BUSSE Pántos táska RIO 36x28x25 szürke/szürke egy pillantásra:


Busse kötszertáska Rio - megrendelt tárolás kötszerekhez és még sok más

A busse kötés zsebének Rio a kötszerek, a test és a húrsapkák tiszta és rendezett tárolására készült. Ez teljesíti a rizshallgató megfelelő és kéznél tartásának funkcióját, és megakadályozza, hogy elveszjen vagy sérüljön.

A kötszertáska számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Hat elválasztott rekesze van, amelyek például 12 kötszer számára helyet kínálnak. Ezen felül van egy fedele, amelyet egy tépőzáras rögzítőelem rögzít, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tárgyait biztonságosan megőrizze.

Az egyszerű kezeléshez a buszkötési táska Rio mindkét oldalán gyakorlati vizuális ablakkal rendelkezik. Ezenkívül két lépéssel rendelkezik egy toronypárnával, hogy könnyen kopás és szállítsa.

A kötszerzseb stabil, könnyű poliészter anyagból készül. Ez biztosítja a jó tartósságot és könnyen tisztítható.

Áttekintés:

  • A kötszerek, a test és a húrsapkák tiszta és rendezett tárolására
  • 6 Az elválasztott rekeszek helyet kínálnak például 12 kötéshez
  • LID, a tépőzáras rögzítővel rögzíteni
  • Mindkét oldalon gyakorlati nézőablakkal
  • Két lépés egy viselőpaddal
  • stabil, könnyű, könnyű poliészter anyagból készül,

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil, könnyű gondozás poliészter anyag
  • Méretek: 6 elválasztott rekesz
  • Window megtekintése: Mindkét oldalon
  • Fogantyúk: kettő, toronypárnával

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kötszer táska rio

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínál a Busse Bandage táska Rio? Hat elválasztott rekeszével rendelkezik, egy fedelet, amelyet tépőzáras rögzítővel rögzíthet, egy vizuális ablakot, és stabil, egyszerű gondozású poliészter anyagból készül.

Kinek a Busse kötött táska, a Rio különösen alkalmas? /P>

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE fásli SHETTY navy
Szín: navy
SHETTY kötszerekKülönösen puha és az enyhén érdesített felületnek köszönhetően csúszásmentes, tépőzáras gyapjúkötszerek. - gépben mosható 40°C-ig- 4 darabos készlet cipzáras hordtáskában- hossz x szélesség: 140 x 5,5 cmSzínek: fehér, fekete, tengerészgyalogos, rózsaszínű

6 284 Ft*
db.
BUSSE fásli SHETTY fekete
Szín: fekete
SHETTY kötszerekKülönösen puha és az enyhén érdesített felületnek köszönhetően csúszásmentes, tépőzáras gyapjúkötszerek. - gépben mosható 40°C-ig- 4 darabos készlet cipzáras hordtáskában- hossz x szélesség: 140 x 5,5 cmSzínek: fehér, fekete, tengerészgyalogos, rózsaszínű

6 284 Ft*
db.
BUSSE kötszerek CLASSIC GLITTER 350x12 fekete/bronz
Szín: black/bronze | Méret: 350x12
Busse kötszerek Classic Glitter - Puha, nem -slip kötszerek csillogással A buszok kötszerei a Classic Glitter különösen puha gyapjúkötegek. A kissé durva felületének köszönhetően nem vagy nem -slip, és optimális kényelmet és védelmet kínál a ló számára. Ezeknek a kötszereknek a különleges jellemzője a tépőzáras rögzítőelem, amely csillogó állományt tartalmaz. Ez nemcsak biztosítja a biztonságos üléseket, hanem vonzó, csillogó megjelenést is biztosít a kötszerek számára. A buszok kötését Classic Glitter egy másik előnye, hogy gondozásuk: ők mosógép -biztonság 40 Celsius fokig. A kötszerek egy gyakorlati 4 -es készletben kaphatók, amelyet cipzárral ellátott hordtáskában szállítanak. Ez megkönnyíti őket a tároláshoz és a szállításhoz. Áttekintés: puha, nem csúszás nélküli gyapjú kötszerek Tépőzáras rögzítőelem csillogó díszítéssel Mosógép -biztonság akár 40 ° C -ig, 4-es sorozat, cipzárral ellátott hordtáskában, Műszaki adatok: Anyag: gyapjú mosható: mosógép -biztonság 40 ° C -ig Szám: 4-set A kézbesítés hatálya: 1x 4-set busse bandagen klasszikus csillogás a viseletben GYIK Milyen előnyei vannak a buszok bandagen klasszikus csillogásának? A Busse Bandagen Classic Glitter számos előnyt kínál. Puha, nem szellőző gyapjúból készülnek, és egy tépőzáras rögzítőelemmel rendelkezik, amely csillogó díszítéssel rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos ülést és vonzó megjelenést. 40 ° C -ig mosható gép, és egy gyakorlati 4 -es készletben van, egy cipzárral ellátott hordtáskába csomagolva. Kinek a buszok bandagen klasszikus csillogása különösen megfelelő? és keressen egy könnyű és egyszerűen használható kötszer -megoldást.

7 820 Ft*
BUSSE kötszerek CLASSIC SATIN 250x10 fehér/szürke
Szín: white/gray | Méret: 250x10
Busse bandagen klasszikus szatén - puha, nem -slip kötszerek szatén díszítéssel A buszok kötszerei klasszikus szatén különösen puha gyapjúkötegek. Az enyhén durván felületed nem teszi ki, és optimális kényelmet és védelmet nyújt a ló számára. Ezeknek a kötszereknek a különleges jellemzője a tépőzáras rögzítőelem, amely szatén állományt tartalmaz. Ez nem csak biztosítja a biztonságos illeszkedést, hanem elegáns megjelenést is ad a kötszereknek. A busse bandagen klasszikus szatén egy másik előnye, hogy gondozásuk: 40 Celsius fokig mosható. A kötszereket egy gyakorlati 4 -es készletben szállítják, amely cipzárral ellátott hordozóba van csomagolva. Ez lehetővé teszi a könnyű tárolást és a biztonságos szállítást. Áttekintés: puha, nem csúszás nélküli gyapjú kötszerek Tépőzáras rögzítőelem szatén díszítéssel Mosógép -biztonság akár 40 ° C -ig, 4-es sorozat, cipzárral ellátott hordtáskában, Műszaki adatok: Anyag: gyapjú mosható: mosógép -biztonság 40 ° C -ig Szám: 4-set A kézbesítés hatálya: 1x 4-set busse bandagen klasszikus szatén a tragbeutelben GYIK Mit jellemeznek a Busse Bandagen Classic Satin? Ez a kombináció biztosítja az optimális ülést és az elegáns megjelenést. Ezenkívül 40 ° C -ig mosható gépek, és a hordtáskában egy gyakorlati 4 -es készletben szállítják. Kinek a buszok, a bandagen klasszikus szatén különösen megfelelő? Easy -gondozási megoldás.

6 248 Ft*