Villanypásztor szett kutyáknak online vásárlás az Agrarzone oldalon.

A boldog kutyaélet érdekében gondoskodni kell a kutya mozgásáról, mert a kutyák szeretnek a szabadban játszani, még akkor is, ha a gazdinak nincs ideje odafigyelni. Teljes kutyakerítés-készleteinkkel mindent megkap, amire szüksége van kutyája biztonságos elkerítéséhez. Egyszerűen állítsa fel a kutyakerítést a kertben, és csatlakoztassa az elektromos kerítésegységhez. Használatra kész, és kedvence biztonságosan elkerített!

Ezen az oldalon praktikus tippeket kaphat, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő kutyakerítés-készletet kedvence számára. További kérdése van a szettjeinkkel kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és kisállat-szakértőink szívesen segítenek.

Áttekintés

 • Tartalmaz mindent, ami a kis és nagytestű kutyák biztonságos elkerítéséhez szükséges
 • Érzékeny állatok, kölyökkutyák, macskák és más háziállatok számára is alkalmas
 • Ágyások, tavak és egyéb kerti területek körüli kerítéshez
 • A mobil kerítések tökéletesek az úton való használathoz
 • Hatékony védekezés a vadállatok ellen a villamosításnak köszönhetően
 • Könnyen felállítható speciális szerszámok nélkül

Miért éppen egy elektromos kutyakerítés?

Sok kutyatulajdonosnak van egy émelygős gyomorérzete a kutyáknak szánt elektromos kerítés megvásárlásával kapcsolatban. Pedig az elektromos segédeszközök már évek óta sikeresnek bizonyultak a kutyakiképzésben, gondoljunk csak az elektromos nyakörvekre, az elektromos meghajtású kerítésekre stb. A megfelelő időben használva ezek az eszközök nagyszerű képzési módszert jelentenek.

villanypásztorral kutyája biztonságosan, aggodalom nélkül tartózkodhat a kertben, anélkül, hogy aggódnia kellene. Kerítse el az egész kertet, hogy négylábú barátja sok mozgást kapjon, vagy különítsen el egyes területeket, hogy megakadályozza, hogy kutyája átrendezze például a virágágyást. A háziállatok területén lévő rövid kerítésekhez a kutyakerítés-készletekben speciális, gyenge villanypásztor készüléket kínálunk, amelyek csak alacsony áramerősségűek , ezért nem túl erősek a kisebb állatok számára.

Előnyök a normál kerítéssel szemben:

 • Maximális biztonság: kutyája nem tud átmászni az elektromos kerítésen, mert a célzott áramimpulzusok által okozott büntetés/elrettentés megakadályozza a kerítés átugrását, aláásását vagy megrongálását.
 • Védelem a vadon élő állatoktól: A villamosításnak köszönhetően az állatok az udvaron maradnak, a vadon élő állatok és a hívatlan látogatók pedig kint maradnak. Ez kettős védelmet biztosít.
 • Kombinálható más hálókkal: A hálós elektromos kisállat kerítések nagyon jól kombinálhatók más kisállat-hálókkal. Ezáltal a kerítés alkalmas például baromfi, nyulak és más rágcsálók számára. Ugyanakkor a ragadozók, például a nyestek vagy a rókák nem tudnak bejutni.
 • Mobil használat: számos kisállat-kerítésünk flexibel, magával vihető, ezért ideális nyaralásokhoz, rendezvényekhez és versenyekhez.
 • Készpénz megtakarítása: Az elektromos kerítés egy kicsit drágább, mint egy hagyományos kerítés, de idővel sok pénzt takarít meg, mivel az elektromos kerítést nem rongálja meg olyan könnyen egy állat, mint egy hagyományos kerítést.

4 lépés a megfelelő villanypásztor szett kiválasztásához:

1. Mekkora a kutyája?

Kistestű kutyám van: A legfeljebb 39 cm vállmagasságú kistestű kutyák számára teljesen elegendő egy 65 cm magas, alacsony kutyakerítés.

Közepes vagy nagytestű kutyám van: Jobb, ha magas kutyakerítést választ, amelyhez áramellátás is tartozik, mert a magasabb kerítésre a nagyobb testű kutyák nem tudnak olyan könnyen felmászni.

2. Van áram a kertjében?

Igen, van áram a közelben: Ebben az esetben a 230 V-os villanypásztor készülékkel ellátott kutyakerítés-szett mindig jobb, mint a mobil 12V-os villanypásztor készülék, mivel a konnektorhoz való csatlakozás kiküszöböli a gyakori akkumulátorcserét. Ezzel munkaidőt és magas karbantartási költségeket takaríthat meg.

Nem, nincs áram: Ha nincs konnektor a közelben, akkor egy akkumulátoros villanypásztor készülék a jobb választás. Ne feledje azonban, hogy az akkumulátort 2-4 hetente fel kell töltenie .

3. Van ideje 2-4 hetente cserélni vagy tölteni az akkumulátort az elektromos kerítéskészüléken?

Igen, erre van időm: ebben az esetben egy akkumulátoros kutyakerítést ajánlunk, ahol rendszeres időközönként újratöltheted az akkumulátort. A legjobb, ha tartalék akkumulátort vásárol, hogy mindig legyen egy teljesen feltöltött akkumulátora tartalékban.

Nem, nincs időm: Azoknak a kutyatulajdonosoknak, akiknek nincs idejük arra, hogy rendszeres időközönként ellenőrizzék az akkumulátor töltöttségi szintjét, egy elemes villanypásztor készülékkel ellátott szett megfelelőbb. Az elem olcsóbb, mint az akkumulátor, több hónapig tart, és ez idő alatt nincs karbantartás. Ha azonban az elem teljesen lemerült, nem tölthető újra, és újat kell vásárolnia. Teljesen karbantartásmentes alternatíva a napelemes kutyakerítés. A napenergiának köszönhetően ez a kutyakerítés rendkívül energiatakarékosan üzemeltethető - nincs drága karbantartási vagy utólagos költség. Ha azonban van a közelben konnektor, akkor a 230 V-os kutyakerítés mindig a legjobb megoldás.

4. A kerítés mindig ugyanazon a helyen marad, vagy akkor is használja, amikor úton van?

A kerítést mobilan használják: Ha a kutyakerítést például nyaralásra is magával kell vinni, akkor a 12V / 230V-os villanypásztor készülékkel ellátott kutyakerítés tökéletes az Ön számára, mert ez otthon 230V-os árammal és útközben 12V-os akkumulátorral egyaránt működtethető. Ha nincs ideje a rendszeres akkumulátorcserére, akkor egy 12V-os napelemes villanypásztor készülék vagy egy 9V-os készülék nagyszerű módja a karbantartás csökkentésének.

A kerítés mindig ugyanazon a helyen marad: Az udvaron való folyamatos használathoz, és ha van hozzáférése konnektorhoz, a 230 V-os tápfeszültségű kutyakerítés mindig jobb, mint az akkumulátoros kutyakerítés.

Ezek a tartozékok illeszkednek egy villanypásztor szetthez:

Csere kutyakerítés: Ha hosszabb kutyakerítésre van szüksége, itt több villanypásztor hálót és drótot vásárolhat. Kutyahálóink a beépített fémkapcsokkal könnyen összekapcsolhatók egymással, és így meghosszabbíthatók.

Villanypásztor elem és akkumulátor: Ha a villanypásztor szett nem tartozik elem vagy akkumulátor, vagy többre van szüksége a cseréhez, akkor ebben a kategóriában talál megfelelő elemeket/akkumulátorokat az összes elterjedt 9V-os és 12V-os villanypásztor szettekhez.

Villanypásztor napelem modul: A napelemmodulok szinte minden 12 V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók. Ezáltal megspórolja a gyakori elemcserét. Az akkumulátorok töltéséhez szükséges áramköltségek is megszűnnek.

Elektromos kerítés ajtó: A kutyakerítés bármely pontjára felszerelhető kutyakerítés ajtó a biztonságos, könnyű ki- és belépés érdekében, áramütés veszélye nélkül.

Pótkaró: Ha a kutyakerítés egyik oszlopa eltört, vagy a kerítés sarkaiba szeretne csereoszlopot tenni az extra stabilitás érdekében, akkor itt olcsón megvásárolhatja a megfelelő csereoszlopot.

Figyelmeztető táblák: A törvény értelmében a közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni.

Villanypásztor tesztelő: Használjon kutyakerítés-tesztelőt az elektromos kerítés feszültségének méréséhez. Így gyorsan megállapíthatja, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

Különböző kiegészítők: Ebben a kategóriában számos kutyakerítés-kiegészítőt talál a talajfúróktól kezdve a drótcsatlakozókon át a talajrögzítőkig.

Egészséges kutyaeledel: Az ízletes és energiadús kutyatápokat olcsón megvásárolhatja takarmányboltunkban, és kényelmesen házhoz szállítjuk Önnek.

Az Ön előnyei a Agrarzone:

Ingyenes visszatérítés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt kutyakerítés szett mégsem ideális az Ön számára, a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minőségi termékek: Minden termékünket szakértők tervezték és tesztelték. Tökéletesen alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

Szerviz és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk, hogy jelentkezzen.