BUSSE Nyakdarab FLEXIBLE PRO 100 M bordeaux/szürke egy pillantásra:


BUSSE HALSTEIL Rugalmas Pro 100 Supplement az optimális kültéri kényelem érdekében

A Busse Halste Half Rész pro 100 nagylelkű kiterjesztés a kültéri mennyezetek rugalmas és rugalmas profi számára. Egyszerűen és stabilan rögzíthető egy integrált hegymászó rendszeren keresztül, és további kényelmet és védelmet nyújt a ló számára.

A 840 -ből származó rendkívül tartós és funkcionális külső anyagának köszönhetően a 100 nyakonkénti rugalmasság maximális tartósságot és tartósságot kínál. A 100 g polifill enyhe hőszigetelése hozzájárul a ló kútjához és biztosítja a termikus kényelmet. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, a lágyszárny érzetét biztosítja, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza a nyaki részét az ügyetlenségből. 3000 g/m²/24h és a 5000 mm vízálló képességgel a nyaki rész szintén szélálló és időjárásálló.

A nyaki alkatrész könnyen bezárható a praktikus tépőzáras kötőelemek segítségével. A kivehető, hosszúságú -kiigazítható rugalmas hevederek mindkét oldalon csatlakoztathatók a kültéri takarókhoz, hogy megakadályozzák a nyaki rész összecsukódását a hátsó részben vagy mozognak.

Áttekintés:

  • További nyaki rész kültéri takarókhoz
  • Rugalmas felhasználható a hegymászó rendszerrel
  • Kemény kültéri anyaga: 840 A nylon
  • Enyhe fűtési szigetelés: 100 g polifill
  • Drysense-bélés a gyors szárításhoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: Külső anyag: 840 A nejlon, belső anyag: Drysense-Bining
  • Szigetelés: 100 g többfajta
  • Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h
  • Vízszigetelés: 5000 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyak alkatrész rugalmas 100

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Halse Part Rugalmas Pro 100 -nak? Védi a ló lókerületét és növeli a kültéri kényelmet. A fényszigetelésnek és a száraz bélésnek köszönhetően a nyaki rész száraz marad, még magas páratartalom mellett, és nem ragaszkodik. Könnyű megszerezni és időjárásálló.

Kinek a Busse Halle rész rugalmas pro 100 különösen alkalmas? További védelem annak érdekében, hogy kibővítse a ló nyakát. Különösen hasznos szeles vagy nedves körülmények között.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE kültéri szőnyeg FLEXIBLE PRO 250 125 bordeaux/szürke
Szín: bordeaux/gray | Méret: 125
Busse kültéri mennyezet Rugalmas Pro 250-Optimal egész évben Kültéri kényelem a ló számára A buszok kültéri takaró rugalmas pro 250 optimális kültéri kényelmet kínál a ló számára. Rugalmas, külön -külön és szituációs a különféle funkcionális variánsokban, kombinált képessége, különböző bélésekkel és nyaki részkel. Ez a tökéletes választás az egész mennyezeti szezonra. A 840 -ből származó rendkívül tartós és funkcionális külső anyagának köszönhetően a rugalmas Pro 250 maximális tartósságot és tartósságot kínál. A 250 g Polyfill közepes hőszigetelése hozzájárul a ló kútjához és biztosítja a termikus kényelmet. A Drysense bélése, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, biztosítja a lágyszárítást, még magas páratartalom mellett is, és megakadályozza, hogy a mennyezet belülről a szurdokba kerüljön. A 3000 g/m²/24h és a 5000 mm vízállósággal a kültéri mennyezet szintén szélálló és időjárásálló. . A rugalmas Pro 250 jól gondolkodási ésszerű illesztése és felszerelése biztosítja az optimális kényelmet és az egyszerű kezelést. A Comfort Mell Design optimális vállfelületet és elegendő helyet kínál a tekercsek számára. A V-Quick-SNAP mell bezárása integrált dupla-off és cserélhető karabinerekkel lehetővé teszi az egyszerű rögzítést és a beállítást. A mennyezet egy integrált hegymászó rendszerrel van felszerelve, amely a nyaki rész és az integrált szemcsék rögzítéséhez egy bélés rögzítéséhez. A Withers párna szintetikus gumiból, bőrbarát mezfelülettel, hosszú távú keresztmetszettel, elasztikus hátsó negyedek szennyeződéssel és egy bélelt, nagylelkű farokfedéssel a berendezésről. Áttekintés: Év -Kültéri szabadtéri takaró lovak számára A rugalmas kombinációs képesség segítségével használható Kemény kültéri anyaga: 840 A nylon Közepes fűtési szigetelés: 250 g Polyfill Drysense-bélés a gyors szárításhoz Műszaki adatok: Anyag: Külső anyag: 840 A nejlon, belső anyag: Drysense-Bining Szigetelés: 250 g Polyfill Légzési tevékenység: 3000 g/m²/24h Vízszigetelés: 5000 mm Jellemzők: V-Quick-SNAP mell bezárása, integrált hegymászó rendszer, Withers párna, hossz-állítható keresztfigyelés, rugalmas hátsó negyedek, rögzítőeszköz a lábszíjakhoz A kézbesítés hatálya: 1x buszok kültéri takaró rugalmas pro 250 GYIK Milyen előnyei vannak a buszok kültéri mennyezetének rugalmas pro 250-re? ellenőrzés. Rugalmasan kombinálható a különböző bélésekkel és egy nyaki részkel, így helyzetben beállítható. A keményen viselő, lélegző és szélálló anyagod, valamint a szőrös-barát Drysense-bölcsesség ideális választássá tesz minden időjárási körülményeket. Kinek a buszok kültéri mennyezete rugalmas pro 250 különösen alkalmas? Ugyanezen idő alatt a kényelmes takaró, amelyet rugalmas lehet alkalmazkodni a különböző feltételekhez, és egész évben használható.

73 256 Ft*
%
BUSSE nyakrész RAINFLY S szürke
Szín: szürke | Méret: S
BUSSE HALSTEIL RAINFLY - A PAVDOCK mennyezetének tökéletes terjeszkedése a cserélhető időjáráshoz A Busse Halsteil Rainfly egy nagylelkű nyaki rész, amely a paddock mennyezetének kibővítéséhez (#603602). Stabil, integrált hegymászó rendszerével teljes védelmet nyújt a nap és az eső keveréke miatt. A praktikus tépőzáras kötőelemek könnyen lehetővé teszik és alkalmazkodnak. A felső nyakkapocs vízálló és lélegző 420 A poliészterből áll, és belsejében tartós és szőrme barátságos szatén gyűrűvel táplálkozik. Ez garantálja a ló optimális védelmét és kényelmét, még nedves és kényelmetlen körülmények között is. A busse Halsteil Rainfly oldalsó területei tartós poliészter anyagból készülnek, finom speciális szövési szerkezetben. Ez további védelmet nyújt, és növeli a nyaki rész hosszú élettartamát. A paddock mennyezeti esők vagy egyénileg történő kombinációban történő használata - a nyaki rész Rainfly bármilyen időjárást nyújt a lovainak a szükséges védelemhez. Áttekintés: A paddock mennyezetének tágulása esőfajta Anyag: Vízálló és lélegző 420 A poliészter, poliészter hálózati anyag Tépőzáras kötőelemek az egyszerű meghúzáshoz és a felszálláshoz Teljes védelmet nyújt változtatható időjárás esetén Műszaki adatok: Anyag: Vízálló és lélegző 420 A poliészter, poliészter hálózati anyag Berendezések: Tépőzáras rögzítőelem, integrált hegymászó rendszer a paddock mennyezethez való rögzítéshez Rainfly A kézbesítés hatálya: 1x buszok nyaki rész esőflya GYIK Milyen előnyei vannak a Busse Halle résznek a Rainfly? A Busse Halsteil Rainfly számos előnyt kínál. Vízálló és lélegző 420 -ból készül, ezért esős időben optimális védelmet nyújt. Ezenkívül a tépőzáras kötőelemek miatt könnyű rögzíteni és fogyni, és tartós termelése miatt magas tartósságot kínál. Kinek a Busse Halle rész Rainfly különösen alkalmas? Ez ideális kiegészítés a Rainfly Paddock mennyezethez, de külön -külön is használható.

13 566 Ft* 13 915 Ft*
BUSSE Nyakdarab ACTIVE PRO 75 S antracit
Szín: atracit | Méret: S
Busse Halsteil Active Pro 75 - Tágulás kültéri mennyezethez aktív és aktív pro A busse Halsteil Active Pro 75 egy nagylelkű nyaki rész, amely a stabil, integrált hegymászó rendszeren keresztül bővíti az Active és Active Pro kültéri takarókat. Segítségével a mennyezet rugalmasan adaptálható a ló igényeihez, ha további védelmet és kényelmet kínál. A nylon dupla ripstopból készült, amely rendkívül tartós, extra könny -rezisztens és funkcionális -védelmi 840 -ből készül, a nyaki rész biztosítja a tartósságot és a védelmet. Belül a Drysense bélés, egy különösen szőrös és gyorsan száradó poliészter szövet, a lágyszárnyú érzést biztosítja még a magas páratartalommal kapcsolatos magas páratartalom mellett. Ilyen módon elkerülhető a kondenzáció, és a nyaki rész nem belülről van szurdok, még akkor is, ha a köztük levő lóból származik. A 75 g -os polyfill enyhe hőszigetelésével a nyaki rész lélegző (3000 g/m²/24 óra) és vízálló (5000 mm), valamint szélálló. A praktikus tépőzáras kötőelemekkel való kezelés praktikus. A kivehető, hosszúságú, kiigazítható rugalmas hevederek mindkét oldalon csatlakoztathatók a kültéri takarókhoz, hogy megakadályozzák a nyak nyakának hátulját a szélben vagy a mozgásban. A Neck Part Active Pro 75 optimális ülést és védelmet kínál. Áttekintés: Bővítés a kültéri mennyezethez aktív és aktív pro Rendkívül tartós kültéri anyag: 840 A nylon dupla ripstop szőrbarát drysense-bölcső Enyhe fűtési szigetelés: 75 g Polyfill Egyszerű kezelés praktikus tépőzáras kötőelemekkel Műszaki adatok: Anyag: Külső anyag: 840 A nylon dupla ripstop, belső anyag: Drysense-bining Hőszigetelés: 75 g Polyfill A felső anyag légzési tevékenysége: 3000 g/m²/24h ober anyag vízszigetelés: 5000 mm Jellemzők: Integrált hegymászó rendszer, eltávolítható, hosszúság -állítható rugalmas hevederek A kézbesítés hatálya: 1x buszok nyakrész aktív pro 75 GYIK Milyen előnyei vannak a Busse Halle Part Active Pro 75 -nek? Bővíti az Active és Active Pro kültéri mennyezetét, és további védelmet és kényelmet kínál a ló számára. Keményen hordozó anyagból készül, és szőrös, barátságos belső béléssel rendelkezik. Kinek a Busse Halste Part Active Pro 75? további védelmet szeretne a nyaki területre.

26 744 Ft*
BUSSE nyakrész 3D AIR RAIN S szürke/navy
Szín: gray/navy | Méret: S
Busse Halsteil 3D Air Rain - Nagylelkű nyaki rész a 3D -s levegő eső kültéri mennyezetének kibővítéséhez A Busse Halsteil 3D Air Rain egy nagylelkű nyak, amely tökéletesen kiegészíti a 3D -s levegő eső kültéri mennyezetét, és a teljes védelmet biztosítja az átmeneti időszakban következetlen időben. A praktikus tépőzáras kötőelemek révén bezárni kell, és biztonságos és kényelmes ülést kínálnak. 3D Air® Dry Anyag , egy 3D -s poliészter gesztusból készül, a nyaki alkatrész szigetelő levegőréteget tart fenn, optimalizálja a nedvességszabályozást és elkerüli a túlmelegedést. A felső nyaki játékot a 840 a poliészter védi, ami nemcsak lélegző és jól szellőztetett, hanem keményen viselhető és könnyen gondozható. Rendkívül gyorsan szárad, és a színes jégkék elősegíti a napfény tükröződését, és csökkenti a napfényt, hogy elkerülje a túlmelegedést az átmeneti időszakban. Áttekintés: Nagylelkű nyaki rész a kültéri mennyezet kibővítéséhez praktikus tépőzáras kötőelemek 3D Air® száraz anyagból és 840 -ből a poliészter lélegző és jól szellőztetett Jégkék a napfény reflexiójának elősegítésére Műszaki adatok: Anyag: 3D AIR® száraz anyag és 840 a poliészter A felső anyag légzési tevékenysége: 3000 g/m²/24h ober anyag vízszigetelés: 5000 mm A kézbesítés hatálya: 1x Busse Halle Part 3D Air Rain GYIK Milyen előnyei vannak a Busse Halsteils 3D levegő esőnek? 3D AIR® száraz anyagból és 840 poliészterből, lélegző, jól szellőztetett és keményen viselve. Kinek a Busse Halle rész 3D -s levegő esője különösen megfelelő? Átmeneti időszak és helyérték a tényleges nedvességszabályozáshoz és a túlmelegedés elkerülésének.

17 442 Ft*