Vásároljon mezőgazdasági védőruházatot és védőruhákat online az Agrarzone weboldalon.

A klasszikus eldobható védőruhától kezdve, amely távol tartja a szennyeződéseket és részecskéket, egészen a robusztus vegyi védőruháig, amely véd a mérgező és maró anyagok ellen. A mezőgazdaságban számos munkakörben elengedhetetlen a védőruházat. Az Agrarzone weboldalon minden munkaterületre megtalálja a megfelelő, minden igényt kielégítő, csúcsminőségű védőruhát.

A funkcionális és testre szabott védőruházat elengedhetetlen a gazdaságban, mivel a mindennapi munka során számos veszélynek van kitéve. Ezek a kisebb folyadékfröccsenésektől kezdve a veszélyes folyadékok kiürítéséig és a vegyszerpermet kezeléséig terjednek.

Az optimális felhasználás az embereket fenyegető veszélyek kockázatának minimalizálása. A tetőtől talpig tartó védelem érdekében az Agrarzone weboldalon kiváló minőségű overallokat és biztonsági ruházatot talál, amelyek biztosítják Önnek és kollégáinak a szükséges védelmet. Védőruházatunk könnyű, légáteresztő anyagának köszönhetően védőruháinkat emellett magas viselési kényelem jellemzi, és semmilyen módon nem korlátozza Önt a napi stabil munkában.

Mi a különbség a munkaruha és a munkavédelmi ruházat között?

Munkavédelmi ruházat: Funkcionális munkavédelmi ruházat a különböző tulajdonságok tekintetében megfelelő vizsgálati laboratóriumban vizsgálják. A megfelelő vizsgálatokat követően egy elismert szervezet tanúsítványt állít ki. A védőruházatnak különböző előírásoknak kell megfelelnie, például nem lehet gyúlékony, sőt, ellen kell állnia a folyékony vagy maró vegyi anyagoknak is.

Munkaruha: A munkavédelmi ruházattal ellentétben a munkaruha nem biztosít semmilyen konkrét védőhatást. Munkaruhát viselünk, hogy távol tartsuk a port és a szennyeződéseket stb. Ennek megfelelően a munkaruházatot elsősorban a személyes ruházat megkímélésére használják.

Ezeket a védőruházatokat vásárolhatja meg az Agrarzone oldalon:

Az Agrarzone-nál az Ön tapasztalt szakértői vagyunk a munkavédelem területén. A mi munkavédelmi online boltunkban az egyéni védőfelszerelések széles választékát találja. Ebben a részlegben minden munkaterületre kiváló minőségű védőruházat széles választékát találja.

Az eldobható védőruha hatékonyan védi viselőjét az olyan veszélyes anyagoktól, mint a vegyi anyagok, mérgező folyadékok, por és gázok. A tetőtől talpig tartó védelem érdekében a védőruhához illeszkedő, bokáig vagy félmagasságig érő, eldobható lábzsákokat és eldobható cipőket talál. Az egyéni védőfelszereléseket hasznos légzőkészülékek és eldobható kesztyűk egészítik ki. Ahogy a neve is mutatja, az eldobható védőruhákat minden használat után megfelelően ártalmatlanítják.

Azok számára, akik nem érintkeznek rendszeresen szennyeződésekkel és veszélyes anyagokkal, praktikus az eldobható kabát, ez alkalmas a látogatók számára. Biztonsági cipővel, eldobható lábzsákkal, eldobható kesztyűvel és szükség esetén légzőkészülékkel felszerelve számos helyzetben védelmet nyújt látogatóinak. Ezt az eldobható köpenyt egyszeri használatra tervezték, ezért kényelmesen, 20 darab os nagy kiszerelésben kapható.

Ideális a mérgező növényvédő szerekkel való munkavégzéshez, a permetezésálló vegyi védőöltözet. Az EN 14605 szabványnak megfelelően a védőöltözet összességében hatékony védelmet nyújt a vegyi anyagok, valamint a vér és a vírusok okozta fertőzések ellen.

Multifunkcionális minden mezőgazdasági munkához, a házban és az udvaron vízálló és hőmérsékletálló kötény. Akár az istálló takarításánál, akár más igényes feladatoknál, például tehenek fejésénél, a kötény nagy mozgásszabadságot biztosít, és egyáltalán nem korlátozza Önt a munka során. Lélegző és vízálló, higiénikus ujjvédővel párosítva a karjai is védve vannak munka közben.

Keményebb körülményekhez és durva tisztítási munkákhoz a mezőgazdaságban, egy robusztus takarító overall kapucnival kiválóan használható. A tartós, vízálló és légáteresztő anyagból készült mosóoverall különösen alkalmas a piszkos kültéri munkákhoz.

A szagtalanító sapka vagy szagtalanító fejkendő szaggátló hatású az állott szagok, zsírszagok, tűz- és füstszagok, izzadságszagok stb. esetén . Ezen kívül a vízálló, szag elleni sapka modern dizájnjával és maximális viselési kényelmével nyűgöz le.

A gyakorlati fényvisszaverő mellény (láthatósági mellény) nem csak a közúti forgalomban biztosítja a fokozott láthatóságot és biztonságot éjszaka, hanem nappal is kiemeli a lovast vagy a dolgozót. Ennek a biztonsági ruházatnak a fluoreszkáló színe nappal és éjszaka is nagyobb láthatóságot eredményez, míg a körös-körül fényvisszaverő csíkok még nagyobb láthatóságot biztosítanak. Egy fényvisszaverő biztonsági karszalag emellett növeli a láthatóságot a sötétben, és nem hiányozhat egyetlen kirándulásról sem.

Mitől lesz jó a védőruha?

A megfelelő védőruhához különböző kritériumokat kell figyelembe vennie. A védőruhának mindenekelőtt védelmet kell nyújtania minden olyan veszélyes anyaggal szemben, amellyel kapcsolatba kerülhet (lásd az alábbi CE-kategóriákat 1-6). A professzionális védőruha megvásárlása előtt a következő pontok is fontosak, amelyek természetesen a megfelelő alkalmazási területtől és a munkakörnyezettől függnek:

 • Ár
 • Minőség
 • Illeszkedés
 • Mechanikai tartósság
 • Viselési kényelem

CE kategória 1-6 - Védőruházat és védelmi osztályai:

A ruha anyaga és szerkezete határozza meg, hogy a ruha veszélyes (CE III. kategória tanúsítvánnyal rendelkező) vagy nem veszélyes (CE I. kategória "alap") munkákhoz használható-e.

A veszélyes munkákhoz használt védőruházatra védelmi osztályokat határoztak meg annak érdekében, hogy a viselője könnyebben kiválaszthassa a megfelelő védőruházatot. Védőruházat és az adott alkalmazási terület:

 • 1. típus - gázzáró
 • 2. típus - nem gázzáró
 • 3. típus - folyadékzáró
 • 4. típus - permetezésálló
 • 5. típus - részecskeszorító
 • 6. típus - korlátozottan permetálló

Védőruházat az élelmiszeripar, az orvostudomány, az ipar és egyéb számára.

A megfelelő védőruházat a mezőgazdaságon kívül más szakmákban és iparágakban is fontos szerepet játszik, és az alkalmazási területtől függően kissé eltérő funkciót tölt be.

Például az egészségügyi és orvosi ágazatban a védőruházat megakadályozza a baktériumok terjedését, védelmet nyújt a fertőzések ellen, és segít megelőzni a fertőzéseket. A kórházi munkavédelmi ruházat védőköntösből, védőcsuklyából, eldobható kesztyűből és karvédőkből áll.

Az iparban és a kereskedelemben elengedhetetlen a védőruha, mivel az építkezéseken a különböző anyagok és az iparban a vegyi anyagok kezelése során nagy a veszélyforrás. A védőruházat hatékony védelmet nyújt a sérülések, szennyeződések, mérgező anyagok vagy káros anyagokkal való érintkezés ellen. Az egyéni védőfelszerelések tekintetében ajánlott a következő felszereléseket nem nélkülözni:

A védőruha használata nemcsak a munkahelyen hasznos, hanem magánéleti helyzetekben is, például házépítés vagy rokonok ápolása során. A ruházat és a test, valamint a tárgyak és a padló szennyeződése ugyanúgy megelőzhető a megfelelő munkavédelmi ruházattal.

A munkáltatóknak minden olyan helyzetben, ahol egészségügyi kockázat áll fenn, megfelelő védőruházatot kell biztosítaniuk. Ide tartoznak a vegyiparban és a hulladékártalmatlanításban dolgozók, valamint az építőiparban dolgozó iparosok. A modern és funkcionális védőruházat a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok, a zord időjárási körülmények és a szennyeződések ellen is védelmet nyújt, például az élelmiszeriparban.

Az élelmiszeriparban a szakácsok, a pékek és a kiszolgáló személyzet számára védőruházat létezik kötények, fejvédők és lábzsákok formájában. A hideg helyiségek számára is van megfelelő védőruházat hideg elleni védelemmel, nedvesség elleni munkaruházat, valamint vágás- és szúrás elleni védőruházat.

További tartozékok az egyéni védőfelszereléséhez:

Sokféle foglalkozási tevékenység nélkülözhetetlenné teszi az egyéni védőfelszerelés (PPE) használatát. Akár az építkezéseken, akár az ipari szektorban vagy a mezőgazdasági tevékenységekben: Az egyéni védőfelszereléssel megvédi magát a biztonságát és egészségét fenyegető veszélyektől.

Az Agrarzone oldalon a kiváló minőségű védőfelszerelések átfogó választékát találja, amellyel minden helyzetben hatékonyan védekezhet:

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.