Siglhorse Nyugodj meg keverék egy pillantásra:


  • Rostos müzli alacsony fehérje- és energiatartalommal.
  • Alkalmas kis fajtájú, idősebb és felújított lovak számáraLENZduced horse
  • Kiegészítő takarmány lovak számára

Siglhorse Nimm's-Leicht - energia- és fehérjecsökkentett lótáp.

Utáljuk a diétákat. A diéta nehéz. Higgye el nekünk, mi már kipróbáltuk. Rossz a kedved, nulla az energiád, és többet nyomsz utána, mint előtte. Nem akarjuk, hogy a lovaknak ezt tegyék. Ezért van a Siglhorse Nimm's Leicht.

A Nimm's Leicht egy fehérje- és energiacsökkentett lovas müzli. Ezért olyan lovaknak is etethető, amelyeknek nem szabad sok fehérjét kapniuk. Annyira könnyű, hogy még a jó falánk és a kis ló is megeheti. És olyan finom, hogy észre sem veszik, hogy könnyű terméket kapnak. Ez annyira zseniális, hogy szinte ijesztő. De sajnos csak lovak számára kapható, emberek számára nem.

Tartalom:

  • 20 kg-os zsák
  • Kérésre nagy zsákban/nagy dobozban is kapható.

Táplálási utasítások:

  • Nincs többé frusztráló FDH: etetheted a kis hájasodat egy kielégítő adaggal a Nimm's Leichtből.
  • Nagytestű lovak: 1-3 kg/nap
  • Kis lovak: 0,5 - 2 kg/nap
  • Ömlesztett tömeg: 1 Siglhorse etetőcsésze = kb. 800 g, 1 l = kb. 450 g.

Használja:

  • Rostos müzli alacsony fehérje- és energiatartalommal kistestű lófajták, idősebb és lábadozó lovak, valamint fehérjeérzékeny lovak számára.
  • 0,4-0,9 kg/100 kg testtömeg/állat/nap.

Összetétel:

Zabkorpa, árpa (árpa, árpapehely), kukorica (kukorica, kukoricapehely), búzakorpa, napraforgómag, cukorrépamelasz, szárított zöldtakarmány, almapogácsa, kalcium-karbonát, Cukorrépapép, melasz, fűpelyva melegen, levegőn szárítva, monokalcium-foszfát, lignocellulóz, nátrium-klorid, lenmagliszt, nátrium-hidrogénkarbonát, magnézium-oxid, kukoricacsíra, sörélesztő.

Analitikai összetevők:

vE lovak 10,3 MJ, nyersfehérje 8,5 %, vRP lovak 6,1 %, nyerszsír 4,5 %, nyersrost 11,5 %, nyershamu 6,2 %, kalcium 0,7 %, foszfor 0,4 %, nátrium 0,20 %, magnézium 0,20 %.

Adalékanyagok kilogrammonként:

Táplálkozási: A-vitamin (3a672a) 15 000 NE, D3-vitamin (3a671) 1.500 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) (3a700) 90 mg, biotin (3a880) 900 µg, cink: 97 mg, ebből cink-oxid (3b603) 70 mg, ebből glicin-cinkkelát, hidrát (3b607) 27 mg, réz: 15 mg, ebből réz (II)-szulfát, pentahidrát (E4) 11 mg, ebből glicin réz-kelát-hidrát (E4) 5 mg, mangán: 53 mg, ebből mangán (II)-oxid (3b502) 40 mg, ebből glicin-mangán-kelát-hidrát (3b504) 14 mg, vas: 51 mg, ebből vas-szulfát-monohidrát (3b103) 51 mg, jód: 1,2 mg, ebből vízmentes kalcium-jodát (3b202) 1,2 mg, kobalt: 0,5 mg, ebből kobalt(II)-karbonát granulátum (3b304) 0,5 mg, szelén: 0,46 mg, ebből nátrium-szelenitből (E8) 0,35 mg, ebből szelén szerves formában Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktivált szelénélesztő) (3b8.10) 0,11 mg

Technológiai: butilált hidroxitoluol BHT (E321) 1 mg.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. A minőségmegőrzési idő megfelelő és szokásos tárolást igényel. Ez különösen a higiénikus, hűvös és száraz tárolást jelenti. Nincs felelősség a helytelen kezelés és tárolás esetén.

További információk:

Palackozta: Siglmühle Gmbh, Mühlbachstr. 28, 5201 Seekirchen, Ausztria, Reg. No.: Alpha AT 7013 9533.00 9. A receptúrával kapcsolatos részletesebb információkért kérjük, forduljon közvetlenül a gyártóhoz.

Gyártó "Siglhorse"

Siglhorse - vásároljon kiváló minőségű lótápokat alacsony áron

Régebben az emberek állítólag megkönnyítették a Dolgukat: a lovaknak időről időre zabzsákot adtak, amibe zabot kötöttek, egyébként pedig a legelőn maguknak kellett összegyűjteniük a legzamatosabb Szárakat. Ma már tudjuk, hogy a lovaknak koruktól, az évszaktól és sok más körülménytől függően különböző takarmányra van szükségük ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően fittek Maradjanak. Lótápboltunkban mindenféle lótápot Megtalál. Szakszerű tanácsadás és kedvező árak is!

A zabot természetesen lótakarmányként is megvásárolhatja lótáp Webáruházunkban: Senki sem kételkedik abban, hogy az állatok nem szeretik különösebben a Gabonát. Szeretik, és bizonyítottan javítja az Emésztést. A tisztított zabot és a fekete zabot 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban, valamint a zúzott zabot 5 vagy 20 kilogrammos adagokban rendelheti, amelyek könnyebben rághatóak, és ideálisak csikók, valamint idősebb, fogászati problémákkal küzdő lovak Számára. Egy másik alap takarmány a lucerna széna, amely magas fehérje- és Rosttartalmú.

Vásároljon lótápot - műzli vagy pellet formájában

Ha szereted a finom és ropogós műzlit reggelente, akkor valami hasonlót adhatsz a lovadnak Is. A Siglhorse speciális takarmánykeverékei ezt a nevet viselik, és számos különböző táplálkozási igényhez Igazodnak: Legyen szó vemhes vagy szoptatós kancák és csikóik lótakarmányáról, problémákkal küzdő lovaknak, vagy energiakiegészítőként minden olyan négylábú barátnak, aki jól akar (vagy kell) Teljesítenie. Kérjük, olvassa el termékleírásainkat a lótakarmánykeverékek összetevőiről szóló részletes információkért, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő lótápot vásárolja meg kedvence Számára.

Takarmány típusa: Kiegészíto takarmányok
Származás: Ausztria
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.