Leimüller zab tisztítva 5 kg egy pillantásra:


  • Népszerű takarmány lovak, sertések, szarvasmarhák, juhok és kecskékszámára .
  • Életerőssé, élettel telivé és tettvágyóvá tesz.
  • Gyors energiaszolgáltató
  • Többször megtisztítva, pormentesen
  • AMA minőségi pecsét és garantáltan GMO-mentes

Leimüller Zab tisztítva - prémium minőségű ló zab.

A ló zab a lovakat életerős, élettel teli és tettrekész lóvá teszi. Jó íze és számos fontos összetevője miatt a ló zabot nagy élvezettel fogyasztják, és hosszú évek óta a lovak tipikus gabonájának számít.

Leimüller A zab természetes és hamisítatlan. Az Alpok előhegyeinek termékeny mezőin termesztett zab a lovak étrendjének fontos részét képezi. Kellemes édes íze és magas tűrőképessége miatt a zab nagyon népszerű a lovak körében, és más haszonállatok számára is kiváló minőségű takarmány. A speciális tisztítási eljárásnak köszönhetően a Leimüller zab tisztított és teljesen pormentes. Az AMA minőségbiztosítási pecséttel tanúsított és géntechnológiától mentes, hogy teljesen természetes takarmányt kínáljon Önnek.

Magas, 59%-os szénhidráttartalmával és 7%-os zsírtartalmával a zab gyors energiaszállító a sportlovak számára. A ló igényeinek megfelelő adagokban élettel és lendülettel telivé teszi a lovat . A zab számos értékes ásványi anyagot (magnéziumot, vasat, kalciumot, káliumot és foszfort) tartalmaz, valamint vitaminokban (B, E) és nyomelemekben (szelén, cink) gazdag. Mivel a gabona sok foszfort és viszonylag kevés kalciumot tartalmaz, a tápanyagokban gazdag ásványi takarmány ideális kiegészítő.

Ránézésre:

  • Tipikus takarmány lovak számára
  • Sertések, szarvasmarhák, juhok és kecskék számára is.
  • Növeli a vitalitást és a motivációt edzés közben
  • Gyors energiaszolgáltató
  • Jó emészthetőség
  • Ásványi anyagokban, vitaminokban és nyomelemekben gazdag
  • Tisztaság: több mint 98
  • AMA minőségi pecsét tanúsítvánnyal és géntechnológiától mentes
  • Ausztriában készült természetes termék

Összetevők:

10,8% nyersfehérje; 4,8% nyersolajok és -zsírok; 10,1% nyersrost; 2,2% nyershamu.

Táplálási utasítások:

Egy átlagos, 600 kg súlyú, közepes munkaterhelésű, nagytestű ló számára napi 1-2 kg zab ideális. A pónik és a kevésbé sportos lovak ennek megfelelően kevesebb zabot kapnak, míg a sportlovak nagyobb adagokat is elviselnek.

A gabona kb. 1-2 órával az etetés után fejti ki hatását, és több szórakozást és teljesítményt biztosít az edzés során. Ha azonban könnyebben szeretné bevenni, akkor ideális esetben várjon 2-3 órát, vagy csökkentse a napi adagot.

Tárolás:

Az egyenes takarmányt a lehető leghigiénikusabban, száraz, sötét és hűvös helyen tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Takarmány típusa: Takarmány-alapanyagok
Minőség: AMA bio-pecsét, GMO mentes
Struktúra: egész gabonaszemek
Állatfajok: Bárány, Disznó, Kecske, Ló, Póni, Szarvasmarha

2 az 2 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2022. szeptember 17. 14:31

Top

Gute Qualität, Pferd liebt ihn. Schön goldig und nahezu rein. Kein Staub oder sonstige Verunreinigungen. Der riecht so lecker das ich sogar selbst essen würde. Kaufe nichts anderes mehr. Kundenservice super, Versand sehr schnell. Bin absolut begeistert!

2021. július 19. 9:15

Hafer

Sehr gutes Produkt