Siglhorse Élet élvezete keverék idősebb lovak számára egy pillantásra:


  • Vital müzli idősebb lovaknak
  • Extrudált lenmaggal, sörélesztővel és élő élesztővel
  • Jótékonyan hat az emésztésre és a tápanyagellátásra
  • Kiegészítő takarmány lovak számára

Siglhorse

Joie de vivre - Vital müzli idősebb és nehézlábú lovaknak

Nagymamánk mindig azt mondja, hogy az életet az apró dolgok teszik élhetővé. Ezért kínálunk most joie de vivre-t lovaknak müzli formájában: felépít, átsegít a nehéz időkön, boldoggá, élettel telivé és erőssé tesz.

A Siglhorse joie de vivre extrudált lenmaggal, valamint sörélesztővel és élő élesztővel pozitív hatással van az emésztésre és a tápanyagellátásra. Ezért alkalmas a gyenge takarmányátalakítók támogatására is. Az Életörömünk, úgymond, a tyúkhúsleves a lótápok között. Azoknak a lovas nagymamáknak és nagypapáknak, akik már az élet napos oldalán vannak, és mindazoknak a fiatalabbaknak, akiknek még szükségük van egy kis támogatásra, hogy eljussanak oda.

Tartalom

:
  • 20 kg-os zsák
  • Kérésre Big-Bag/Big-Box kiszerelésben is kapható.

Táplálási utasítások:

  • Egy kiadós adag így néz ki:
  • Nagytestű lovak: 2-4 kg/nap
  • Kistestű lovak: 0,5-2 kg/nap

Használat:

  • Kiváló minőségű vitális müzli idősebb lovak számára. 1-3 kg állatonként és naponta.
  • Ömlesztett tömeg: 1 Siglhorse etetőcsésze = kb. 900 g, 1 l = kb. 500 g.

Összetétel:

Árpapehely, kukoricapehely, búzakorpa, almapogácsa, lenmag extrudált, lenmagliszt, árpamag, kukoricacsíra, búzakorpa, szárított cukorrépapép, melasz, cukorrépamelasz, sörélesztő, lucernapelyva, Árpa, zab, kalcium-karbonát, meleg levegőn szárított fűszermaradék, lignocellulóz, búza, nátrium-klorid, monokalcium-foszfát, nátrium-hidrogénkarbonát, sörélesztő, magnézium-oxid, permetszáraz élesztő sejtfalak (MOS-ß-glükánok)

Analitikai összetevők:

vE ló 11,6 MJ, nyersfehérje 12,5 %, vRP ló 8,7 %, nyerszsír 6,2 %, nyersrost 8,7 %, nyershamu 6,6 %, kalcium 1,0 %, foszfor 0,5 %, nátrium 0,30 %, magnézium 0,25 %

Adalékanyagok kg-onként:

Táplálkozási: A-vitamin (3a672a) 20.000 NE, D3-vitamin (3a671) 2 000 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) (3a700) 120 mg, biotin (3a880) 1.200 µg, Cink: 130 mg, ebből cink-oxid (3b603) 94 mg, ebből glicin-cinkkelát, hidrát (3b607) 36 mg, Réz: 20 mg, ebből réz(II)-szulfát, pentahidrát (E4) 14 mg, ebből glicin-rézkelát, hidrát (E4) 6 mg, Mangán: 71 mg, ebből mangán(II)-oxid (3b502) 53 mg,
ebből glicin-mangán kelát-hidrát (3b504) 18 mg, vas: 68 mg, ebből vas-szulfát-monohidrát (3b103) 68 mg, jód: 1,6 mg, ebből vízmentes kalcium-jodát (3b202) 1,6 mg, kobalt: 0,6 mg, ebből kobalt(II)-karbonát granulátum (3b304) 0,6 mg, szelén: 0,62 mg, ebből nátrium-szelenitből (E8) 0,47 mg, ebből szelén szerves formában Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktivált szelénélesztő) (3b8.10) 0,15 mg

Zootechnikai: Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 (Actisaf Sc 47) (4b1702) 20,000 MioKBE

Technológiai: Butilált hidroxitoluol BHT (E321) 1 mg

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolandó. A minőségmegőrzési idő megfelelő és szokásos tárolást igényel. Ez különösen a higiénikus, hűvös és száraz tárolást jelenti. Helytelen kezelés és tárolás esetén nem vállal felelősséget.

További információk:

Palackozás

:

Siglmühle Gmbh, Mühlbachstr. 28, 5201 Seekirchen, Ausztria, Reg. No.: Alpha AT 7013 9530.94 5. A receptúrával kapcsolatos részletesebb információk közvetlenül a gyártótól

kérhetők.
Gyártó "Siglhorse"

Siglhorse - vásároljon kiváló minőségű lótápokat alacsony áron

Régebben az emberek állítólag megkönnyítették a Dolgukat: a lovaknak időről időre zabzsákot adtak, amibe zabot kötöttek, egyébként pedig a legelőn maguknak kellett összegyűjteniük a legzamatosabb Szárakat. Ma már tudjuk, hogy a lovaknak koruktól, az évszaktól és sok más körülménytől függően különböző takarmányra van szükségük ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően fittek Maradjanak. Lótápboltunkban mindenféle lótápot Megtalál. Szakszerű tanácsadás és kedvező árak is!

A zabot természetesen lótakarmányként is megvásárolhatja lótáp Webáruházunkban: Senki sem kételkedik abban, hogy az állatok nem szeretik különösebben a Gabonát. Szeretik, és bizonyítottan javítja az Emésztést. A tisztított zabot és a fekete zabot 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban, valamint a zúzott zabot 5 vagy 20 kilogrammos adagokban rendelheti, amelyek könnyebben rághatóak, és ideálisak csikók, valamint idősebb, fogászati problémákkal küzdő lovak Számára. Egy másik alap takarmány a lucerna széna, amely magas fehérje- és Rosttartalmú.

Vásároljon lótápot - műzli vagy pellet formájában

Ha szereted a finom és ropogós műzlit reggelente, akkor valami hasonlót adhatsz a lovadnak Is. A Siglhorse speciális takarmánykeverékei ezt a nevet viselik, és számos különböző táplálkozási igényhez Igazodnak: Legyen szó vemhes vagy szoptatós kancák és csikóik lótakarmányáról, problémákkal küzdő lovaknak, vagy energiakiegészítőként minden olyan négylábú barátnak, aki jól akar (vagy kell) Teljesítenie. Kérjük, olvassa el termékleírásainkat a lótakarmánykeverékek összetevőiről szóló részletes információkért, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő lótápot vásárolja meg kedvence Számára.

Takarmány típusa: Kiegészíto takarmányok
Származás: Ausztria
Állatfajok:

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. április 28. 9:54

Spitzenprodukt!

Mein alter Herr liebt es!