Siglhorse Stopserl keverék pellet 25 kg egy pillantásra:


  • Etetés szénával és gabonafélékkel
  • Alkalmas minden lófajtához
  • Kiegészítő takarmány lovak számára

Siglhorse Misch Stopserl - sokoldalú szerkezetű pellet gabonafélékkel való keveréshez

A Siglhorse Misch-Stopserl kicsi, finom, és nem egyedül eteted őket. Több vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaznak, mint a Siglhorse Stopserl, ezért jól alkalmazhatóak gabonafélék (és nyers takarmány) kiegészítő takarmányozására, valamint alacsony takarmányigény esetén.

A vegyes Stopserl-nek is van szerkezete: a feldolgozási módszerünknek köszönhetően a nyersanyagok szerkezetéből a pelletált forma ellenére a lehető legtöbbet megtartjuk. Ez a kopást is minimálisra csökkenti. Minden lófajtához alkalmasak.

Táplálási ajánlás:

  • Szsák nyitva, etetőkosár bent, vályú megtöltve, ló boldog.
  • Napi 1-3 kg nagytestű lovaknak
  • 0,5 - 2 kg kis lovak esetében
  • Kiegészítő takarmány 0,3-0,6 kg (100 kg testtömegenként és naponta).

Összetétel:

Búzakorpa, árpa, kukorica, szárított cukorrépapép, melasz, búza, zöldliszt, szárított, cukorrépamelasz, sorkivonatliszt, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, nátrium-bikarbonát, búzakorpa, sörélesztő, magnézium-oxid.

Analitikai összetevők:

vE lovak 11,2 MJ, nyersfehérje 12,1 %, vRP lovak 8,9 %, nyerszsír 2,8 %, nyersrost 7,9 %, nyershamu 7,7 %, kalcium 1,2 %, foszfor 0,6 %, nátrium 0,30 %, magnézium 0,30 %.

Adalékanyagok kilogrammonként:

Tápanyag: A-vitamin (3a672a) 20 000 NE, D3-vitamin (3a671) 2000 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) (3a700) 120 mg, biotin (3a880) 1. 200 µg, cink: 130 mg, ebből cink-oxidból (3b603) 94 mg, ebből glicin-cinkkelátból, hidrátból (3b607) 36 mg, réz: 20 mg, ebből réz(II)-szulfát-pentahidrát (E4) 14 mg, ebből glicin-rézkelát-hidrát (E4) 6 mg, mangán: 71 mg, ebből mangán(II)-oxid (3b502) 53 mg, ebből glicin-mangán-kelát-hidrát (3b504) 18 mg, vas: 68 mg, ebből vas-szulfát-monohidrát (3b103) 68 mg, jód: 1,6 mg, ebből vízmentes kalcium-jodát (3b202) 1,6 mg, kobalt: 0,6 mg, ebből kobalt(II)-karbonát granulátum (3b304) 0,6 mg, szelén: 0,62 mg, ebből nátrium-szelenitből (E8) 0,47 mg, ebből szelén szerves formában Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktivált szelénélesztő) (3b8. 10) 0,15 mg

Technológiai: butilált hidroxitoluol BHT (E321) 1 mg.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. A minimális eltarthatósági idő megfelelő és szokásos tárolást igényel. Ez különösen a higiénikus, hűvös és száraz tárolást jelenti. Nincs felelősség a helytelen kezelés és tárolás esetén.

Szállítási tételek:

  • 25 kg-os zsák, 8 mm-es pellet.
  • Kérésre nagy zsákban/nagy dobozban is kapható.

További információk:

A Siglmühle Gmbh, Mühlbachstr. 28, 5201 Seekirchen, Ausztria, Reg. No.: Alpha AT 7013 A-feed, Pastus+ és AMA minőségi pecsétre alkalmas. 9515,00 16. A receptúrával kapcsolatos részletesebb információ közvetlenül a gyártótól szerezhető be.

Gyártó "Siglhorse"

Siglhorse - vásároljon kiváló minőségű lótápokat alacsony áron

Régebben az emberek állítólag megkönnyítették a Dolgukat: a lovaknak időről időre zabzsákot adtak, amibe zabot kötöttek, egyébként pedig a legelőn maguknak kellett összegyűjteniük a legzamatosabb Szárakat. Ma már tudjuk, hogy a lovaknak koruktól, az évszaktól és sok más körülménytől függően különböző takarmányra van szükségük ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően fittek Maradjanak. Lótápboltunkban mindenféle lótápot Megtalál. Szakszerű tanácsadás és kedvező árak is!

A zabot természetesen lótakarmányként is megvásárolhatja lótáp Webáruházunkban: Senki sem kételkedik abban, hogy az állatok nem szeretik különösebben a Gabonát. Szeretik, és bizonyítottan javítja az Emésztést. A tisztított zabot és a fekete zabot 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban, valamint a zúzott zabot 5 vagy 20 kilogrammos adagokban rendelheti, amelyek könnyebben rághatóak, és ideálisak csikók, valamint idősebb, fogászati problémákkal küzdő lovak Számára. Egy másik alap takarmány a lucerna széna, amely magas fehérje- és Rosttartalmú.

Vásároljon lótápot - műzli vagy pellet formájában

Ha szereted a finom és ropogós műzlit reggelente, akkor valami hasonlót adhatsz a lovadnak Is. A Siglhorse speciális takarmánykeverékei ezt a nevet viselik, és számos különböző táplálkozási igényhez Igazodnak: Legyen szó vemhes vagy szoptatós kancák és csikóik lótakarmányáról, problémákkal küzdő lovaknak, vagy energiakiegészítőként minden olyan négylábú barátnak, aki jól akar (vagy kell) Teljesítenie. Kérjük, olvassa el termékleírásainkat a lótakarmánykeverékek összetevőiről szóló részletes információkért, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő lótápot vásárolja meg kedvence Számára.

Takarmány típusa: Kiegészíto takarmányok
Származás: Ausztria
Struktúra: pelletált
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.