BUSSE nyakrész 3D AIR RAIN S szürke/navy egy pillantásra:


Busse Halsteil 3D Air Rain - Nagylelkű nyaki rész a 3D -s levegő eső kültéri mennyezetének kibővítéséhez

A Busse Halsteil 3D Air Rain egy nagylelkű nyak, amely tökéletesen kiegészíti a 3D -s levegő eső kültéri mennyezetét, és a teljes védelmet biztosítja az átmeneti időszakban következetlen időben. A praktikus tépőzáras kötőelemek révén bezárni kell, és biztonságos és kényelmes ülést kínálnak.

3D Air® Dry Anyag , egy 3D -s poliészter gesztusból készül, a nyaki alkatrész szigetelő levegőréteget tart fenn, optimalizálja a nedvességszabályozást és elkerüli a túlmelegedést. A felső nyaki játékot a 840 a poliészter védi, ami nemcsak lélegző és jól szellőztetett, hanem keményen viselhető és könnyen gondozható. Rendkívül gyorsan szárad, és a színes jégkék elősegíti a napfény tükröződését, és csökkenti a napfényt, hogy elkerülje a túlmelegedést az átmeneti időszakban.

Áttekintés:

  • Nagylelkű nyaki rész a kültéri mennyezet kibővítéséhez
  • praktikus tépőzáras kötőelemek
  • 3D Air® száraz anyagból és 840 -ből a poliészter
  • lélegző és jól szellőztetett
  • Jégkék a napfény reflexiójának elősegítésére

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® száraz anyag és 840 a poliészter
  • A felső anyag légzési tevékenysége: 3000 g/m²/24h
  • ober anyag vízszigetelés: 5000 mm

A kézbesítés hatálya:

1x Busse Halle Part 3D Air Rain

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Halsteils 3D levegő esőnek? 3D AIR® száraz anyagból és 840 poliészterből, lélegző, jól szellőztetett és keményen viselve.

Kinek a Busse Halle rész 3D -s levegő esője különösen megfelelő? Átmeneti időszak és helyérték a tényleges nedvességszabályozáshoz és a túlmelegedés elkerülésének.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.