BUSSE kötszerek CLASSIC GLITTER 350x12 fekete/bronz egy pillantásra:


Busse kötszerek Classic Glitter - Puha, nem -slip kötszerek csillogással

A buszok kötszerei a Classic Glitter különösen puha gyapjúkötegek. A kissé durva felületének köszönhetően nem vagy nem -slip, és optimális kényelmet és védelmet kínál a ló számára.

Ezeknek a kötszereknek a különleges jellemzője a tépőzáras rögzítőelem, amely csillogó állományt tartalmaz. Ez nemcsak biztosítja a biztonságos üléseket, hanem vonzó, csillogó megjelenést is biztosít a kötszerek számára. A buszok kötését Classic Glitter egy másik előnye, hogy gondozásuk: ők mosógép -biztonság 40 Celsius fokig.

A kötszerek egy gyakorlati 4 -es készletben kaphatók, amelyet cipzárral ellátott hordtáskában szállítanak. Ez megkönnyíti őket a tároláshoz és a szállításhoz.

Áttekintés:

  • puha, nem csúszás nélküli gyapjú kötszerek
  • Tépőzáras rögzítőelem csillogó díszítéssel
  • Mosógép -biztonság akár 40 ° C -ig,
  • 4-es sorozat, cipzárral ellátott hordtáskában,

Műszaki adatok:

  • Anyag: gyapjú
  • mosható: mosógép -biztonság 40 ° C -ig
  • Szám: 4-set

A kézbesítés hatálya:

1x 4-set busse bandagen klasszikus csillogás a viseletben

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok bandagen klasszikus csillogásának?
A Busse Bandagen Classic Glitter számos előnyt kínál. Puha, nem szellőző gyapjúból készülnek, és egy tépőzáras rögzítőelemmel rendelkezik, amely csillogó díszítéssel rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos ülést és vonzó megjelenést. 40 ° C -ig mosható gép, és egy gyakorlati 4 -es készletben van, egy cipzárral ellátott hordtáskába csomagolva.

Kinek a buszok bandagen klasszikus csillogása különösen megfelelő? és keressen egy könnyű és egyszerűen használható kötszer -megoldást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Pántos táska RIO 36x28x25 szürke/szürke
Szín: gray/gray | Méret: 36x28x25
Busse kötszertáska Rio - megrendelt tárolás kötszerekhez és még sok más A busse kötés zsebének Rio a kötszerek, a test és a húrsapkák tiszta és rendezett tárolására készült. Ez teljesíti a rizshallgató megfelelő és kéznél tartásának funkcióját, és megakadályozza, hogy elveszjen vagy sérüljön. A kötszertáska számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Hat elválasztott rekesze van, amelyek például 12 kötszer számára helyet kínálnak. Ezen felül van egy fedele, amelyet egy tépőzáras rögzítőelem rögzít, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tárgyait biztonságosan megőrizze. Az egyszerű kezeléshez a buszkötési táska Rio mindkét oldalán gyakorlati vizuális ablakkal rendelkezik. Ezenkívül két lépéssel rendelkezik egy toronypárnával, hogy könnyen kopás és szállítsa. A kötszerzseb stabil, könnyű poliészter anyagból készül. Ez biztosítja a jó tartósságot és könnyen tisztítható. Áttekintés: A kötszerek, a test és a húrsapkák tiszta és rendezett tárolására 6 Az elválasztott rekeszek helyet kínálnak például 12 kötéshez LID, a tépőzáras rögzítővel rögzíteni Mindkét oldalon gyakorlati nézőablakkal Két lépés egy viselőpaddal stabil, könnyű, könnyű poliészter anyagból készül, Műszaki adatok: Anyag: stabil, könnyű gondozás poliészter anyag Méretek: 6 elválasztott rekesz Window megtekintése: Mindkét oldalon Fogantyúk: kettő, toronypárnával A kézbesítés hatálya: 1x buszok kötszer táska rio GYIK Milyen speciális tulajdonságokat kínál a Busse Bandage táska Rio? Hat elválasztott rekeszével rendelkezik, egy fedelet, amelyet tépőzáras rögzítővel rögzíthet, egy vizuális ablakot, és stabil, egyszerű gondozású poliészter anyagból készül. Kinek a Busse kötött táska, a Rio különösen alkalmas? /P>

10 310 Ft*
BUSSE kötszerpárnák CLASSIC GLITTER 45x45 fekete ezüst
Szín: black silver | Méret: 45x45
Busse kötszer dokumentumok tépőzáras csillogás-funkcionális kárpitozás és elegáns csillogás A busse kötés dokumentumokat a Klett Glitter kifejezetten kötődési, funkcionális kárpitozási dokumentumokhoz tervezték. Van egy 5 cm -es széles csillogó burkolat, amely elegáns akcentust állít fel. A funkcionális hab anyag keskeny, hosszanti kamra paplanjának köszönhetően ezek a dokumentumok ideális helyet és optimális anatómiai adaptációt kínálnak a ló lábához. Stabilak és kissé rugalmasak, amelyek garantálják a kötszer optimális nyomáseloszlását, és átfogó védelmet nyújtanak az ütés ellen. A buszkötésű dokumentumok felső anyaga a KLLTH GLITTER tartós, lélegző és gyorsan szárító poliészter szövetből áll. A belsejét szőrme barátságos Terry készíti a legjobb kényelem és a tökéletes nedvességkezelés érdekében. A tépőzáras rögzítőelem megkönnyíti a létrehozását. Ezenkívül a dokumentumok legfeljebb 60 Celsius fokon moshatók, és párban szállíthatók. Áttekintés: Funkcionálisan kárpitozási dokumentumok csillogó díszítéssel Optimális anatómiai adaptáció és védelem a sztrájkolás ellen Tartós, lélegző és gyorsan szárító poliészter szövetekből készült ober anyag szőrbarát Terry Inside Tépőzáras rögzítőelem a könnyű létrehozáshoz 60 ° C -ig történő mosható párban szállítva Műszaki adatok: Anyag: Funkcionális hab anyag, poliészter szövet, Terry mosható: mosógép -biztonság 60 ° C -ig Szám: Párokban A kézbesítés hatálya: 1x busz páros kötés dokumentumok tépőzáras csillogás GYIK Milyen előnyei vannak a buszok kötését a tépőzáras csillogásnak? Funkcionális kárpitozást kínálnak, és elegáns csillogással rendelkeznek. Optimális ülés és anatómiai adaptációt kínálnak, valamint átfogó védelmet kínálnak a sztrájkkal szemben. Tartós, lélegző és gyorsan szárító poliészterszövet felső anyagként és szőrbarát frote-val nagy kényelmet és jó nedvességkezelést kínálnak. 60 ° C -ig is moshatók, és párban szállíthatók. Kinek vannak a buszok kötődése dokumentumok A tépőzáras csillogás különösen alkalmas? Érték a lovak, az értékstílus és az egyszerű kezelhetőség.

Változatok 13 578 Ft*
14 356 Ft*