tárolható a beépített edénytáskában.

Áttekintés:

  • Megvédi a kárpitot a szennyeződésektől
  • Könnyen telepíthető és eltávolítható
  • Minden fejtámlával ellátott járműhöz (elöl és hátul) alkalmas
  • 2 nyílás a biztonsági öv csatjához
  • Rendkívül ellenálló
  • A cipzár helyet biztosít egy harmadik személy számára a hátsó ülésen
  • A felső strapabíró nylonból
  • Beleértve Praktikus utazási ivópalack, amely biztonságosan és kényelmesen tárolható az integrált edényzsebben

Méret:

  •  140 cm x 150 cm

Szállítási terjedelem:

1x autóvédő borítású hátsó ülés utazóvizes palackkal

Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

Állatfajok: Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Autositz-Schon borító
Autositz Schonbelzung - Az első ülés maximális védőfunkciója Ez az autóülés védője maximális védelmet nyújt az első üléshez. univerzális méretben ße -ben tervezték, kb. 1 m hosszúságú fejtámla nélkül és kb. Ez egy 100% -os poliészter modellje, amely különösen keményen viselkedik és tartós . Függetlenül attól, hogy italok, ételek vagy más szennyeződések - az autóülés borítónk minden helyzetben bizonyítja minőségét, és a könnyen megtisztítható . Annak lehetőségével, hogy 40 ° C -ig megmossák, az ülés mindig tiszta és friss marad. Ez az autó ülés fedele különösen alkalmas a tisztaság és az esztétika értékelők számára. Még a rendszeres használat esetén is, az autó ülése a Gnarbungnak köszönhetően jól megőrzött. Áttekintés: Autositz Gleb Relevancia - Az első ülés maximális védelme Az univerzális méret szinte minden első üléshez illeszkedik Könnyű gondozás és tisztítás A gép 40 ° C -ig történő mosható 100% -os ellenálló poliészterből Szín: zöld Méretek: L: kb. 1m (fejtámla nélkül), b: kb. 0,5 m A kézbesítés hatálya: 1x autóülés védője az autó ülés burkolata előtt GYIK: A Glebenge Autositz minden autóüléshez illeszkedik? Igen, a bél burkolatunk általánosan megtervezett, és a legtöbb autóüléshez be kell illeszkednie. Hosszú, kb. 1m (fejtámla nélkül) és szélessége kb. 0,5 m. mosható -e a mosógépben lévő autó ülés fedele? Igen, az autó ülés fedelét a mosógépben 40 ° C hőmérsékleten lehet mosni. Ez különösen megkönnyíti a takarítást és az ápolást. Milyen anyag áll az autóülés borítójából, és milyen előnyökkel jár ez az ajánlat? Az autó ülés fedele 100% poliészterből áll. Ez az anyag különösen ellenáll a szennyeződésnek és a kopásnak, ami jelentősen növeli az autóülések élettartamát. Milyen színű a védőborítás? Autóülés fedele vonzó zöld színű. Ez a szín friss és élénk hangot ad az autójának.

15 519 Ft*
db.