Haberfellner teljes kiőrlésű rozsliszt 25 kg egy pillantásra:


  • Egészséges teljes kiőrlésű kenyér, vegyes kenyér és különleges sütemények sütéséhez.
  • Ásványi anyagokban, rostokban és vitaminokban gazdag.
  • Legjobb gabona Ausztriából
  • 100% természetes adalékanyagok nélkül
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Sütőipari minőség
  • Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés

Haberfellner

Teljes kiőrlésű rozsliszt

Finomra őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt aromás kenyerekhez és kiadós teljes kiőrlésű süteményekhez

.

A Haberfellner teljes kiőrlésű rozsliszthez kizárólag osztrák rozsot őrölnek kíméletesen és szakszerűen teljes kiőrlésű rozslisztté. Az egészséges és értékes teljes kiőrlésű rozsliszt a világos rozsliszt egészséges lisztalternatívája, és kiválóan alkalmas teljes kiőrlésű rozskenyerek, kovászos kenyerek, vegyes kenyerek és kiadós teljes kiőrlésű péksütemények készítéséhez. A rozs garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel termesztett.
A

teljes kiőrlésű rozsliszt áttekintése

:
  • A kiadós kenyérhez és az aromás teljes kiőrlésű péksüteményekhez
  • 100% természetes adalékanyagok nélkül
  • Osztrák gabonából
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Sütőipari minőség
  • Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés

Tulajdonságok:

  • A teljes gabonából őrölt
  • Rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag
  • Népszerű kenyérliszt
  • Aromás, laktató és egészséges
  • Jó sütési tulajdonságok

Felhasználás

: A teljes kiőrlésű rozsliszt erős aromájának köszönhetően klasszikus kenyérliszt, és duplán megéri vele sütni: a teljes kiőrlésű tészta nemcsak aromás és finom ízű, hanem laktató és egészséges is, mivel a teljes rozsszemet értékes összetevőivel együtt őrlik meg a gyártás során. A teljes kiőrlésű rozsliszt ideális a kiadós kovászos kenyerekhez, erős teljes kiőrlésű kenyerekhez, vegyes kenyerekhez, valamint mézeskalács és különleges sütemények készítéséhez.

Tipp:

Ha teljes kiőrlésű rozslisztből sütünk, fontos, hogy egy kicsit több folyadékot adjunk hozzá, mert a liszt nagyobb duzzadóképességű. Általában 10-20%-kal több tej vagy víz elegendő. Az aromás, fűszeres kenyerek különösen jó ízűek, ha a teljes kiőrlésű rozslisztet bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy Haberfellner 1050 / W1600 típusú búzaliszttel kevered !

Felhasználhatósági idő és tárolás:

A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni.

A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.

Tartalom:

25 kg
Gyártó "Haberfellner"

Haberfellner liszt - A legjobb minőség Ausztriából több, mint 120 éve.

Tiszta liszt Európa egyik legmodernebb malmából

A Haberfellner név a legjobb és legtisztább osztrák lisztet Jelenti. A Haberfellner-malom Ausztria legnagyobb magánmalma és Európa egyik legmodernebb Malma. A Haberfellner innovatív berendezési technológiák, saját laboratórium és kompromisszumok nélküli minőségi előírások alkalmazásával már több mint 120 éve a legjobb alapanyagokból állít elő Lisztet.

A nagy hagyományokkal rendelkező Haberfellner cég több mint 300 felső-ausztriai szerződéses gazdától szerzi be a legjobb Minőségű gabonát. A Haberfellner Bäcker partnerei a "Backfein-Bäckers" megjelöléssel rendelkeznek, és a lisztet a legfinomabb pékárukká dolgozzák Fel. A Bäckers évek óta a Haberfellner Mühle szigorúan tesztelt, kiváló minőségű Lisztjeire támaszkodik. A Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ fenntartható projekt révén a Haberfellner a gabonától az ízletes pékárukig folyamatosan magas minőségre Támaszkodik. A korszerű berendezés-technológiák alkalmazása biztosítja a folyadék nyomon követését a gabonatermelőtől, a tároláson és a malmon át a kész liszt Kiszállításáig.

A legmagasabb lisztminőség - a Haberfellner család személyesen is elkötelezett ennek az ígéretnek a betartása Mellett.

Regionalitás és hazai termékek, ezt képviseli a hagyományos Haberfellner Vállalat. Fenntartható filozófiájában a Haberfellner malom nagy jelentőséget tulajdonít a legjobb nyersanyagok beszerzése, a terméktechnológiák és a környezetvédelem iránti Elkötelezettségnek. A Haberfellner családi vállalkozás vezetése és motivált munkatársai erős alapot jelentenek a sikeres Jövőhöz. A Haberfellner malom a know-how, a több mint 120 éves tapasztalat és a magas minőségi követelmények segítségével a legtisztább lisztet állítja elő a legfinomabb főző receptekhez és ízletes Süteményekhez.

Széles lisztválaszték, olyan sokszínű, mint a természet

Függetlenül attól, hogy finom sütemények, torta, szószok, pizza, tészta, pasta vagy kenyerek - a Haberfellner hagyományőrző vállalat kínálatában minden főzési és sütési recepthez megtalálható a megfelelő liszt és Búzadara: 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, tapadós és univerzális, 1050 / W 1600 típusú búzaliszt, búzaliszt teljes kiőrlésű, 550 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt sima, Kornplus 10 szemű liszt, 997 / W 960 típusú rozsliszt, 550 / W 700 típusú búzaliszt, 550 / W 700 típusú pizzaliszt különleges 550 / W 700 / Tipo 00 típusú pizzaliszt, mézeskalácsliszt sütőkeverék, Búzadara.

A gabonafélékről és a lisztről érdemes Tudni:

Tiszta liszt a finom pékárukhoz

A lisztet különféle gabonákból - többek között búzából, tönkölybúzából, rozsból, zabból, rizsből, kölesből és vadrizsből - lehet Előállítani. De lisztet készíthetünk álgabonából, például quinoából, amarantból, kukoricából és hajdinából Is. Nem minden liszt alkalmas minden Célra. Kenyeret például csak kenyérgabonából lehet készíteni, amelybe a rozsliszt, a búzaliszt és a tönkölyliszt is beletartozik

A őrlési fok azt jelzi, hogy a gabona külső rétegeit, amelyek fontos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak, mennyire őrölték Meg. A legfontosabb tápanyagok a külső, sötét héjban találhatók, és egészen a világos, belső endospermiumig Csökkennek. Ezért a sötét liszt, például a rozsliszt, egészségesebb, mint a világos Liszt.

Származás: Ausztria
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2022. április 30. 19:59

Qualität von A bis Z

Unsere erste Bestellung haben wir über Amazon gemacht, dann jedoch die Webseite entdeckt. Wir sind sehr zufrieden. Nicht nur das Mehl ist super, sondern es ist auch gut verpackt. Gerne würden wir wieder hier bestellen.

Mérőlapát kerek alumínium
Mérőkanál mérlegelés Az alumíniumból készült kerek mérőkanál a legalkalmasabb pl. koncentrált takarmány mérésére. Méretek: 900 g1600 g2500 g

4 684 Ft*
Mérőlapát négyzet alakú alumínium
Mérőkanál mérlegelés Az alumíniumból készült szögletes mérőkanál ideális például a koncentrált takarmány mérésére. Méretek: 900 g 1600 g 2500 g

4 059 Ft*