Siglhorse Stopserl pellet lótakarmány 25 kg egy pillantásra:


  • Sok struktúra
  • Alkalmas minden lófajtához
  • Kiegészítő takarmány lovak számára

Siglhorse

Stopserl - Pellet struktúrával

A Siglhorse Stopserl apró, finom és önmagában (a nyers takarmány mellett) etethető.

A lópelletnek struktúrája is van: a feldolgozási módszerünknek köszönhetően a pelletált forma ellenére a nyersanyagból a lehető legtöbb struktúra megmarad. Ez a kopást is minimálisra csökkenti. A lótáp minden lófajtának alkalmas.

Tartalom

: A lótápok közé tartozik a

lótartalom

:
  • 25 kg-os zsák (8 mm-es pellet)
  • kérésre Big-Bag/Big-Box kiszerelésben is kapható

Táplálási utasítások:

  • Kinyitni a zacskót, beletenni az etetőcsészébe, megtölteni a vályút, a ló boldog.
  • 2-6 kg naponta nagytestű lovaknak
  • 1-3 kg kis lovaknak
  • Ömlesztett tömeg: 1 Siglhorse etetőcsésze = kb. 1150 g, 1 l = kb. 650 g.

Felhasználás:

Kiegészítő takarmány a lovak számára fűhöz, szénához és szalmához. A szükséges mennyiség 0,4-1,0 kg/100 kg testtömegre, állatonként és naponta.

Összetétel:

Árpa, kukorica, búzakorpa, búzadara korpa, szárított cukorrépapép, melasz, zöldliszt, szárított, sorkivonatliszt, cukorrépamelasz, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, nátrium-bikarbonát, sörélesztő, magnézium-oxid

Analitikai összetevők

:

vE lovak 11,9 MJ, nyersfehérje 12,0 %, vRP lovak 8,9 %, nyerszsír 3,0 %, nyersrost 7,1 %, nyershamu 6,3 %, kalcium 0,8 %, foszfor 0,5 %, nátrium 0,15 %, magnézium 0,20

%

Adalékanyagok kg-onként:

Táplálkozási: A-vitamin (3a672a) 10.000 NE, D3-vitamin (3a671) 1.000 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) (3a700) 60 mg, biotin (3a880) 600 µg, cink: 65 mg, ebből cink-oxid (3b603) 47 mg, ebből glicin-cinkkelát, hidrát (3b607) 18 mg, réz: 10 mg, ebből réz(II)-szulfát-pentahidrát (E4) 7 mg, ebből glicin-rézkelát-hidrát (E4) 3 mg, mangán: 35 mg, ebből mangán(II)-oxid (3b502) 26 mg, ebből glicin-mangán-kelát-hidrát (3b504) 9 mg, vas: 34 mg, ebből vas-szulfát monohidrát (3b103) 34 mg, jód: 0,8 mg, ebből kalcium-jodát, vízmentes (3b202) 0,8 mg, kobalt: 0,3 mg, ebből kobalt(II)-karbonát granulátum (3b304) 0,3 mg, szelén: 0,31 mg, ebből nátrium-szelenit (E8) 0,23 mg, ebből szelén szerves formában Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktivált szelénélesztő) (3b8.10) 0,08 mg Technológiai: butilált hidroxitoluol BHT (E321) 1 mg

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolandó. A minimális eltarthatósági idő megfelelő és szokásos tárolást igényel. Ez különösen a higiénikus, hűvös és száraz tárolást jelenti.

További információk:

A

Siglmühle Gmbh, Mühlbachstr. 28, 5201 Seekirchen, Ausztria, Reg. No.: Alpha AT 7013 A-Futter, Pastus+ és AMA Gütesiegel alkalmas. 9510,00 16. A recepttel kapcsolatos részletesebb információ közvetlenül a gyártótól szerezhető be.

Gyártó "Siglhorse"

Siglhorse - vásároljon kiváló minőségű lótápokat alacsony áron

Régebben az emberek állítólag megkönnyítették a Dolgukat: a lovaknak időről időre zabzsákot adtak, amibe zabot kötöttek, egyébként pedig a legelőn maguknak kellett összegyűjteniük a legzamatosabb Szárakat. Ma már tudjuk, hogy a lovaknak koruktól, az évszaktól és sok más körülménytől függően különböző takarmányra van szükségük ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően fittek Maradjanak. Lótápboltunkban mindenféle lótápot Megtalál. Szakszerű tanácsadás és kedvező árak is!

A zabot természetesen lótakarmányként is megvásárolhatja lótáp Webáruházunkban: Senki sem kételkedik abban, hogy az állatok nem szeretik különösebben a Gabonát. Szeretik, és bizonyítottan javítja az Emésztést. A tisztított zabot és a fekete zabot 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban, valamint a zúzott zabot 5 vagy 20 kilogrammos adagokban rendelheti, amelyek könnyebben rághatóak, és ideálisak csikók, valamint idősebb, fogászati problémákkal küzdő lovak Számára. Egy másik alap takarmány a lucerna széna, amely magas fehérje- és Rosttartalmú.

Vásároljon lótápot - műzli vagy pellet formájában

Ha szereted a finom és ropogós műzlit reggelente, akkor valami hasonlót adhatsz a lovadnak Is. A Siglhorse speciális takarmánykeverékei ezt a nevet viselik, és számos különböző táplálkozási igényhez Igazodnak: Legyen szó vemhes vagy szoptatós kancák és csikóik lótakarmányáról, problémákkal küzdő lovaknak, vagy energiakiegészítőként minden olyan négylábú barátnak, aki jól akar (vagy kell) Teljesítenie. Kérjük, olvassa el termékleírásainkat a lótakarmánykeverékek összetevőiről szóló részletes információkért, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő lótápot vásárolja meg kedvence Számára.

Takarmány típusa: Kiegészíto takarmányok
Származás: Ausztria
Struktúra: pelletált
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.