PetSafe ivókút AVALON kerámia 2 l egy pillantásra:


Petsafe DRINKWELL- Avalon 2 literes kerámia ivókút kutyáknak és macskáknak

Milyen előnyei vannak a Drinkwell® szökőkutaknak?

  • A víz folyamatosan kering, hogy friss és ízletes maradjon
  • Arra ösztönzi a háziállatokat, hogy több vizet igyanak az egészségük megőrzése érdekében
  • A cserélhető aktívszén szűrő megszünteti a rossz szagokat, és ezáltal javítja az ízt
  • Búvárszivattyú a csendes működésért
  • Mosogatógépben mosható (kivéve a szivattyút)
  • Emelt itatótál idősebb vagy ízületi gyulladásban szenvedő háziállatok számára
  • A cserélhető habszűrő tisztán tartja a szivattyút és a vizet azáltal, hogy felfogja a hajat és a törmeléket
  • A kerámia szerkezet könnyen tisztítható és higiénikus

Válasszon a kompakt kialakítású szökőkutak közül, amelyek bármilyen térben elférnek, vagy a nagy szökőkutak közül, amelyeket ritkábban kell újratölteni.

Részletek:
< br />Vízkapacitás 2 l
Kisfeszültségű rendszer (12V)

Alkatrészek:

1x tál
1x túra
1x adapter
1x aktívszén szűrő

A szűrő nem szükséges a szökőkút normál működéséhez, de jelentősen javítja kedvencei víz tisztaságát és ízét. A szűrő eltávolítja a rossz ízeket és szagokat, hogy javítsa a víz ízét, és felfogja a szőrszálakat és az apró részecskéket, hogy a víz tisztább legyen.

A szénszűrőt a számtól függően 2-4 hetente kell cserélni. a kutat használó állatokról. Ha több háziállata van, vagy több törmeléket, nyálkás érzést vagy csökkent vízáramlást észlel a szökőkútjában, fontolja meg gyakrabban a tisztítását. Az előszűrők általában ritkábban cserélhetők.

Gyártó "PetSafe"

PetSafe dog flap & cat flap for every size

The PetSafe pet valves are available in different designs for cats, small dogs or large Dogs. The flaps give the animals the freedom to independently go in and out of doors, walls or Windows.

PetSafe Animal Flaps Closure Systems:

  • 2-way
  • 4-way
  • magent
  • microchip
  • Infrared

PetSafe Educational Equipment for Dog and Cat

PetSafe educational equipment is one of the most effective on the Market. Thanks to the remote control, you can control your dog up to 85 m with the Petsafe Spray Commander. The PetSafe spray trainer SPT-275 even has a range of up to 275 Meters. Unwanted barking helps to prevent the bark collar PetSafe Spray Collar. The PetSafe Anti-bell Ultralight collar works without a spray but with Ultrastall.

To keep cats away from a room or area, you can use the proven PetSafe Cat Freeze Spray SSSCAT.

Állatfajok: Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Tipp
PetSafe csereszűrő AVALON, SEDONA és PAGODA ivókúthoz (4 db)
Ez a 4 csere szénszűrőből álló csomag alkalmas aDrinkwell Avalon és Pagoda kerámia ivókutakhoz. A Drinkwell csere szénszűrők tisztán és frissen tartják kedvence vizét. Mindegyik szűrőhöz dupla sűrűségű poliészter párna tartozik, amely felfogja a hajat és a szennyeződéseket, míg a szén eltávolítja a kellemetlen szagokat és szagokat a vízből, így vonzóbbá teszi az italt. A szűrők meghosszabbítják az élettartamot, és a szökőkutat használó állatok számától függően 2-4 hetente kell cserélni. 4 csomag szűrő A szénszűrő eltávolítja a rossz ízt és szagokat A poliészter hátlap felfogja a szennyeződéseket és a hajat, és gondoskodik a tisztaságról Az állandó keringés megakadályozza a baktériumok elszaporodását a tisztítások között A szűrők meghosszabbítják kedvence szökőkútjának élettartamát Cserélje ki a szűrőt 2-4 hetente Szállítási terjedelem:4x szénszűrők

5 829 Ft*
Pcs.