Siglhorse Gabonamentes keverék egy pillantásra:


  • Gabonamentes
  • Csökkentett keményítő és cukor
  • Kiegészítő takarmány lovak számára

Siglhorse Ohne Körndl - gabonamentes lótápok

Elvileg ellenezzük az intoleranciát ebben a világban. De a lovak különböző anyagcsere-betegségei (PSSM, Cushing-kór, metabolikus szindróma, laminitis) egyszerűen intoleranciát hoznak magukkal, amivel együtt kell élni. Ez azt jelenti, hogy le kell mondania a túl sok keményítőről, és így minden gabonaalapú finomságról.

Szerintünk ez egyáltalán nem igazságos, ezért olyan ízletesre készítettük gabonamentes ló müzlinket, hogy többé nincs ételirigység. Az olyan összetevők, mint a lucerna, a lenmagpogácsa és a napraforgómag energiát biztosítanak és támogatják a szabályozott emésztést.

Tartalom:

  • 15 kg-os zsák

Táplálási utasítások:

  • Gabonamentes, keményítő- és cukorcsökkentett müzli lovaknak.
  • Kistestű lovak 0,8-1,3 kg/nap
  • Nagytestű lovak 1,3-2,3 kg/nap
  • Ömlesztett tömeg: 1 Siglhorse etetőcsésze = kb. 300 g, 1 lt = kb. 200 g.

Analitikai összetevők:

vE ló 12,3 MJ, nyersfehérje 13,6 %, vRP ló 10,8 %, nyerszsír 12,0 %, nyersrost 17,5 %, nyershamu 8,7 %, kalcium 0,9 %, foszfor 0,5 %, nátrium 0,10 %, magnézium 0,30 %.

Összetétel:

Lucerna széna, zöldliszt, szárított, rizsliszt, szárított cukorrépapép, melasz, lenmagpogácsa, napraforgómag, hidegen sajtolt lenolaj.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja. A minimális eltarthatósági idő megfelelő és szokásos tárolást igényel. Ez különösen a higiénikus, hűvös és száraz tárolást jelenti. Nincs felelősség a helytelen kezelés és tárolás esetén.

További információk:

Palackozta: Siglmühle Gmbh, Mühlbachstr. 28, 5201 Seekirchen, Ausztria, Reg. No.: Alpha AT 7013 9532.00 4. A receptúrával kapcsolatos részletesebb információkért kérjük, forduljon közvetlenül a gyártóhoz.

Gyártó "Siglhorse"

Siglhorse - vásároljon kiváló minőségű lótápokat alacsony áron

Régebben az emberek állítólag megkönnyítették a Dolgukat: a lovaknak időről időre zabzsákot adtak, amibe zabot kötöttek, egyébként pedig a legelőn maguknak kellett összegyűjteniük a legzamatosabb Szárakat. Ma már tudjuk, hogy a lovaknak koruktól, az évszaktól és sok más körülménytől függően különböző takarmányra van szükségük ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően fittek Maradjanak. Lótápboltunkban mindenféle lótápot Megtalál. Szakszerű tanácsadás és kedvező árak is!

A zabot természetesen lótakarmányként is megvásárolhatja lótáp Webáruházunkban: Senki sem kételkedik abban, hogy az állatok nem szeretik különösebben a Gabonát. Szeretik, és bizonyítottan javítja az Emésztést. A tisztított zabot és a fekete zabot 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban, valamint a zúzott zabot 5 vagy 20 kilogrammos adagokban rendelheti, amelyek könnyebben rághatóak, és ideálisak csikók, valamint idősebb, fogászati problémákkal küzdő lovak Számára. Egy másik alap takarmány a lucerna széna, amely magas fehérje- és Rosttartalmú.

Vásároljon lótápot - műzli vagy pellet formájában

Ha szereted a finom és ropogós műzlit reggelente, akkor valami hasonlót adhatsz a lovadnak Is. A Siglhorse speciális takarmánykeverékei ezt a nevet viselik, és számos különböző táplálkozási igényhez Igazodnak: Legyen szó vemhes vagy szoptatós kancák és csikóik lótakarmányáról, problémákkal küzdő lovaknak, vagy energiakiegészítőként minden olyan négylábú barátnak, aki jól akar (vagy kell) Teljesítenie. Kérjük, olvassa el termékleírásainkat a lótakarmánykeverékek összetevőiről szóló részletes információkért, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő lótápot vásárolja meg kedvence Számára.

Takarmány típusa: Kiegészíto takarmányok
Származás: Ausztria, EU
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.