Agrarzone kutyakerítés szett S800 SOLAR 12V, 1,2J, háló 50m x 106cm, ajtóval, zöld egy pillantásra:


 • Tökéletes biztonságos, elektromos kutyakerítéshez
 • Alkalmas kis és nagytestű kutyák számára
 • Hatékonyan védi kutyáját a veszélytől
 • Mobil napelemes villanypásztor készülék 50 m kerítés hálóval és ajtóval
 • Teljes készlet kedvezménnyel - könnyen beállítható!

Teljes kutyakerítés készlet mobil 12 V-os napelemes villanypásztor készülékkel és 50 m kerítés hálóval

Rendkívül rugalmas és azonnal használatra kész a napelemes kutyakerítés villanypásztor szettünk. Nem kell csatlakoztatni vagy feltölteni az akkumulátort. Szuper energiatakarékos és tökéletes mobil használatra.

Ez a kutyakerítés villanypásztor készlet önálló, rendkívül rugalmas és tökéletes, ha nincs hálózati áram a kertjében, de mégis biztonságos kifutót szeretne biztosítani kutyájának. A kompakt készlet mindent tartalmaz a hatékony kerítéshez és egy nagyon biztonságos kutyafuttató építéséhez. A teljes csomag összetevőit szakértőink gondosan válogatták össze, és kizárólag az Ön számára állították össze. A kisállat-kerítés napenergiával működik, nincs többé rendszeres elemcsere, mint a hagyományos elemes kerítésrendszereknél. Ezáltal a kerítés szinte minden elképzelhető alkalmazáshoz tökéletes. Bekerítheti az egész kertet, hogy négylábú barátjának több helyet biztosítson a szaladgáláshoz, vagy elkülönítheti az egyes területeket, hogy kutyája ne rendezze át például a virágágyást, vagy ne essen bele a kerti tóba. A kisállat kerítés ideális nyaralásokhoz, kiállításokhoz és versenyekhez is.

A teljes készlet tartalmazza az S800 napelemes villanypásztor készüléket, amelyet kifejezetten a háziállatok és kisállatok áram nélküli tartására fejlesztettek ki. A villanypásztor készülék napenergia segítségével töltődik, és még hosszabb rossz időjárási időszakokban is elegendő energiával látja el a kerítést. Intelligens akkumulátor-kezeléssel, akkumulátor-jelzővel és kerítésvezérlő lámpával felszerelve, mindig szem előtt tartja az akkumulátor töltöttségét és a kerítés feszültségét.

A készlethez két 25 m hosszú és 106 cm magas, szorosan hálózott , stabil, dupla csúcsú villanypásztor háló is tartozik. A dupla csúcs nagyon jól megállja a helyét a földes és homokos talajokon. A szilárd talajhorgonyok, a talajdugók és a nem áramvezető, megerősített földszál szilárd állást és tartósan optimális áramáramlást biztosítanak.

A szintén mellékelt villanypásztor ajtó gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a kutyakerítéshez. A praktikus ajtó könnyen felszerelhető bárhová a hálóba, és utólag is beépíthető a már felállított kerítésbe. A szigetelt keret megvédi az áramütésektől, és így biztonságos hozzáférést biztosít a legelőhöz.

Szükség esetén a kutyakerítés könnyen meghosszabbítható további kerítés hálókkal. Kiváló áramáramlás akkor is biztosított, ha több villanypásztor hálót fűznek össze, legfeljebb kb. 100 m hosszúságig. A kerítés optimális áramellátásának biztosítása érdekében a kutyakerítésen nem lehet erős növényzet. Hasonlóképpen javasoljuk egy további külső villanypásztor villámvédő használatát.

Áttekintés:

 • Kis- és nagytestű, rövid vagy hosszú szőrű kutyák, macskák és kisállatok számára
 • Érzékeny kutyák és kölykök számára is alkalmas
 • Virágágyások, tavak és egyéb kerti területek elkerítéséhez
 • Tökéletes mobil használatra nyaraláskor, kempingezéskor és rendezvényeken is
 • Hatékony védekezés a vadon élő állatok, például nyulak, nyestek, mosómedvék vagy kócsagok ellen
 • Tartalmaz mindent, ami egy biztonságos kerítéshez szükséges
 • 12 V-os napelemes egység fix 12 V-os napelemes panellel 8 W
 • Kerítésvezérlő LED és különálló akkumulátor figyelmeztető kijelző
 • Integrált mélykisülés- és villámvédelem
 • Kiváló hatékonyság még a hosszú ideig tartó rossz időjárás során is
 • Max. lehetséges kerítéshossz: 100 m
 • Megbízható védelmet nyújt és könnyen bővíthető
 • Praktikus villanypásztor ajtó a könnyű be- és kilépéshez
 • Rövidebb, kevés növényzettel rendelkező kerítésekhez ajánlott

Szállítási tételek:

 • 1x AKO villanypásztor készülék SunPower S800 12 V
  (tartalmazza: 1x 12 V AGM akkumulátor, 1x fixen rögzített 12 V-os napelemmodul, 1x csatlakozókábel a kerítéshez és a földeléshez, 1x földelési/szerelési tüske két részből).
 • 2x kerítés háló 25 m, 106 cm, dupla tüskés, zöld, villamosítható
  (hálóhoz tartozik: 9x műanyag karó, 4x földhorgony, 9x földdugó, 1x kerítéscsatlakozó, 1x javítókészlet).
 • 1x ajtó kerítés hálóhoz 125 cm, átjáró szélessége 86 cm
 • 2x tartóoszlop kerítés hálóhoz 120 cm, kerek acélból készült
 • 1x villanypásztor teszter 9 V
 • 1x Agrarzone figyelmeztető tábla
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Kettes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 0,80 Joule
Származás: EU
Töltési energia: 1,20 Joule
Max. 50m-es hálók száma: 2 db
Teljesítmény: 12.000 V
Üresjárati feszültség: 11.500 V
Üzemmód: 12V szolár
Energiafogyasztás: 30-70 mA
Tápegység: 12 Volt
Állatfajok: Baromfi, Kutya, Macska, Nyúl
Állat mérete: kis Kutya, közepes Kutya, nagy Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


AKO villanypásztor villámvédelem
AKO Elektromos kerítés villámvédelem Védje elektromos kerítésegységét a kerítésrendszerre ható villámcsapások okozta túlfeszültségtől. a kerítésoszlopra történő rögzítéshez A "villámvédelem" a kerítésrendszerből érkező túlfeszültséget egy rögzített szikraközön keresztül közvetlenül a földbe vezeti.

7 011 Ft*
db.
Agrarzone csirkeháló Classic villamosítható, dupla csúcsú, zöld 25 m x 106 cm
Méret: 25 m x 106 cm
Agrarzone csirkeháló Classic, villamosítható, zöld Megrendelés + felállítás + baromfik védelme: A baromfitartáshoz készült top villanypásztorral biztonságosan bekerítheti csirkéit. Villanypásztor készülékkel opcionálisan villamosítható. Az Agrarzone baromfi kerítéssel egy kiváló árú terméket kap remek áron! A stabil baromfikerítés könnyen felállítható, meghosszabbítható és leszerelhető. Az baromfi villanypásztor kerítés könnyen bővíthető más hálókkal vagy villanypásztor kapuval. A villanypásztor kerítés háló másodpercek alatt fel- és leszerelhető, így az elektromos kerítésháló tökéletes a rövid legeltetési időszakokra. Könnyen feltekerhető és helytakarékosan tárolható. A csirkehálónak az alsó részén szűk hálószemek vannak, ami különösen vonzóvá teszi a hálót baromfik, például csirkék, pulykák vagy kacsák terelésére. De más kisebb állatok is kiválóan terelhetők a mobil kerítéssel, például sertések, kecskék, kutyák, vagy juhok. A keskenyebb szemek mellett a háló megereszkedését a megerősített felső szál megakadályozza. A dupla csúccsal ellátott, stabil műanyag karók biztosítják, hogy a kerítés földes vagy homokos talajon is jól álljon. A jó terelési tulajdonságokat ezenfelül minden egyes háló keresztpontjánál egy műanyag tömítés biztosítja, amely nem leválasztható módon van hegesztve. A kerítés zöld szálakkal van ellátva, így különösen harmonikusan illeszkedik a környezetébe. Az extra stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a háló minden sarkában helyezzen el egy-egy faoszlopot. Áttekintés: Villanypásztor kerítés háló számos baromfifajta számára Csirkék, libák, pulykák, kacsák vagy akár kutyák és bárányok számára A legmegfelelőbb földes vagy homokos talajhoz Villanypásztor készülékkel opcionálisan villamosítható Stabil műanyag karók horganyzott dupla csúccsal A fejszigetelő és a földdugó biztos tartást biztosít a baromfihálónak Különösen kis szembőség az alsó hálórészben Extrémen szorosan hegesztett csomópontok 12 vízszintes műanyag szál, amelyek közül a felső szál megerősített Gyors és egyszerű csatlakoztatás a szálkapoccsal Kellemes színkombináció, amely jól illeszkedik a tájba vagy a kertbe A műanyag szálakra 3 év garancia jár az UV-károsodás ellen Méretek: 15 m x 106 cm, 6 műanyag karóval 25 m x 106 cm 9 műanyag karóval 50 m x 106 cm 15 műanyag karóval 25 m x 112 cm 9 műanyag karóval 50 m x 112 cm 15 műanyag karóval

Tartalom: 25 Méter (1 526 Ft* / 1 Méter)

Változatok 25 683 Ft*
38 155 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő Könnyű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelés a kerítés hálóknál (125 cm magasságig)! Használja a Twist Butler feltekerhető segédeszközt, és hagyja, hogy a kerítés hálók és villanypásztor hálók könnyű kezelhetősége, minősége és helytakarékos tárolási lehetősége meggyőzze Önt. A Twist Butler egyedülálló, és egy orsószerű, 2 egységből - a tárolóelemből és a kurbliból - álló feltekerhető rendszer jellemzi. A forgattyú levehető. A hálócsévélő különösen alkalmas kis és közepes méretű legelők bekerítésére. A Twist Butler kerítés hálókhoz és villanypásztor hálókhoz használható 125 cm kerítésmagasságig. Ajánlatos kerítéshálónként egy alapelemet (amely siklóból és rúdból áll) használni. A forgattyú univerzális, és több alapelemhez is használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló rendezetten és szisztematikusan tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítéshálók időigényes kibogozása a Twist Butler kerítés csévélővel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés hálók gyors fel- és leszerelése. Kis és közepes méretű kerítés hálók felhajtási támogatása Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m magasságig (alsó ponttal együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálóhenger

26 498 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő, 3 darabos szett
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő 3 darabos készlet A kerítés háló (125 cm magasságig) egyszerű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelése! Használja a Twist Butler háló csévélőt, és győződjön meg kerítéseinek és hálóinak könnyű kezelhetőségéről, minőségéről és helytakarékos tárolási lehetőségéről. A Twist Butler háló csévélő egyedi, és egy orsószerű tekercselőrendszer jellemzi, amely 2 egységből - a tárolóelemből és a forgattyúból - áll. A Twist Butler 3 darabos készlet három alapelemből és egy kurbliból áll. A felgöngyölíthető támogatás elsősorban kis és közepes méretű legelők csévélésére szolgál. A kerítéssegéd 125 cm kerítésmagasságig használható hálókhoz és kerítésekhez. Hálónként egy alapelemet ajánlunk, amely siklóból és rúdból áll. A kurbli kivehető, és a 3 darabos készlet minden alapeleméhez használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló szisztematikusan és rendezetten tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítés hálók időigényes kibogozása a Twist Butler csévélő segédeszközzel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés háló gyors összeszerelése és szétszerelése Twist Butler készlet, amely 3 alapelemből + 1 kurbliból áll Hálócsévélő kis és közepes méretű kerítés hálókhoz Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m-es méretig (földi tüskével együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálócsévélő 3 darabos készlet

44 815 Ft*
db.