BUSSE fásli SHETTY navy egy pillantásra:


SHETTY kötszerek

Különösen puha és az enyhén érdesített felületnek köszönhetően csúszásmentes, tépőzáras gyapjúkötszerek.

- gépben mosható 40°C-ig
- 4 darabos készlet cipzáras hordtáskában
- hossz x szélesség: 140 x 5,5 cm

Színek: fehér, fekete, tengerészgyalogos, rózsaszínű

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE Pántos táska RIO 36x28x25 szürke/szürke
Szín: gray/gray | Méret: 36x28x25
Busse kötszertáska Rio - megrendelt tárolás kötszerekhez és még sok más A busse kötés zsebének Rio a kötszerek, a test és a húrsapkák tiszta és rendezett tárolására készült. Ez teljesíti a rizshallgató megfelelő és kéznél tartásának funkcióját, és megakadályozza, hogy elveszjen vagy sérüljön. A kötszertáska számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Hat elválasztott rekesze van, amelyek például 12 kötszer számára helyet kínálnak. Ezen felül van egy fedele, amelyet egy tépőzáras rögzítőelem rögzít, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tárgyait biztonságosan megőrizze. Az egyszerű kezeléshez a buszkötési táska Rio mindkét oldalán gyakorlati vizuális ablakkal rendelkezik. Ezenkívül két lépéssel rendelkezik egy toronypárnával, hogy könnyen kopás és szállítsa. A kötszerzseb stabil, könnyű poliészter anyagból készül. Ez biztosítja a jó tartósságot és könnyen tisztítható. Áttekintés: A kötszerek, a test és a húrsapkák tiszta és rendezett tárolására 6 Az elválasztott rekeszek helyet kínálnak például 12 kötéshez LID, a tépőzáras rögzítővel rögzíteni Mindkét oldalon gyakorlati nézőablakkal Két lépés egy viselőpaddal stabil, könnyű, könnyű poliészter anyagból készül, Műszaki adatok: Anyag: stabil, könnyű gondozás poliészter anyag Méretek: 6 elválasztott rekesz Window megtekintése: Mindkét oldalon Fogantyúk: kettő, toronypárnával A kézbesítés hatálya: 1x buszok kötszer táska rio GYIK Milyen speciális tulajdonságokat kínál a Busse Bandage táska Rio? Hat elválasztott rekeszével rendelkezik, egy fedelet, amelyet tépőzáras rögzítővel rögzíthet, egy vizuális ablakot, és stabil, egyszerű gondozású poliészter anyagból készül. Kinek a Busse kötött táska, a Rio különösen alkalmas? /P>

10 319 Ft*